• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ablamın gelinligi

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
resim016ce.jpg
[/URL]

Son düzenleyen: Moderatör:
saçları çok güzel olmuş, en çok saçlarını beğendim...
mutluluklar dilerim...

çok gzl olmuş cnm saçlarını ben de çok beğendim allah mesut etsin,bir yastıkta kocasınlaropuyorumnanaktan

gelinliği de saçları da çok güzel görünüyo
allah mesut etsin

çiçeği haricinde hiç bişeyi beğenmedim gelinlik normal elbise gibi hatta elbise niyetine bile giymem saçınıda çok dandik yapmışlar ablanın fiziği çok güzel daha güzel bi gelinlik olabilrdi herneyse zevkler ve renkler tartışılmaz

çiçeği haricinde hiç bişeyi beğenmedim gelinlik normal elbise gibi hatta elbise niyetine bile giymem saçınıda çok dandik yapmışlar ablanın fiziği çok güzel daha güzel bi gelinlik olabilrdi herneyse zevkler ve renkler tartışılmaz

sacıda herkes begendi hayret dandik dieyecek kadar kotu oldugunu dusunmuyorum bende neyse..bu gelinligide elbise niyetine giyme zaten gelinlik bu:) zevkler ve renkler tartısılmaz ama suan senin cumlelerinden fikrini belirtmekden cok tartısmak icin soylenmis cumleler algıladım ben

ıyıde moonn arkadaŞım bu topıkı aÇtıysan yorumlarada aÇık olmangerek ben yorum yaptımm kendı fıkrımı sÖledım amacım senı Üzmek deĞıldı...yada tartıŞma Çıkartıcak gıbı bı amacımda yoktu ;) hayır anlamadım nıe bukadar tepkı gÖsterdın herkess aynı Şeyıı dÜŞÜnmek zorunda deĞıl... Ben bÖle dÜŞÜnÜyorum neyse kusurumabakma ...

Back