• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Ablamın kına gecesi için hazırladığım şeyler

seskom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
44
1
86
İstanbul
$15042012840.jpg $23042012856.jpg $IMG_6003.jpg $IMG_6005.jpg $IMG_6006 (1).JPG $IMG_6007.jpg $IMG_6009.jpg $IMG_6010.JPG

Son düzenleme:
çok güzeller :34: kendinizmi yaptınız aldınız mı? bunları erkek tarafı almıormu ?

ablam ıngılterede yasıyor eşide orada . ben hazırlıkları yaptım onlartürkiyeye kınaya geldi :) herseyı ben hazırladım sevıyorum bu seylerle ugrasmayı

ayy sanki hazır alınmış gibi yaa süpersiniz gerçekten tebrikler keşke bende yapabilsm kendi kına gcem için az masraf olurdu ama elde tutulcak mumları soda şisesini süsliyip koymayı düşünüyorum o kolay die :1:

Çook begendim zaten kına olayına bayılırım aksesuarlarına falan :) düğünden bile daha çok severim kına gecesini :1:

gercekten hepsi cok guzel olmus. keske benim de bir kardesim olsa da hazirlasa benim icin . ben hazir aldim hepsini eminonunden.

Eline Koluna saglik :42: Cok güzel bir fikir bende aylardir düsünüyorum ne yapsam diye ve senin fikrine bayildim en güzeli bu hemde saklana bilen birsey :46:

canım kutuları nereden aldın acaba merak ettim eminönünde çok var onlardan ama sen fiyat olarak kaça aldın.

canım kutuları nereden aldın acaba merak ettim eminönünde çok var onlardan ama sen fiyat olarak kaça aldın.

mısır carsısından yukarı dogru yürüyüp malatya pazarından sağa dönüp türk kahvecin
n sokağından devam ediyorsun orada parti malzemesi satan dükkan vitrinde kutular var adına dikkat etmedim

bizim de kız arkadaşın kınası var telaşlıyız ama bunlar güzel koşuşturmalar hani bizede teklif eden olsa bizde evleniriz yani :))

Back