• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acaba bakiremiydim ?

Alev17

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
4
0
1
47
Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Kafama takılan bir soruyu sizlerle paylaşmak istedim. 5 -6 yaşlarındayken 10 -11 yaşlarında bir çocuğun tecavüzüne uğradım. Çok canım yanmıştı ama kan varmıydı hatırlamıyorum. Akşama idrarımı yaparken çok kanamam olduğunu hatırlıyorum. Lise yıllarımda bekaret konusu çok kafama takıldığından hastaneye gittiğim bir gün kadın doğuma girerek kontrol ettirdim. Bana kız olmadığımı söyledi. Yıllar geçti evlendim. Eşime bu durumu söylemiştim o da anlayışla karşılamıştı. İlk gecemizde canım yandı ve ilişkiden sonra temizlenirken peçeteye pembe renkli 3-4 damla kan bulaştı. Acaba bakiremiydim ? Ne olur. Bu düşünceyle yıllarca boşunamı kahrolup durdum ?

Yani sorunu tam anlayamadim ki.. büyük ihtimalle bakireymissiniz. O yaslarda cok afedersiniz orasi acik falan degildir ki... Allah o pisligi de kahretsin, neyse....

Oncelikle gecmis olsun basindan gecenler icin.
Canim kafana niye takiyorsun, evlenmissin esin anlayis gostermis bakire olsan ne olur olmasan ne olur. Tamam basina gelenler buyuk travma ama kurcalama bosver.
Kendine zarar verirsin boyle.

doktor bakire değildin demiş
değildin belki de sadece kaynama olmuştur bir nebze onca yıl içinde
o değil de 10 yaşında çocuk birleşmeyi tam olarak nerden bilmiş o da var...

geçmiş olsun.bence o zamanda bozulmuş ama bazılarında 2.-3. ilişkide bile kan gelir iyice yırtılmadığı için.sizinki de öyle olmuş.siz boşu boşuna düşünüp üzmeyin kendinizi.

bence sen her zaman bakiresin o pislik cezalandirsin kendini gecmis olsun dusunme artik evlenmissinde hayatina bu olayi silerek basla

ee olan olmuş niye sorguluyosun ki hala..
evet bakireydin diyelim de bidaha boşuna üzülmeye mi meraklısın..
doktor söylemiş söylicegini zaten uzun süre ilişkiye girmediyseniz o yüzden gelmiştir kan sanırım..

[QUOTE="derman, post: 36687385, member: 49Kizimiznce sen her zaman bakiresin o pislik cezalandirsin kendini gecmis olsun dusunme artik evlenmissinde hayatina bu olayi silerek basla[/QUOTE]
Allah belasini versin o... Cocuklari yaa. Kizimizi evladimizi nasil korucaz yarabbim. Ne kadar sapik ne kadar adi insanlar var yaa. Canim bi psikolaga git tramva geciriyo olabilirsin. Kaynamistir bencede. Soylemekle iyi yapmisin canim helal olsun sana da esine de. Allah sizi boyle bi sinavdan gecirmis. Canim benim uzme kendini. Yaptirip diktirip bakireyim diye gecinenler utansin

Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım. Kafama takılan bir soruyu sizlerle paylaşmak istedim. 5 -6 yaşlarındayken 10 -11 yaşlarında bir çocuğun tecavüzüne uğradım. Çok canım yanmıştı ama kan varmıydı hatırlamıyorum. Akşama idrarımı yaparken çok kanamam olduğunu hatırlıyorum. Lise yıllarımda bekaret konusu çok kafama takıldığından hastaneye gittiğim bir gün kadın doğuma girerek kontrol ettirdim. Bana kız olmadığımı söyledi. Yıllar geçti evlendim. Eşime bu durumu söylemiştim o da anlayışla karşılamıştı. İlk gecemizde canım yandı ve ilişkiden sonra temizlenirken peçeteye pembe renkli 3-4 damla kan bulaştı. Acaba bakiremiydim ? Ne olur. Bu düşünceyle yıllarca boşunamı kahrolup durdum ?
10-11 yasındakı cocuk mu daha ergenlıge bıle gırmeyen cocuk sana tecavuz etmiş vs vs vs ben anlamadım bu konuyu çelişkiler yıgınla evlenmeden önce bırdaha gıdebılırdın kontrole

Bazen zorlamadan dolayı da kan geliyor öyle olmuş olabilir

10-11 yasındakı cocuk mu daha ergenlıge bıle gırmeyen cocuk sana tecavuz etmiş vs vs vs ben anlamadım bu konuyu çelişkiler yıgınla evlenmeden önce bırdaha gıdebılırdın kontrole
Canım benim çelişecek bir durum yok. Olay anlattığım gibi oldu. Lise döneminde bir kere gittim o da üstünkörü kontrolle kız olmadığımı söyledi.

