• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abur cubur yeme hastalığı olan var mı?

yeLizegemen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
225
1
68
Arkadaşlar akşamları eve gittiğimde yemekten sonra özellikle tv izlerken özellikle ve özellikle maç izlemeye bayılıyorum maç izlerken çekirdik cips falan yemeğe bayılıyorum çok sağlıksız olduğunu biliyorum ama çokda seviyorum ve gittikçede kilo alıyorum nasıl vazgeçebilirim bu huyumdan önerisi olan varmıdır ?

Azaltmayı dene öncelikle yediklerini değiştir illa birşeyler yiyeceksen kuru meyve ye kuruüzüm,3-5 tane badem fındık ceviziçi falan ya da çok az yağla çok az tuzla mısır patlat ya da k-flex al kıtır kıtır onu ye =)) başka da birşey gelmiyor aklıma :61:

Azaltmayı dene öncelikle yediklerini değiştir illa birşeyler yiyeceksen kuru meyve ye kuruüzüm,3-5 tane badem fındık ceviziçi falan ya da çok az yağla çok az tuzla mısır patlat ya da k-flex al kıtır kıtır onu ye =)) başka da birşey gelmiyor aklıma :61:

ayy hayır ya cips çekirdekk daha güzell :D Mısırda patlatıyorum bak oda çok güzel oluyo =)) Bazen diyorum aaammmaaann yeliz ye kızım can boğazdan gelir :D ama göbeğimi görünce sinirlerim bozuluyo :D:D:D

malesef ben de böyleyim,hatta bazen sadece abur cubur yiyorum gün içinde.Kekler,çikolatalar....

biri benden bahsetmisss:9:
malesef abur cubur huyu bendede var
suan diyetteyim diye biraktim ama aklim hala abur cubur yemede
simdi dikkat ettigim icin midem nasil rahatladi anlatamam
keske bunun bir cozumu olsada bu huyumdan kurtulsamm

biri benden bahsetmisss:9:
malesef abur cubur huyu bendede var
suan diyetteyim diye biraktim ama aklim hala abur cubur yemede
simdi dikkat ettigim icin midem nasil rahatladi anlatamam
keske bunun bir cozumu olsada bu huyumdan kurtulsamm

Ya ben diyet yapmayı sevmiyorum ya :D Kilo almakta istemiyorum tabiiki ama ahh şu abur cuburu kesseemm daha ne isterim :DD

Gün içinde de yersem artık hiç önüne geçemem bu akşam maç var ohh gelsin cipsler gelsin çekirdeklerr :D:D:D ayy ne fenayım yaaa nasıl kızııyorum aslında kendimee :( :)

aynı ben gıbısın kız bende aburcubura doyamıyorum fast food yemıyorum ama çikolata tatlı tarzı şeylerin manyağıyım dıyebılırım bayılıyorum çıkolatya felan cıpsıde cok yerdım eskıden sımdı bıraktım sadece kız kardesm gelırse onnla beraber yada kızlarla toplannca :D bende kılo almya basladm nasl azaltcam aburcuburu bılmıyom bende amann daha 20 yasındasın yee yee dıyorum:64:kii bende göbek yapmıyo belım hala ınce karnım duz ama gel gelelım kalca basen ve yanakk şişiyooo :66:

aynı ben gıbısın kız bende aburcubura doyamıyorum fast food yemıyorum ama çikolata tatlı tarzı şeylerin manyağıyım dıyebılırım bayılıyorum çıkolatya felan cıpsıde cok yerdım eskıden sımdı bıraktım sadece kız kardesm gelırse onnla beraber yada kızlarla toplannca :D bende kılo almya basladm nasl azaltcam aburcuburu bılmıyom bende amann daha 20 yasındasın yee yee dıyorum:64:kii bende göbek yapmıyo belım hala ınce karnım duz ama gel gelelım kalca basen ve yanakk şişiyooo :66:

anoooomm :D seninki de fenaymış yaa :D haraket bereket derler ya bizde bi taraftan yiyip bi taraftan hareket edicez :d Yani aburcuburu kesemeeeeeemm :D çok seviyorum :D:D

