- 27 Temmuz 2023
- 38
- 4
- 33
- Konu Sahibi Kleopatra11
Çok geçmiş olsun şifa diliyorum sizlere ama sizin gerçekte yaşadığınızı biz sürekli hissini yaşıyoruz ve küçük bebeklerimiz var bu durumu yaşayan bilir ben beddua etmiyorum benimle dalga geçen herkese söylüyorum 1 gün sadece 1 gün benim yaşadığım çaresizliği siz yaşayın o korkuyu nasıl oluyormuş anlayın diyorum bu kötü kalpli olmak değil hanımmefendi aksine anlaşılmak istiyoruz yanımda durmalarını bu atakları yaşadığımda destek olmalarını iatiyoruz köstek değil ve o yüzden de yaşayın 1 gün diyorum1. Si beni tanimadan dahi beddua edebilecek kadar kotu kalpli bir insan oldugunuzdan bir turlu iyilesmiyor olabilir misiniz? Neticede karma diye bir sey var.
2. Si okudugunu anlayamayacak kadar cahil olan da sizsiniz. Neden yazdigimi defalarca acikladim.
3. Su bu toplu cevap olsun, ben zaten dogustan kalp hastasiyim. 1 kez kalbim durdu vs vs dolayisiyla sizin yasadim sandiginiz seyleri ben gercekten yasadim. Simdi daha fazla beni alintilamayin, acik servisleri ve ozellikle ambulanslari da bu sekilde bilgi gizleyerek mesgul etmeyin