Abur Cuburdan Kurtulma Yolları

arkadaşlar sizi kandırmak için yapılan tuzaklara düşmeyin.Sağlıklı beslenme yollarından biri de abur cuburdan uzak durmaktır.Gelin bunu hep beraber çözelim.

Nasılll? Ben aslında sağlıklı yaşamaya çalışıyorum genelde, ama bunu tamamene nasıl çeviricem, bki m normal, 31 yaşındayım, 47 kg. ve 1.53 boy. Fena değil yani, spor da yapıyorum haftada en az 5 gün 1 saat tempolu yürüme şeklinde. Ama aradaki bu abur cuburlar korkutuyor beniiiiiiii, napıcaz hiç düşünmemek içinnn(((((((((

offf göbüşüm çıktı ya sırf bu abur cubur yüzünden yağlandı.boyum 1.69 kilon 62 Allahtan emziriyorum yoksa duba gbi olacağım. nasıl kurtulacaz? ben içindeki trans yağları düşüne düşüne gofreti kremalı v.s yi bıraktım.

abur cubur denemez ama herşeyden vazgeçerim tatlıdan vazgeçemem olmazsa olmaz benim içinnnnnnnn
cipsimi bile evde yaparım çikolatam yoktur çooook nadir ama tatlısız olmaz olabilemez

abur cubur denemez ama herşeyden vazgeçerim tatlıdan vazgeçemem olmazsa olmaz benim içinnnnnnnn
cipsimi bile evde yaparım çikolatam yoktur çooook nadir ama tatlısız olmaz olabilemez

kanımı çekip şerbet bağlasalar doymam ki bizim ailede herkes böyle demi kuşum allahtan kilo sorunsalı yok

Mesela yeneceği zaman müzik dinlemek ya da bir aktiviteyle uğraşmak faydalıymış, ama içimden o an istek gelmiyor ki illa yiyeceğim yani, takıntı gibi o an için(((

Bildiğin 'ye beniiiii' diyor abur cuburlar

Tam olarak bırakılmasa da şöyle yapabiliriz, seçtiğimiz bi ürünü yavaş yavaş azaltabiliriz. Mesela cipsi. 2günde bir yeniliyorsa 4 güne çıkarılabilir bu süre. Ve o 4 hafta da bir oluncaya kadar ilerletilebilir.

bende çok seviyorum abur cubur yemeyi ama hep yedikten sonra pişman oluyorum.kendime göre çözüm buldum artık çok fazla abur cubur almıyorum evime.eşimde cips çikolata falan alalım yeriz diyor.engelliyorum almasını.alıyoruz yiyoruz sonrada kilo yapıyor boşver diyorum.evde canım çok abur cubur çekerse meyve yiyorum aklımdan çıkarmaya çalışıyorum.

of yaa o sorun bende de var yediklerime dikkat edeim ama bi tek abur cubura hayır diyemiyorum asitli içecekleri bıraktım ama o cipsi görnce aklımı ondan alamıyorum helede pc ye geçip film izleyerek cips yeme hayali:18::18::18: sonra naptın diyorum kendi kendmee gitti diyorum rejimmm

cips ve asitli içeceklerle hiç aram yoktur.ama çikolataya dayanamam beni kilo aldıran şey sadece çikolata vazgeçsem gidecek kilolar ama yapamıyorum

Bizim eve neredeyse hiç girmiyor abur cubur, hatta bisküvi bile almıyorum, sevmiyorum çünkü.
Canım çok cips çekiyor mesela, hadi alayım bir paket diyorum, iki tane atıyorum ağzıma üçüncüde midem bulanıyor, uzun bir süre değil yemek görmek bile istemiyorum.
Eşim alıyor çok kızıyorum, dırdırımı çekmesin diye azaltmak zorunda kaldı o da :)

Abur cubur yerine süslü bir meyve tabağı yapsanız mesela, ben TV-film-dizi karşısında meyve yemeyi çok seviyorum. Özellikle yaz aylarındayız soğuk soğuk yenilen meyvenin yerini hiçbir abur cubur tutamaz.

Çikolata önemlidir ama, onu abur cuburdan saymak yanlış olur, ağrı kesici ve mutluluk verici özellikleri tıbbi açıdan kanıtlanmış bir gıda sonuçta.
Ama onu da abartmamak lazım tabi.

Başka bir şeye odaklanıldığı zaman insan ne yediğinin ne kadar ucunu kaçırdığının farkına varmıyor, eşimden biliyorum, filme dalıp ağzına tıkıştırdığı cipsin farkında bile olmuyor, bıraksam dünyayı yiyecek :) İlla yiyecekse küçük bir kaseye döküyorum, bu kadar diyorum limit bu.

@lkck çok özendim bu tip yiyecekleri hiç sevmemene.. keske herkes böyle olabilseee. bende fasst food manyağıyım. nerdeyse 2 günde bir yiyorum. boy 1.73 kilo 70. ben bu gidişle yemeye devam edersem 1 gram veremicem. Nasıl kurtulucam ben bu fast food illetinden nolur yardım edin. Genelde hep dısardayım fast food hem ucuz hem lezzetli durduramıyorum kendimii yardımmmmmm

bende fastfood sevıyorum dısarda yemek cok zevklı oluyor ama senın kadar sık yemıyorum ben calıstıgım ıcn sadece haftasonları o da bı yerlere gıdersek o kadar cok yıyosan kılon yın eıyı bence ama saglıgın ıcın azaltmalısın haftada 2 sonra 1 e düşür canım

ucuz ve lezzetliler ama nelerden yapıldıklarını hiç bilmiyoruz değil mi? İçine ne katıyorlar, hangi şartlarda üretiliyor göremiyoruz.
İnternette ünlü fast food zincirlerinin üretim aşamasında yaptığı rezilliklerin videoları dolaşıyor, onlara bir göz at istersen.
Bir de dışarıda satılan ve margarin kokusu aldığın hiçbirşeye elini sürme, pastane poaçalarına bile.

başlığı görünce bu konu tam benlik dedim... bende asla kendine sınır koyamayanlardanım hastalık derecesinde benimki cips bisküvi çikolata asitli içecekler ne aklınıza gelirse yemediğim gün deli gibi abur cubur ararım evde yoksa hemen alırım ve öyle bir dilim yiyeyim bir peket yiyeyim değil akşama kadar sadece onlarla beslenirim diyebilirim.... irademe sahip çıkmalıyım.. ve nelerden yapıldığını düşünmek bile yememe engel olamıyor ((((((((((((

bi kere cips yediysem o aylık cips kontenjanımı doldurmuş sayıyorum yememeye çalışıyorum

dondurma delisiyim onu bide çikolata muzla çilekle kiviyle kuruyemile süslüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…