• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ABUR CUBUR / ÇİKOLATA madurları :)

ashminukal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
393
1
96
İstanbul
Kızlar abur cuburdan vazgeçemeyenler ve çikolata tutkunları için beraber paylaşabileceğimiz bir yöntem var. Kendimizi tutp bunları yememek veya en azından daha az yemek için birbirimizi motive edelim.

Son 1 haftadır, canım çikolata istediğinde alıyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum ve yemiyorum. onlar bir kenarda birikmeye başladı. Onlar orada biriktikçe, hepsine birden bakıp, bunları yemiş ve eritememiş olacaktım diyorum ve yemediğim için kendimle gurur duyuyorum.

1 ay sonra 1 çekmece dolusu yemediğim çikolatam ve üzerimden eksilmiş 2-3 kilom olacak inşallah. Tabii egzersiz ve genel olarak yediklerime dikkat etmeyi de ihmal etmiyorum.

1 ay sonra ne kadar abur cubur,çikolata, vs biriktirmişiz fotolarını koyarız buraya ne dersiniz?:lepi:

foto çektikten sonra da onları çocuklara dağıtırız hayır niyetine :teytey:

Kızlar abur cuburdan vazgeçemeyenler ve çikolata tutkunları için beraber paylaşabileceğimiz bir yöntem var. Kendimizi tutp bunları yememek veya en azından daha az yemek için birbirimizi motive edelim.

Son 1 haftadır, canım çikolata istediğinde alıyorum. Ama kendimi tutmaya çalışıyorum ve yemiyorum. onlar bir kenarda birikmeye başladı. Onlar orada biriktikçe, hepsine birden bakıp, bunları yemiş ve eritememiş olacaktım diyorum ve yemediğim için kendimle gurur duyuyorum.

1 ay sonra 1 çekmece dolusu yemediğim çikolatam ve üzerimden eksilmiş 2-3 kilom olacak inşallah. Tabii egzersiz ve genel olarak yediklerime dikkat etmeyi de ihmal etmiyorum.

1 ay sonra ne kadar abur cubur,çikolata, vs biriktirmişiz fotolarını koyarız buraya ne dersiniz?:lepi:

foto çektikten sonra da onları çocuklara dağıtırız hayır niyetine :teytey:

olabilir dünden beri iki büyük çikolatayı götürdüm..ben varım..:lepi:

Bende varım. Ama adet zamanında nasıl dayanırım bilemiyorum :(. Çikolata daha doğrusu kakaolu herşeyi acayip seviyorum. Ama sıkacağım dişimi. Dün arkadaşla konuşurken anlattı, diyetisyeni söylemiş onada sabahları aç karna 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın karıştırıp iç demiş. Hem metobolizmayı hızlandırıyormuş hemde tatlı isteğini azaltıyormuş.

bende çikolata ve aburcubur çok yiyordum. Artık yemek istemiyorum. Hep onlar şişmanlattı bizi. biz onları sevdikçe onlar bizi sevmemeye başladı.
Onlara vereceğim parayı biriktirip ay sonunda kendime pantolon alırım. Hem kilo vermiş olurum. Evet buna karar verdim. Bence boşuna almayalım. Çocukluktan başlıyor bunlar alıştırmayalım çocukları.Sağlıklı olsunlar.

arkadaşlar ben çikolata cips ve kola üçlüsü için her şeyden vazgeçebilecel bi insandım (: ama sonra cok kilo alınca kızdım birden kendime yasakladım.2 ay ağzıma abur cubur adına hiçbir sey sokmadım.herkes kilo vermişsin bayaa demeye basladı ama tartılıyorum yok aynı kilo.burdan anladım ki vücudumdaki hava inmiş sıkılaşmaşım.abur cubur büyük bi düşman arkadaşlar.hayatımızdan tamamen cıkartmamız lazım bunu.yani benim gibi aaa zayıfadım artık yiyebilirm derseniz eski halinize dönmeniz çok uzun sürmez :olmaz:

ya ben tam bi abur cubur delisiydim sabah uyandığım gibi 2 büyük çikolata bitirebilirim ama kendime engel oluyorum..kumdeniz sana katılıyorum tatlım onlara vericeğimiz parayı kenara koyup yeni bedenimizde pantolon almak daha mantıklıkaydirigubbakcemile5azimliyiz biz yaa başırırız:lepi:

bir abur cubur düşkünüde benim kızz ben öle evde oldumu dayanamam zincire filan vurulmam lazım kendime engel olabilmek için ayy ayy kaydirigubbakcemile2

bi arkadaş mankenlerin fotolarına bakıp motive olduğnu söylemiş bende aynen öyle yapıyorum canım ne zaman abur cubur istese mankenleri düşünüyorum kendi kendini caydırmak için iyi bi yöntem aslında

Kızlar ben de sizler gibiyim.Antep fıstıklı çikolata nerdeyse her gün yiyorum :( Ama kilo da her gün artıyor.Valla moralim bozuluyor aynaya baktıkça :(

bende denemek istiyorum bu yöntemi heralde en cok abur cubur deliniz benim....sadece bugün yediklerimi bir yazsam:kedi:kilo almamın tek sebebi bu abur cuburlar :olmaz:

hayatsa sana katiliyorumm....

basima ne geldigse su tatlilardan geldi....yemegi hic aramayan biriyim...tüm gün cikolata,pasta,seker...tatli olan ne bulursam yiyebilirim...sonunda 73 kg oldum :( ... bugün ilk "tatlisiz" günüm...yrnda su meshur elma diyetine baslicam....bakalim nasil olcak...

Back
X