- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.777
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Bi Fenerden yana yüzümüz gülmedi dün bende erkenden yattım moralim bozulduBende rahatsız oldum da ben Fenerbahçeli oldugum için rahatsız oldum
Şaka bir yana ben artık insanlar mutlu olsun birkaç saatliğine de olsa kutlama yapsınlar istiyorum kim kazanmış mühim değil. Ülke çok kotu bir halde ne ufak coşku en ufak kutlama bile beni çok mutlu ediyor.
Ya ben şeyi anlamıyorum..Haklısın tabi, sevinenler sevinebilir ama bunu da medenice ve kimseyi rahatsız etmeden yapmak gerek.
Tam kapı önüne koymalık adamYa ben şeyi anlamıyorum..
Benim komşum var..
Kadın,ne zaman kocasına gezelim dese ; adam ya yorgun oluyor ya işi oluyor..
Komşum "çok sıcak,yurumeyelim" deyince ; kocasi "iki adımlık yol hayatım,boşuna benzin harcamayalim" diyor ve yürütüyor
Aynı adam dün formasini giymiş,sabaha kadar arabayla arkadaşlarını da alıp gezmiş.
Üstünü de bagirmaktan sesi kısılmış.
Ya sevin kutlayinda,bunun hayatınızin merkezi haline getirmeyin değil mi ama
Bacım, daha gerisi var.Tam kapı önüne koymalık adam
Bu futbol ne onemliymis...Mac varmis dun pek ilgilenmem, arabayi alan gece gece korna cala cala sokaklarda. Siz rahatsiz olmuyor musunuz? Ders calisani var hasta var nedir bu korna serbestligi, bence kesinlikle yasaklanmali..Bir de trafigi felc etmeleri..Dun bir kadin surucu sakir sakir yagmur altinda arabanin sunroofunu acmis, 3 tane cocugunu da ordan cikarmis kutlama yapiyordu sirilsiklam...Yagmur altindayi gectim bi kaza olsa direkt cocuklar disarda zaten...Polis nedense bunlara ses cikarmiyor
Fanatik erkek cidden zor, benimki de fanatik ama bu kadarına da isyan ederdim doğrusuBacım, daha gerisi var.
Arkadaşım şöyle devam ediyor ;
Baktım diyor bu (kocası) geldi..
Kanter içinde sesi kısılmış vaziyette eve girdi.
Yorgun musun dedim,boga gibi oldugunu soyledi.
Sonra içimden gecirdim...
Başka şeyleri yaparken bir gram terlemeyip 2 dakika içerisinde yorulan adam benim kocam ise ; bu icereye aldığım adam kim diye..Bu boğayı hiç gormedik diye..
Çok uzun sürmedi bizim olduğumuz şehirde. Ama kutlama yani kavga ,hır gür olmadiktan sonra güzel.Bu futbol ne onemliymis...Mac varmis dun pek ilgilenmem, arabayi alan gece gece korna cala cala sokaklarda. Siz rahatsiz olmuyor musunuz? Ders calisani var hasta var nedir bu korna serbestligi, bence kesinlikle yasaklanmali..Bir de trafigi felc etmeleri..Dun bir kadin surucu sakir sakir yagmur altinda arabanin sunroofunu acmis, 3 tane cocugunu da ordan cikarmis kutlama yapiyordu sirilsiklam...Yagmur altindayi gectim bi kaza olsa direkt cocuklar disarda zaten...Polis nedense bunlara ses cikarmiyor
O kadar mantıksız şey var ki.
Asker ugurlaması, mahalle düğünü.
Şampiyonluk kutlaması.
Seçim sonucu kutlaması
Ama hepsi totomuzda patlıyor.
Medeni bir halk degiliz onu anladım artık.Kesinlikle gece 1 e kadar sokakta bangir bangir dugun cekilecek bir cile degil gercejten nereye kacacagini bilemiyorsun...
biseyi kutlamak.arabaya binip abuk subuk tur atmakla benzin yakmakla ve arabanin camindan bagirmakla mi oluyor acaba
Ben de bunu hiç anlamadımGalatasaray kazanınca ne oluyor, kupayı sevinenlere mi veriyorlar?
Asla anlamadığım bir şey. Futbolcusu takımı sevinir, adamlar para kazanıyor. Bir başarı elde ediyor.
Ama fanatikler ne kazanıyor, onu anlamıyorum işte.
Ya hadi parayı geçtim. Futbolcu atıyor o golleri, takımı da para veriyor destekliyor. Ama seyredenlere ne oluyor? Bu başarıda ne gibi payları var, anlamıyorum.Ben de bunu hiç anlamadım
Milyon dolarları o cebe indiriyor shshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?