• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet ablamın oğlunun sünneti için nasıl bi elbise seçmeliyim

88kelebek88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
1.286
11
66
Yalova
merhaba kızlar haziranda ablamın oğlunun sünnet düğünü var ve bi kaç gün sonra alışverişe gidicez fakat ne tür bi elbise giymem gerektiği konusunda bi fikrim yok bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim :17:

Son düzenleme:
canım yaşını boyunu kilonu bilmeyince zor oluyor. bir de türbanlımısın değil misin onu da bilmiyoruz. aslında sen beğendiğin modellerden fotoğraf eklesen biz de onlar için yorum yapsak daha kolay olur

canım yaşını boyunu kilonu bilmeyince zor oluyor. bir de türbanlımısın değil misin onu da bilmiyoruz. aslında sen beğendiğin modellerden fotoğraf eklesen biz de onlar için yorum yapsak daha kolay olur

23 yaşındayım boyum 1.67 50 kiloyum türbanlı değilim nasıl bi kıyafet giymem konusunda fikrim yok yakın zamanda saçlarımı kızıl kestaney boyamayı düşünüyorum sünnet düğününden önce

$23052012968.jpg

bu elbise nasıl sizce kızlar bugün bunu aldım uzun baktım ama üstüme göre olanını bulamadım benim göğüslerim küçük ve göğüs kafesim çok kemikli bu yüzden hangi elbiseyi giysem güzel olmadı

Back