Cnm bende ameliyat olacaktım başka ilde doktor ayarlandı,fiyat süperdi gün bile aldık ama aradiklarinda hamileydim,aradan iki sene geçti suttu çocuktu derken olamadım sonra bi doktor tavsiyesiyle görüşmeye gittim bana altı ay sonrasına verdi,o altı ay geçti ve ben doktorun yüzünü dahi görmemiştim tahliller yapıldı gelmeyen hasta olursa ararız demişlerdi aradılar hemen yarın ameliyat yapalım dediler bende doğal olarak olmaz hemen pat diye nasil olayım gunumu bekledim ama o gün gelmiyo bi türlü alamıyorlar derken bana pazartesi gel yatisini yapalım dediler gittim ki doktor gecen haftadan kalan hastalarını ameliyat edeceginden beni almadılar araya birilerini soktuk bizzat doktorla görüştüm ama bendeki o istek gitti bitirdiler beni,sonraa benim doktora isinamadım,vazgeçtim başka doktor buldum ama tahlillerim diğer hastanedeydi, aradan yÜn zaman geçmesine rağmen önceki hastaneden sonuçlarim çıkmamıştı bana yeni doktorum yeniden tomografi cekmemi istemedi bi de sonuçları bekledim ama ben o arada sinirden kendimi yedim düşün o kadar aksilikler oldukii en sonunda oldum ama hep hayırlısı dedim çok şükür çok rahattı hiç sıkıntı olmadı ınş olmaz.ben hep dedim zorlamicam olmazsa olmaz ya dedim akışına bıraktım bu arada çalışıyorum işten izin almak ayrı bi sorundu sürekli hastanedeyim herkese olcam ameliyat dedim artık espiri konusu oldu,nasip hesapta olmayan doktoraymis eğer olmak istiyorsan ol derim mutlu olacaksan kendini iyi hissedeceksen ol,dönüşü olmayan bi yol sonuçta hakkında her zaman dedigm gibi hakkinda hayırlısı olsun cnm uzun oldu ama artık sabırla oku:)