• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açık kahverengi akıntı hamilelik mi?

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Merhaba bayanlar reglim 4 gün geçti daha önce hiç günüm gecmezdi ilk defa oluyor ben hamile olduğumdan supheleniyordum ama dün 1 kere bugün de sabah açık kahverengi lekelenme oldu az akıntı tarzı birseydi acaba hamilelikde böyle şeyler oluyor mu yoksa adet mi olucam bu arada bulundugum yer merkeze uzak ve ben bu yüzden test yapamadım daha eger hamileysem 4+3 üm ve bu lekelenme düşük riski olabilir mi?

Merhaba bayanlar reglim 4 gün geçti daha önce hiç günüm gecmezdi ilk defa oluyor ben hamile olduğumdan supheleniyordum ama dün 1 kere bugün de sabah açık kahverengi lekelenme oldu az akıntı tarzı birseydi acaba hamilelikde böyle şeyler oluyor mu yoksa adet mi olucam bu arada bulundugum yer merkeze uzak ve ben bu yüzden test yapamadım daha eger hamileysem 4+3 üm ve bu lekelenme düşük riski olabilir mi?
Hem adet hem bebek belirtisi olabilir. Boyle zamanlar icin evde yedek test bulundurun.

Yani olabilir tabiki fakat test yapsanız daha hem ilk 3 ay bebek gelişimi için folik asıtte almanız gerekiyor bir şekilde gidip test yaptırın

Gecikme varsa ve kahverengi lekelenme yerleşme kanaması olabilir adet olcak olsanız dünden beri olurdunuz dün gelmiş lekelenme inşaallah hamilesinizdir

Back
X