[QUOTE="derman, post: 36687385, member: 49Kizimiznce sen her zaman bakiresin o pislik cezalandirsin kendini gecmis olsun dusunme artik evlenmissinde hayatina bu olayi silerek basla
Allah belasini versin o... Cocuklari yaa. Kizimizi evladimizi nasil korucaz yarabbim. Ne kadar sapik ne kadar adi insanlar var yaa. Canim bi psikolaga git tramva geciriyo olabilirsin. Kaynamistir bencede. Soylemekle iyi yapmisin canim helal olsun sana da esine de. Allah sizi boyle bi sinavdan gecirmis. Canim benim uzme kendini. Yaptirip diktirip bakireyim diye gecinenler utansin[/QUOTE]
Hepinize teşekkür ederim. Sizler böyle söyledikçe biraz biraz rahatlıyor insan. Öyle bir konu ki kimseyle paylaşamıyor insan. İyiki burası var iyi ki sizler varsınız.

10 11 yasındaki çocuk onu yapamazdı ki yetişkin biri bile zor yapıyor kolay değil onun bozulması, keşke başka bir doktora daha görünseydiniz bence bakireydiniz siz.

Canım benim çelişecek bir durum yok. Olay anlattığım gibi oldu. Lise döneminde bir kere gittim o da üstünkörü kontrolle kız olmadığımı söyledi.
Birincisi yeni uyesin hasi neyse ikincisi 11 yasindaki cocuk tecavuz edebilir mi bu konu olagan tartisilir cinsel olgunluk denen bir kavram var 3.su lise de ustun koru bakilmak nedir velin yok mu diyen olmadi mi zaten kocan kabul etmis daha ne sorguluyorsun bunu buraya yazmadan evlenmeden once doktora gtcek vaktin olmadimi ozaman icin rahatlardi yada icini rahatlatmamizi nasil bekliyorsun birde su var kendini rahatlatmak icin boyle bir hikaye uydurup buna konsantreni verip gercekten olmus gibi hafizana atmis olabilirsin 5 yasinda kanaman oluyorda annen bunu hic mi farketmiyor en azindan ic camasirindan anlardi ve daha bircok sey

Birincisi yeni uyesin hasi neyse ikincisi 11 yasindaki cocuk tecavuz edebilir mi bu konu olagan tartisilir cinsel olgunluk denen bir kavram var 3.su lise de ustun koru bakilmak nedir velin yok mu diyen olmadi mi zaten kocan kabul etmis daha ne sorguluyorsun bunu buraya yazmadan evlenmeden once doktora gtcek vaktin olmadimi ozaman icin rahatlardi yada icini rahatlatmamizi nasil bekliyorsun birde su var kendini rahatlatmak icin boyle bir hikaye uydurup buna konsantreni verip gercekten olmus gibi hafizana atmis olabilirsin 5 yasinda kanaman oluyorda annen bunu hic mi farketmiyor en azindan ic camasirindan anlardi ve daha bircok sey

O yaşlarda erkek çocukları cinselliğin farkına varmış oluyorlar. Tüm detayı hatırlamam tabiki mümkün değil. Ama canımın yandığını hatırlıyorum. Kanama olduğunda idrarımı yaparken olmuştu diye yazmıştım. Annemede haber verdim. Farklı şeyler düşünüldü. İdrar tahlili de yaptırdık diye hatırlıyorum. Ama yaşadıklarımı korkudan anlatamamıştım. Doktora gittiğinizde hasta doktor mahremiyeti diye birşey var. Sanırım bu yüzden velimi sormadı.

O yaşlarda erkek çocukları cinselliğin farkına varmış oluyorlar. Tüm detayı hatırlamam tabiki mümkün değil. Ama canımın yandığını hatırlıyorum. Kanama olduğunda idrarımı yaparken olmuştu diye yazmıştım. Annemede haber verdim. Farklı şeyler düşünüldü. İdrar tahlili de yaptırdık diye hatırlıyorum. Ama yaşadıklarımı korkudan anlatamamıştım. Doktora gittiğinizde hasta doktor mahremiyeti diye birşey var. Sanırım bu yüzden velimi sormadı.
Testesteron hormonu ergenlikte salgilanmaya baslar ozaman kus ucar falan anlatabildiysem ne ala neyse kocan kabul etmis bunu buraya yazip aklini daha fazla karistrmana gerek yktu

Back