• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ablamin gelinliyi nasil kizlar???

bel kısmı biraz uzun,kabarık kısmı aşağıdan başlıyor,ben bu modelleri pek beğenmiyorum ama ablana yakışmıs güzel gelin olmuş:nazar:

üst kısımdaki pırıltılar kibar ve güzel duruyo.ama en çok eteğin ön tarafını begendim böle bi modelde düşünebilirim aslında:)hemen listeme alıyorum bu fotografı:)

Ablanızın gelinliği çok hoş ayrıca çokta yakışmış. Gelinliği gibi evliliği de çok güzel olur inşallah. :nazar:

ömür boyu mutluluklar dilerim canım ,pek yakışmış gelinliğide ;)

üst kısmı çok hoşmuş en çok o kısmı beğendim:69:allah bi ömür mutlu etsin

Gelinligi cok begendim ablana'da cok yakısmıs güzel bir gelin olmus..
Bir yastıkta kocasınlar..

Son düzenleme:
Şık bir gelinlik ayrıca ablanıza çok yakışmış.Çok asil duruyor gelinliği ben beğendim. =)

Mutluluklar..​

gelinlik güzelmiş ama ben en çok saç modelini ve duvağını çok beğendim çok güzel olmuş:nazar:

Malesef gelınlıgı begenmedım balon tarzı etek modelını cok kaba buluyorum.
ama ablanın fızıgını begendım :))
Allah mesut etsın.

ablanıza mutluluklar dilerim ama gelinliği ben de beğenmedim. bir kere üstteki swarovskiler dev gibi, yakıştıramadım. serpme işleme yapılacaksa böyle dev gibi taşlar kullanılmamalıydı bence, bu kadar büyükleri ancak küçüklerle kombinlenirse hoş durabilir sanki. ama saçını duvağını beğendim.

Back