- 1 Şubat 2017
- 9
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Seda deniz
-
Zar kanaması genelde pembe renkli. Çıplak mi yoksa giysi var miydierkek arkadasimla.surtunme yoluyla sevismistik o an kanamam olmadi ama eve geldigimde ic camasirmda kan lekeleri vardi ve bi sonraki gunde kahverengimsi kan lekleri oldu siz ce kizligim bozulmusmudr ? Lutfen yardmci olurmusunz
Ciplaktik ama pembe renk degildi dha cok siyahimsiydiZar kanaması genelde pembe renkli. Çıplak mi yoksa giysi var miydi
ya bnde oyle dusunuyorm ama internetten arstrdim buyuk bi ihtmalle yirtilmistr yaziyodu o yuzden endiselendim ayrica akan kan siyahimsiydi ondan snraki gunde kahverngimsi olduSürtünmeden dolayı kızlık zarı yırtılmaz ama. Sürtünmeden dolayı tahriş olmuştur o yüzden kan gelmiş olabilir
Adetim coktan biteli iki hafta olcak nerdeyseAdet olma ihtimaliniz varmi sanmıyorum öyle birşey olduğunu
Yok hic girme gibi bi durum olmadi olsaydi hissederdim de acaba kanama neden olmus olabilir ?Surtunmeyle yırtılması imkansız. Zar icerde biraz giriş olmalı en azından ucu
Tesekkur ederim dediginiz gibi muayene olayim o zmn tekrr saolumGiriş yoksa sıkıntı yok. İçin rahat değilse muayene anca.
Vajinismus hastaları parmakla aparatlarla egzersiz yapmalarına rağmen bozulmuyor
Muayene ol ve bir daha kimse ile o duruma gelme.
Düşünsene gelecekteki esinde şu an bir kızla öyle şeyler yaşıyor...ne korkunç olurdu.
Herkesin namus düşüncesi farklıdır. Kimi kizlik zarina tabu der. Dini düşüncesi vs umurunda değildir. Kimi çok üstüne düşer korumaya çalışır sanki dünyadaki en önemli şeymiş gibi.
Ben ikisinin ortasında kalan kısımdan sana sesleniyorum.
Bence kendini eşine sakla. Helaline sakla. İnan helal ile daha zevkli olur...İnşaAllah
Ve bir an önce muayene ol için rahat etsin
cok haklisiniz ama oldu bi kere bnde cok pismanim da sizce bozulmus olabilirmi ?
Peki doktora dustum ve duserken orama siddetli bidarbe aldm ve sonrasnda kanamam oldu suphelendgim icin kizlik zarima zarar gelip gelmedigini ogrenmek icin geldm desem inanrmi yada sorgularmiBozulmamistir. Ama zorlamis olmali yoksa kan gelmez. Yinede yerinde olsam doktora mantarim gibisinden gider kizligimida kontrol ettirirdim korkuyorsan eger
Peki doktora dustum ve duserken orama siddetli bidarbe aldm ve sonrasnda kanamam oldu suphelendgim icin kizlik zarima zarar gelip gelmedigini ogrenmek icin geldm desem inanrmi yada sorgularmi
Peki teskkr ederimBuna inanmaz. Mantardan Cok kasiniyordum parmagmla kasirken kan geldi fln diyeblrsn korktum o yuzden geldm acaba kasinmaktan mi yoksa kizligimi yanlslkla bozdugumdan mi kan geldi diye sorsan daha mantkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?