• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamın tahlili sonucu lütfen bakarmisiniz önemli

destina0505

Kül kedisi
Pro Üye
Anneler Kulübü
24 Ağustos 2007
665
699
648
İstanbul
Ablam bir hafta önce doğum yaptı doğumdan sonra kan değerleri düşük çıktı enfeksiyon baya yüksek çıkınca yatış yapıldı flim ultrason bisey cıkmadı rahimde sıvı birikimi denildi
Beş gün onceki kan değerleri
Crp 185
Hgb 8
Hct 24
Tedavi başlatıldı antibiyotik iğne ,kan ilacı
Dün dahiler yenilendi
Crp 177
Hgb 9
HTC 27
Sormak istediğim başına böyle birşey gelen oldumu Crp hiç düşmemiş normal mi
Sizden ricam burdan paylasirmisiniz başka bisey mi var

Bence crp düşmüş az da olsa tedaviye baslanmis zaten Rabbim tez zamanda şifa versin insallah dut kurusu olayını bi araştırın derim yinede doktora sorarak tabi

Tahlil sonuçlarını biz yorumlasak size faydası olmaz ki zaten doktor kontrolünde tedavisi sürüyor.
Allah şifasını versin,tez zamanda evine afiyet üzere dönsün
Taburcu edildi ara ara ateşi yükseliyor bugün dr aradık oda anlam veremedi yarın gideceğiz ilk defa böyle bisey başımıza geldi belki bunu yaşan olmuş

Ben de hamileyken sebepsiz crp yükselmişti 100 olmuştu hastaneye yatırdılar sebebi bulamadılar novasef damar yolu ile antibiyotik yaptılar 5 günde düşürdü çok korkmuştum sonra idrar yolu dediler

Bugün Dr gösterdik doğum sonrası genişleyen iç karın doğum sonrası sıvı birikimi olmuş ultrasonda bakıldı az bir miktar kalmış,anladığım kadarıyla,antibiyotik iğne 3 gün,crp Bugün 146 düşmüş zamanla düşecek,ilk defa böyle oldu çok korktuk crp yüksekliği iyi değil,

Bilgi olsun diye paylaşıyorum,dün bütün gün crp yüksekliğini araştırdım ablamın rahatsızlığıyla alakalı bısey bulamadım,inşallah kimsenin başına gelmez

Bugün Dr gösterdik doğum sonrası genişleyen iç karın doğum sonrası sıvı birikimi olmuş ultrasonda bakıldı az bir miktar kalmış,anladığım kadarıyla,antibiyotik iğne 3 gün,crp Bugün 146 düşmüş zamanla düşecek,ilk defa böyle oldu çok korktuk crp yüksekliği iyi değil,

Bilgi olsun diye paylaşıyorum,dün bütün gün crp yüksekliğini araştırdım ablamın rahatsızlığıyla alakalı bısey bulamadım,inşallah kimsenin başına gelmez
Nasıl taburcu ettiler orayı anlamadım açıkçası baya yüksek çünkü. Acil şifalar

Doğumdan sonra taburcu edildi,iki gün sonra ateşi 38,4 çıktı aynı gün 2 saat sonra 40 olunca doğum yaptığı hastaneye gittik tahlil sonucu crp 185 çıkınca yatış yapıldı gece nöbetçi dr vardı mastist denildi göğüsleri baya şiş sağım önerdiler,sabah dahiliye baktı kan değerleri düşük çıkınca akciğer flimi, tüm batın çekildi rahim ultrason,bütün sonuçlari temiz çıktı rahim ultrasonu dışında rahminde sıvı birikimi olmuş teşhisi konuldu,iki gun sonra taburcu edildi antibiyotik iğne 5 gün tedavi,tekrar tahlil sonuç crp 177 çıktı tedirgin olduk,bugün çağırdı 146 çıktı rahim ultrason sıvı birikimi hala var az bir miktar,yine 3 antibiyotik iğne tedavisi evde,inşallah herşey düzeli, crp yüksekliği kötü organları zarar görür diye baya tedirgin olduk gerçi hala tam geçmiş değil bakalım böyle bısey oldu Allah hasta olan herkese şifa versin çok zor

Amin Teşekkürler 🙏

Son düzenleme:
Back