• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Absurt Mac Kutlamalari

insanların sevinmeleriyle bi derdim yok ama neden dat dat korna çalıp duruyorlar
ne alaka yani
korna sesinden tv izleyemedik dün akşam
takım tutmuyorum beni ilgilendirmiyor
mutsuz halkımızın ara sıra da olsa sevineceği bişeyin olması hoşuma gidiyor ama medenice yaşamak lazım bunu
başkalarını rahatsız ederek değil

Galatasaray kazanınca ne oluyor, kupayı sevinenlere mi veriyorlar? :KK53:
Asla anlamadığım bir şey. Futbolcusu takımı sevinir, adamlar para kazanıyor. Bir başarı elde ediyor.
Ama fanatikler ne kazanıyor, onu anlamıyorum işte.
valla ben de anlamıyorum
milli takım olur, dünya kupası şampiyonu olur milli duygularımız kabarır seviniriz ona okey
onu algılayabilirim ama diğeri ??
yurt içinde bi takım yani bu . sana ne o takımın gücünden, şampiyonluğundan :KK53:
ortada gururlanacak bişey yok çünkü ne payımız var biz mi attırdık golleri

Ya hadi parayı geçtim. Futbolcu atıyor o golleri, takımı da para veriyor destekliyor. Ama seyredenlere ne oluyor? Bu başarıda ne gibi payları var, anlamıyorum.

Futbol dediğin baştan aşağı mallık bence, bir topun etrafında 22 adam koşuyor, o koşma için milyonlarca dolarlık sermaye, koskoca bir sektör dönüyor, gazeteler haber yapıyor toplum oturup kalkıyor ... Futbolda dönen çuvalla para eğitime, sağlığa, her türlü şeye yatırıılabilir. Bu kadar salakça bir duruma tüm iştirak edenlerin erkek olması neden bizleri şaşırtmıyor :halay:

Yani insanların mutlu olmalarına neden bu kadar karşısınız anlayamadım yılda 1gün oda 2-3 saat olan sevinçlerine bu denli kan kusmak niye. İnsanların zevklerine niye karışalım ki ?
Arabada yağmurda çıkan çocukları bırakında kendi anneleri düşünsün kimsenin haddine değil. Bu sevinç 1hafta 10gün süren birşey değil böyle tepkiler çok anlamsız geliyor.

Yani insanların mutlu olmalarına neden bu kadar karşısınız anlayamadım yılda 1gün oda 2-3 saat olan sevinçlerine bu denli kan kusmak niye. İnsanların zevklerine niye karışalım ki ?
Arabada yağmurda çıkan çocukları bırakında kendi anneleri düşünsün kimsenin haddine değil. Bu sevinç 1hafta 10gün süren birşey değil böyle tepkiler çok anlamsız geliyor.

Ablacığım mutlu olsunlar ama dat dat dat kornalarla insanların da beyni şişiyor. Mutlu olanlar olsun tabi, ama daha medenice, kimseyi rahatsız etmeden olsunlar. Diğer insanlar saatlerce korna sesi ve bağrış çağrış dinlemek zorunda mı? Evinde ayağını uzatıp huzurla oturmak herkesin hakkı herkes saygı duymalı.

Ben sadece maç kutlamalarından değil, düğün, sünnet düğünü, askere uğurlama gibi tüm arabalı-kornalı kutlamalardan rahatsız oluyorum. Zaten yasak diye biliyorum ama kimse umursamıyor. Trafikte önemli birine denk gelirlerse ancak işlem yapılıyor. Yoksa bizim şikayet etmemizin hiçbir anlamı yok.
Ben şikayet etmiştim emniyete. Gelmişlerdi. Tabii o zaman konvoy pandemi zamanında yasaktı.

Ana caddelerde ve meydanlarda oturanlar için işkence ama. Şu anda sınav zamanı. Ders çalışıyor olsaydım 3 saatim çöp olmuştu. 1 dakika bile benim için çok kıymetli (son gece çalışangiller).

Ana caddelerde ve meydanlarda oturanlar için işkence ama. Şu anda sınav zamanı. Ders çalışıyor olsaydım 3 saatim çöp olmuştu. 1 dakika bile benim için çok kıymetli (son gece çalışangiller).

Herkes için işkence. Yılda bir kez olan bir şey denmiş ama yılda bir kez olan bir şey değil. Özellikle yazın sürekli düğün konvoyu.

