Acaba Ameliyattan vazmi gecmeliyim? Fikirlerinizi bekliyorum

NarCicegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2014
61
2
34
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714940

Merhaba bayanlar, daha once bu konuyla fikirlerinize basvurmustum simdi de baska birsey icin konu aciyorum.

Ben 2011 senesinde ameliyatin esiginden donmustum. Yurtdisindan Turkiye'ye indigim gun doktorla gorusmeye gittim, daha once ayarlanmis bir gorusme de degildi ustelik, birilerinin vesilesi ile hemen gorusme saglayabilmistim. Doktor bir sonraki gun icin zar zor ayarlayip beni hemen ameliyat edecegini soylemisti. Ozaman da hemen olmam gerekiyordu cunku ablamin dugunu yaklasiyordu. Herseyi ayarlandi hazirdi ben de ertesi gun ameliyata giricem diye kendimi hazirlamaya calisirken ablam daha da korkuttu beni ameliyattan ve kafama bir suru acaba'lar soktu. Doktoru arayip iptal ettirmistim ameliyati. Sonrada cok pisman oldum tabi ama bunda da vardir bir hayir diye ustelemedim.

Simdi de kendi dugunume 4 ay var ve ben dugunden once yine ameliyat olmayi dusunuyorum. Turkiye'ye gelme tarihimiz malesef iyilesmem acisindan yeterli mi degil mi o konuda yeterince endiseliyim. Yasadigim ulkede ameliyat olmayi hic dusunmedim cunku burdaki doktorlara pek guvendigim soylenemez. Gecenlerde Turk olan aile doktorumuza danisinca bana bi doktor onerdi, iyi bir doktor dedi, arkadasi oldugu icin fiyatini da baya dusuk soyledi. En sonunda tamam dedim burda oliym ameliyatimi, madem doktorumunda tavsiye ettigi birisi sorun olmaz diye dusundum.
Doktoru aradim randevu almak icin. Sekreteri acti ve doktor bey Temmuz'un sonuna kadar yok dedi.

Simdi ise bu iki olaydan sonra artik evrende birseylerin beni ameliyat olmami engelledigini dusunmeye basladim. Acaba hayirlisi ameliyat olmamammi diye dusunmeden edemiyorum. Siz olsaniz ayni seyleri mi dusunurdunuz yoksa yine de ameliyat olur muydunuz? Ben boyle seylere cok inanirim, hepte zaten hayirlisi neyse o olsun diye dua ettim. Suan haliyle bu yasadiklarimi ona yoruyorum.

Son düzenleme:
Slm NarÇicegii.
Öncelikle senin için hayırlısını diliyorum. Benim ameliyatımın bu gün 3. Günü. Bende bu ameliyat için çok kararsızlıklarda kaldım. Kimi zaman kesin olacağım dedim maddiyat engel oldu. Kimi zaman başka sebebler. Belki 10 yıldır istiyordum. Önüme okadar engeller çıktıki. Ama ne olursa olsun içimden hiç çıkmadı bu ameliyat istegi. Hep istedim hayal ettim. Sende eğer hiç bir zaman vazgeçemiyceksen, simdi vazgeçtim diyip sonra yine hayallerini kuracaksan
Bence sınırlarını zorla ol ve bitsin. Ertelemek sadece zaman kaybı olacak. Umarım hakkındaki en hayırlı kararı verirsin. Verdigin kararlarda mutlu olursun inşaallah.

Slm NarÇicegii.
Öncelikle senin için hayırlısını diliyorum. Benim ameliyatımın bu gün 3. Günü. Bende bu ameliyat için çok kararsızlıklarda kaldım. Kimi zaman kesin olacağım dedim maddiyat engel oldu. Kimi zaman başka sebebler. Belki 10 yıldır istiyordum. Önüme okadar engeller çıktıki. Ama ne olursa olsun içimden hiç çıkmadı bu ameliyat istegi. Hep istedim hayal ettim. Sende eğer hiç bir zaman vazgeçemiyceksen, simdi vazgeçtim diyip sonra yine hayallerini kuracaksan
Bence sınırlarını zorla ol ve bitsin. Ertelemek sadece zaman kaybı olacak. Umarım hakkındaki en hayırlı kararı verirsin. Verdigin kararlarda mutlu olursun inşaallah.

Gecmis olsun canim, yeni burnun hayirli olsun insaAllah. Ben de cok istiyorum ama işte surekli engel cikinca sanki en hayirlisi ameliyat olmamammis gibi geliyo. Turkiye'ye gider gitmez olsam dugunume 5-6 hafta kalmis olcak. Dugunde sis bir burunla cirkin gorunmek en son isteyecegim sey. Yaptirmak istememdeki tek amac zaten guzel gorunmek, yandan fotograf cekecekler diye surekli tedirgin olmadan dugunumde eglenmek. Burnumun simdiki halini ben cok asiri abartiyomusum, benden baska kimse de kotu oldugunu dusunmuyor ama iste psikolojikmen beni cok etkiliyo, kendime bunu sorun etmisim bir kere.

