Ablamın Doğumu İçin Hazırladıklarım

forvet

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
7
10
8
34
Her biri el emeğidir, tek tek kendim yaptım görmeniz için ekliyorum belki fikir edinmek isteyenleriniz olur, beğenirlerinize sunulur, sevgiler...

Hastane kapı süsü

Hastanede dağıttığımız hediyelerimiz...

Anne kız Lohusa taçlarımız....

Kıyafet Askılarımız...

Ve hastanedeki kapımız :)

Bayıldım hepsine , cok güzeller . Ellerinize , emeğinize saglık .
Bebeğiniz de hayırlı olsun .

tebrik ederim sag saglim buyusun minik yavru..bu arada vay be diyorum..bizim Turk kadini ne kadar uretici dimi kardesim olur musun

Ayy masallah bende kendi nikah sekerimi yapmistim:)) harikasin canim bi sorum olcak sekerlemeler icin olan siseleri nerden buldun ya bittimm

Teşekkürler
Şekerlemelerin şişelerini kavanozcudan boş şekilde aldım ve süsledim canım.

CAnım çok güzel olmuş eline sağlık.. kapı süsünü nasıl yaptın malzemelerini nerden aldın öğrenebilir miyim ?? kaça mal oldu kapı süsü saana ?

CAnım çok güzel olmuş eline sağlık.. kapı süsünü nasıl yaptın malzemelerini nerden aldın öğrenebilir miyim ?? kaça mal oldu kapı süsü saana ?
Teşekkür ederim, kapı süsü ahşap bir malzeme. Sanatsal ürünler satan yerlerde bulabilirsiniz, kendim boyadım vernikledim içinin yazısını da lazer kesim yapan bir yer vardı orası kesti, kumaşı taşı falan derken yanlış hatırlamıyorsam 78 gibi bir rakam çıkmıştı. ama tam rakam bu değil fiyatları hatırlamıyorum çünkü canım.

harika yapmışsınnnnn bayıldımmm :) yukarda bir arkaşın dediği gibi kardeşim olurmusun kardeşim duymasınnnn

Ama.bunlar cokkkkkk guzellll benim de kardeşim yapar mi ki

cok guzell olmuslar ellerine saglik.bende yapmak istiyorum.nekadar tuttu canim.

Ayy cok güzeller gerçekten eline sağlık inşallah bende hamile kalirsam böyle seyler yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…