Eski konularınıza bakarak bana öyle geldi..
Yanılmam pek maalesef. Umarım yanılırım bu kez..
Ona cok guvenirim ama iyi hissetmiyorum ve bilmiyorum beden boyle hissettigimi birden bire
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Takip etme imkanınız varsa edin bence..
onsuz bir bok degilmisim laflara bak.kendisi beni buraya getirdi.kolaymismis herseye yeniden vaslamak allah belasini versin..boyle saygisiz adam gormedim.cok iyi viliyorum ve bunun olmasini hic istemem ama bu kadar agresif vir insanki coxuga da cok kiziyor.bu kadar soyleme ablat once dedigimdede.gerizekali iste diyor.profisor gibi olmaliymia iki yasinda.kizimin tarin virgun onun tavirlarina dayanacagini sanmiyorym ceker gider..
Benim imkaanim yok kizim evde ve kucuk ama arkadasa dedim gel gelirse edicem insallaj ettigim icin utanirim kendimden
Evli adamın gecenin köründe baskasının evinde ne isi var, hele disco miscoda...Şüphe uyandırıcı. Bir de bana güvenmiyorsun demis, sen dans edilen eller havaya yerlere takıl evli iken, üstüne bana güven de...İlla gidecekse de seni de götürsün. Bekci gibin al düdügü eline, uygunsuz vaziyetlerde öttürüverirsin.
Sendemi yurt disinda yasiyorsun nickin tanidik geldi de..
Bencede yanlis,evli barkli adamin geceleri cikmasi,bi yerleri eksilmez cikmazlarsa!
Bizde kadinlar cikiyorz ama en son nezmandi inan hatirlamiyorum.cok degil..sende cikabilirsin arkadaslarinla diyor.beraber cikamiyorz kizkmizi birakacak kimse yok ama dun bir arkadasi ayarladim bugun benide gotursin diye.arladaslarla cikicaz dedim ya dedi.dinlemedinmi dedi ama belli drgil dedi..dogum gununde cikariz dedi biribi ayarlariz dedi..ama bem genede sende gel askim ne olacak demesini bekledim aslinda
O arkadaslari evler mi?
Taksi parası için eve dönemeyecekse, çıkmasın bi zahmet. Ama niyetini bilemeyiz tabii. Sen daha iyi bilirsin bizden.
Kusura bakmayın ama önceki konularınızdan anladığım kadarıyla size pek değer vermiyor. Bilemiyorum, mesela benim eşim sadece onun bildiği ve güvendiği insanlarla gündüz saatlerinde buluşmama izin veriyor, akşamları onsuz çıkmıyorum, o yüzden sizin eşinizin 'sen de çık' demesi fazla kıskanmadığını ve önemsemediğini gösteriyor bence. Yurtdışında yaşadığınız için iş daha kötü, orada insanlar Türkiye'deki değil, kendiniz bilirsiniz, bayanlar daha rahat. Çok karamsar konuştum belki. Gerçekten öğrenmek istiyorsanız takip edin. Ama aldattığını öğrenirseniz ne yapacaksınız? Şu anki hayatınızdan memnunsanız bence fazla kurcalamayın, eşinizle oturup konuşmayı deneyin onun yerine, üzüldüğünüz noktaları belirtin. Onun da isteklerine kulak verin, çoğu zaman erkekler aslında oldukça basit isteklerini evde karşılayamayınca gözü dışarı kayıyor. Umarım her şey yolunda gider.
Kusura bakmayın ama önceki konularınızdan anladığım kadarıyla size pek değer vermiyor. Bilemiyorum, mesela benim eşim sadece onun bildiği ve güvendiği insanlarla gündüz saatlerinde buluşmama izin veriyor, akşamları onsuz çıkmıyorum, o yüzden sizin eşinizin 'sen de çık' demesi fazla kıskanmadığını ve önemsemediğini gösteriyor bence. Yurtdışında yaşadığınız için iş daha kötü, orada insanlar Türkiye'deki değil, kendiniz bilirsiniz, bayanlar daha rahat. Çok karamsar konuştum belki. Gerçekten öğrenmek istiyorsanız takip edin. Ama aldattığını öğrenirseniz ne yapacaksınız? Şu anki hayatınızdan memnunsanız bence fazla kurcalamayın, eşinizle oturup konuşmayı deneyin onun yerine, üzüldüğünüz noktaları belirtin. Onun da isteklerine kulak verin, çoğu zaman erkekler aslında oldukça basit isteklerini evde karşılayamayınca gözü dışarı kayıyor. Umarım her şey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?