Son düzenleme:
Cnm bende ameliyat olacaktım başka ilde doktor ayarlandı,fiyat süperdi gün bile aldık ama aradiklarinda hamileydim,aradan iki sene geçti suttu çocuktu derken olamadım sonra bi doktor tavsiyesiyle görüşmeye gittim bana altı ay sonrasına verdi,o altı ay geçti ve ben doktorun yüzünü dahi görmemiştim tahliller yapıldı gelmeyen hasta olursa ararız demişlerdi aradılar hemen yarın ameliyat yapalım dediler bende doğal olarak olmaz hemen pat diye nasil olayım gunumu bekledim ama o gün gelmiyo bi türlü alamıyorlar derken bana pazartesi gel yatisini yapalım dediler gittim ki doktor gecen haftadan kalan hastalarını ameliyat edeceginden beni almadılar araya birilerini soktuk bizzat doktorla görüştüm ama bendeki o istek gitti bitirdiler beni,sonraa benim doktora isinamadım,vazgeçtim başka doktor buldum ama tahlillerim diğer hastanedeydi, aradan yÜn zaman geçmesine rağmen önceki hastaneden sonuçlarim çıkmamıştı bana yeni doktorum yeniden tomografi cekmemi istemedi bi de sonuçları bekledim ama ben o arada sinirden kendimi yedim düşün o kadar aksilikler oldukii en sonunda oldum ama hep hayırlısı dedim çok şükür çok rahattı hiç sıkıntı olmadı ınş olmaz.ben hep dedim zorlamicam olmazsa olmaz ya dedim akışına bıraktım bu arada çalışıyorum işten izin almak ayrı bi sorundu sürekli hastanedeyim herkese olcam ameliyat dedim artık espiri konusu oldu,nasip hesapta olmayan doktoraymis eğer olmak istiyorsan ol derim mutlu olacaksan kendini iyi hissedeceksen ol,dönüşü olmayan bi yol sonuçta hakkında her zaman dedigm gibi hakkinda hayırlısı olsun cnm uzun oldu ama artık sabırla oku:)

Cnm bende ameliyat olacaktım başka ilde doktor ayarlandı,fiyat süperdi gün bile aldık ama aradiklarinda hamileydim,aradan iki sene geçti suttu çocuktu derken olamadım sonra bi doktor tavsiyesiyle görüşmeye gittim bana altı ay sonrasına verdi,o altı ay geçti ve ben doktorun yüzünü dahi görmemiştim tahliller yapıldı gelmeyen hasta olursa ararız demişlerdi aradılar hemen yarın ameliyat yapalım dediler bende doğal olarak olmaz hemen pat diye nasil olayım gunumu bekledim ama o gün gelmiyo bi türlü alamıyorlar derken bana pazartesi gel yatisini yapalım dediler gittim ki doktor gecen haftadan kalan hastalarını ameliyat edeceginden beni almadılar araya birilerini soktuk bizzat doktorla görüştüm ama bendeki o istek gitti bitirdiler beni,sonraa benim doktora isinamadım,vazgeçtim başka doktor buldum ama tahlillerim diğer hastanedeydi, aradan yÜn zaman geçmesine rağmen önceki hastaneden sonuçlarim çıkmamıştı bana yeni doktorum yeniden tomografi cekmemi istemedi bi de sonuçları bekledim ama ben o arada sinirden kendimi yedim düşün o kadar aksilikler oldukii en sonunda oldum ama hep hayırlısı dedim çok şükür çok rahattı hiç sıkıntı olmadı ınş olmaz.ben hep dedim zorlamicam olmazsa olmaz ya dedim akışına bıraktım bu arada çalışıyorum işten izin almak ayrı bi sorundu sürekli hastanedeyim herkese olcam ameliyat dedim artık espiri konusu oldu,nasip hesapta olmayan doktoraymis eğer olmak istiyorsan ol derim mutlu olacaksan kendini iyi hissedeceksen ol,dönüşü olmayan bi yol sonuçta hakkında her zaman dedigm gibi hakkinda hayırlısı olsun cnm uzun oldu ama artık sabırla oku:)

Cevabin icin tesekkur ederim canim. Sen de baya aksilik yasamissin. Ben surekli hayirlisi icin dua ettim, ameliyat hayirli olmicaksa isaret gonder Allah'im diye dualar ettim hep, oyuzden simdi karsima 2 engel cikti diye haliyle oyle dusunmeye basladim. Nisanlimda diyor zaten, isaret bekliyodun al sana isaret daha neyi bekliyosun ki diye. Ameliyat gerektigini dusunmuyor, ama cok istedigimi de bildigi icin ol veya olma diye yorum yapmiyor. Ailemde oylesine. Ne kadar istedigimi bildikleri icin yonlendirmiyorlar beni hic. Herkes bana birakmis durumda, ben de tek basima karar verecegim icin tedirginim. Sanirim simdiden Turkiye'de ki doktorumu ayarlayip yine de gorusmeye gidicem. Ozaman da engel cikarsa ozaman ameliyattan vazgecerim. Allah'in hakki 3'tur, 3. engel daha cikarsa bu sefer kesin kararim vazgecerim. tekrardan tesekkur ederim. Seninde hakkinda hayirlisi olsun insaAllah

Amin ınş cnm ameliyat olmak kadar sonrasida önemli benm ameliyat olalı dokuzuncu günüm iki kere kizimdan darbe aldım kafa attı bide eliyle çarptı kasıtlı değil tabi,bi de ben elimle carptım kıyafet giyerken ınş Bidaha olmaz çok dikkat etmek lazım insanin hep aklında oluyo alisiriz heralde zamanla :KK66:

Amin ınş cnm ameliyat olmak kadar sonrasida önemli benm ameliyat olalı dokuzuncu günüm iki kere kizimdan darbe aldım kafa attı bide eliyle çarptı kasıtlı değil tabi,bi de ben elimle carptım kıyafet giyerken ınş Bidaha olmaz çok dikkat etmek lazım insanin hep aklında oluyo alisiriz heralde zamanla :KK66:

Aman dikkat et kendine. Cocuk olunca zor tabi. Gecmis olsun. Tamponlar ve alcilarin cikti mi senin canim?

X