bu etinin çubuk şeklinde olan çikolatalarının tavsiye ederim bir tanesi yaklaşık 50 kalori bu sayede kontrol edebilirsiniz ne yediğinizi

bu etinin çubuk şeklinde olan çikolatalarının tavsiye ederim bir tanesi yaklaşık 50 kalori bu sayede kontrol edebilirsiniz ne yediğinizi
denedım canım onuda denedım ama kutuyu yemeye dogru gıttı valla 8 paket var içinde 50ser kalorıden 400 ederrr bı tanesı kesmıyokiii çok inccee ya bıde pahalı sımdı yenı favorim petıto ayıcık :66:

Tam diyorum tamam artık kızım yeme şunlarıı iğrenç löp löp et oldu her yanın :D:D:D bakkala markete bi giriyorum o an gözler dönüyoo hastalıkmı acaba bu ya çünkü hiç abartmıyorum baya bi seviyorum ve yiyorum :D

ben de abur cubur delisiyim kızlar. akşam tv karşısında otururken aklım gidiyor hep, cips, çerez. hatta kola ve bira... şimdilerde spora başladım ve fitness hocam bunları yapmamam gerektiğini söylüyor tabi bende bir kulaktan girip diğerinden ışık hızıyla çıkıyor. canım istesin gecenin bir yarısı kek yaparım, kociş puding yapar yeriz falan. Allah'ım sonumuzu hayır etsin:56::56:

ben de abur cubur delisiyim kızlar. akşam tv karşısında otururken aklım gidiyor hep, cips, çerez. hatta kola ve bira... şimdilerde spora başladım ve fitness hocam bunları yapmamam gerektiğini söylüyor tabi bende bir kulaktan girip diğerinden ışık hızıyla çıkıyor. canım istesin gecenin bir yarısı kek yaparım, kociş puding yapar yeriz falan. Allah'ım sonumuzu hayır etsin:56::56:

hahhah hem götür cipsleri çikolataları hatta ve hatta biraları :D Sonra git spora :D:D ya kusura bakma canımda boşa gitmesin sonra paran yürüyüş falan yap bari ben havalar düzelsin başlicam yürümeye :D:D

Ya bu konuda bende dertliyim.. :84::84::84:
Canım sıkılıyor , yapacak birsey bulamıyorum direkt , ne yesem acaba???
Acmıyım , degilmiyim hic farketmez!
Ben ki tatlı sevmeyen insan gidiyorum ekonomik paketlerini alıyorum 3'lü , 4' lü seklinde niye böyle oldum henüz daha almadım kilo falan ama böyle giderse alıcam galiba nasıl dur diycem ben bu duruma??:26:

Ben artık eti formun light çubukları falan var onlardan yiyorum :D onları yemeğe başladığımdan beri ne çerz arıyorum ne çekirdek :)) Hani kilo verirmiyim bilmiyorum yada alrmıyım bilmiyorum ama bide bunu deniyorum. Yeşil çay içmeye başlamıştımm ıyyyhhh çok kötüü :D:D:D bıraktım. Şimdi az şekerli çay içiyorum :) Umarım işe yarar yararsa sölerim gene :D

yalnız degılmısım o zmn yalnız ben yemegıde cok yıyorum ondan sonra abur cubur ksımı baslıyo

bende spora baslamıstım ama baktım gene aynı sekılde yıyorum bosuna yapıyomusum gıbı geldı kendımı yormayım dedım bıraktım sporu:D

son zamanlarda bende böyleyim maalesef :17:boğazlı değilim fazla yemek yemem ama yemekten sonra cadılarımla birlikte oturp çikolatalı gofret çokoprens kola çerez gibi abur cubur yiyorum:27:haliyle göbekte çıkıyor:19:
cadılarıma bu ay fazla abur cubur yok azaltacaz diyorum ama yok yine galip geliyorlar alıyoruz bende onlara uyuyorum beraberce keyif yapıyoruz:27:ama azaltmam gerek hem kilo almamak hem de sağlığım için :89:

Back