Dün eşim 7 yaşındaki oğluma giydirmiş gs formasını diyorki bak ne güzel şampiyonlukları görüyorsun. anan gibi fenerbahceli olsan 1 tane bile göremezdin 🤣 sonra kızımada forma almış onada giydirmiş kavga mavga çıkar diye konvoya gitmeyi düşünmedi çocuklarla. Oğlum ağlıyor çıkmak için sadece hayır deyip gittim odaya fb lisin kıskanıyorsunlar havada uçuştu oğlan verdi veriştirdi ağlamaktan ağzı yüzü şişti.kötü polis ben oldum yine.. hiç sevmiyorum böyle şeyleri ama bunlar çocukluktan böyle görüp yetişiyorlar şekil a daki gibi futbolu çok sevenler oldukca önüne geçmek imkansiz gibi birsey bana göre çok aykırı hareketler olmaması gerekiyor

Bu futbol ne onemliymis...Mac varmis dun pek ilgilenmem, arabayi alan gece gece korna cala cala sokaklarda. Siz rahatsiz olmuyor musunuz? Ders calisani var hasta var nedir bu korna serbestligi, bence kesinlikle yasaklanmali..Bir de trafigi felc etmeleri..Dun bir kadin surucu sakir sakir yagmur altinda arabanin sunroofunu acmis, 3 tane cocugunu da ordan cikarmis kutlama yapiyordu sirilsiklam...Yagmur altindayi gectim bi kaza olsa direkt cocuklar disarda zaten...Polis nedense bunlara ses cikarmiyor
İnsanlar tabi ki mutlu olsun kutlama yapsın ws ama diğer insanları rahatsız ediyorsa bu tacizdir. Bende oldum olası sinir oluyorum sokaklarda korna çalana, trafiği keyfi için kapayana, silahlar mı dersiniz bağırıp çağıran mı. Sebebi ne olusa olsun, ister düğün ister sünnet isterse asker uğurlaması olsun, bir başka insanı rahatsız etmeye kimsenin hakkı yok. Hangi çağda yaşıyoruz bizden başka sokaklarda keyfi için konvoy yapan bir millet yoktur.
Umarım bizde de yasaklanırda kurtulutuz.

Tamamen barbarca bir aktivite. Kimse gece yarısına kadar o gürültüye maruz kalmak zorunda değil.
Geçen hafta taksim’e gittik. GS-FB maçı vardı. Yine her taraf Galatasaray taraftarıydı. Ama görmeniz lazım metrodan çıkıyorlar ana avrat küfrediyorlar. Hayır etraf çocuk dolu. İnsanlar senede birkaç kez gittikleri yerde bile onların küfürlerini dinlemek zorunda kalıyor 🤦🏻‍♀️

Tamamen barbarca bir aktivite. Kimse gece yarısına kadar o gürültüye maruz kalmak zorunda değil.
Geçen hafta taksim’e gittik. GS-FB maçı vardı. Yine her taraf Galatasaray taraftarıydı. Ama görmeniz lazım metrodan çıkıyorlar ana avrat küfrediyorlar. Hayır etraf çocuk dolu. İnsanlar senede birkaç kez gittikleri yerde bile onların küfürlerini dinlemek zorunda kalıyor 🤦🏻‍♀️

Kadıköy de aynı şekilde. Koskoca insanlar bir araya gelmiş bağıra çağıra küfür ediyor. Kadınlar çocuklar yürüyor o sırada sokaktan.

Düzgün eğlenenlere asla lafım yok ama evim çift cephe hem cadde, hem sokağa bakıyor korna falan geçtim artık ama havai fişek sağlı sollu cephelerde atmak nedir el insaf artık. Özellikle şu havai fişeklerin serbestçe herkese satılmasına acilen bir çözüm bulmaları lazım.

Siz hic sehrin gobeginde ana cadde uzerinde oturdunuz mu? Oturmadiniz muhtemelen oyle olsa yilda bir demezsiniz. 😀
Benim oturmuslugum var ve yilda bir olan bir sey degildi dugun konvoy oluyor dat dat dat
Maç oluyor dat dat dat
Asker gidiyor dat dat dat
Secim oluyor dat dat dat
Hatta bazi konvoylarin ne icin oldugunu bile bilmiyorsun dat dat dat bi de onlar gelip başini sisiriyor. Gercekten hayattan nefret etmistim insana ev sattiracak kadar çileden cikariyorlar. Millet nasik yasiyor bilmem.

Bu sokaklara cikip kornayla insanlari rahatsiz etmeyi etkinlik haline getirmisler. Bu mutluluk kutlama degil.

Futbol dediğin baştan aşağı mallık bence, bir topun etrafında 22 adam koşuyor, o koşma için milyonlarca dolarlık sermaye, koskoca bir sektör dönüyor, gazeteler haber yapıyor toplum oturup kalkıyor ... Futbolda dönen çuvalla para eğitime, sağlığa, her türlü şeye yatırıılabilir. Bu kadar salakça bir duruma tüm iştirak edenlerin erkek olması neden bizleri şaşırtmıyor :halay:
maç günü forma giyip selfie atan kadınlar da beni benden alıyor :D

Ben gsliyim ama bana böyle şeyler çok boş ve ilkel geliyor.insanları neden rahatsız ediyorlar anlamıyorum git kendi çapında kutla işte sanki ülke çağ atladı gibi saçma sapan şeyler seçim kutlamalarıda saçma geliyor bu tarz etrafa gürültü yapan şeyleri sevmiyorum.

her guzel seye dusman ınsanlar. Yoruyorsunuz sonra özel hayatınızda mutlu olmuyorsunuz. Sızene? kapatın camınzı yatın.
sılah atan dağ ayıları dısında bence hoş. yapamadıklarınızı baskası yapıyor dıye öfkelenıyorsunuz. sızde yapın.

Back
X