ABO UYUŞMAZLIK SARILIĞI

anne2121

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2023
10
2
6
22
Arkadaşlar AB0 uyuşmazlıgina bağlı sarılık gelişti 8 günlük çocukta hastaneden bir taburcu oluyoruz bir yatıyoruz geçmedi 20 leri görüyor seviyeler bir günde direkt yatış velhasıl nasıl gelişti sizde özelikle ABO KAN uyuşmazlığı olan sarılık normal sarılık olanlar ile süreç aynı değil

Benim annem ab babam 0 benim kan grubum direkt negatif olmuş sülaledeki tek negatif kan grubuna sahip insanım o zaman doktor kanı negatif olmasa sarılık olurdu demiş

Ben ab negatif
Eşim a pozitif
Oğlum da a pozitif oldu
Sarılık olmadı bol bol emzirmek gerekiyor diye biliyorum
Çok geçmiş olsun

Bol emzirme yapıyoruz ama 12 aşağısına düşmüyor pek ışın tedavisi ile tutuyorlar onuda

Bizim durumda ben 0 ım bebeğim B +. Daha doğumdan hemen sonra sarılık olur demişlerdi. Şu an 6 aylık gözlerindeki sarılık azaldı ama full geçmedi. 4. Aya kadar gözlerinde gözle görülür vardı. 3 ay gibi tekrar tahlil yapıldı 5 seviyelerindeydi. En fazla olduğunda 10.5 gördü sanırım. Allah şifa versin. Geçmeyince geçmiyor.

Cok gecmis olsun ben 0im esim AB bizde de AB0 kan uyusmazligi var ama hic sarilik olmadi oglum. Ben de korkmustum hamileyken. Sanirim herkeste olmuyor ya da belki sizin bu kadar uzun surmesinin onunla ilgisi yoktur. Baska bir hastaneye mi goturseniz acaba arastirma icin?

Ben Salı doğum yaptım dün sabah sarılıktan ışın tedavisine aldılar. Böyle bir uyuşmazlık olduğunu bilmiyordum.Ben 0 pozitif, bebek B pozitif.Umarım uzun sürmeyen bir şeydir çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…