Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkes düzelir desede bence sizin ilişkiniz asla iyi olmaz.Çünkü anladıgım kadarıyla ablanın bencil bir kişiligi var.O bu kişiligi degiştirmeyecegi ve sende bir yere kadar sabır gösterebilecegin için kardeş ilişkileriniz böyle devam eder .Belki ilerde ikiniz de uzak yerlerde yaşarsanız o zaman arasıra görüşebileceginiz için sanırım az daha iyi olur.Ne yazık ki gerçekleri yazdım hoş olmasa bile.Yanılmayı umarım sevgiyle kalın fazlada üzülmeyin.
canım ablacım daha cok ğençsin eminim ileride bu düsüncelerin değisek ablan o senin ne ersen ne yaparsa yapsın canın kanın ileride bu düsüncelerinden pişman olucaksın emin ol
Yaprak dökümü dizisindeki, Leyla ile Neclanın yaşadıkları ve zehirlenme olayındaki kenetlenmeyi hatırlarsak. Dizilerde işlenen konularda herbirimizden birşeyler olduğunu görüyoruz.
yaa bu ne öfke tatlımm.niye bu kadar sinir oluyorsun ki.bırak harcasın kontörleri noolcak.bak hayatta hiç kimseyi kendin gibi davranmaya zorlayamazsın.sen başkasındır o başkadır.herkesin bir yaşam biçimi var.ablan biraz daha farklı olabilir senden bundan dogal birşey mi var.bizde 3 kızız ama huylarımız hep degişik.birbirimizi de okadar çok seviyoruz kiii...ablam abim ben ve kızkardeşim var.hepimiz evliyiz.ben ikinci kızım.küçügümle iki yaş var aramızda.evlenmeden önce bizde kavgalar yapardık ama böyle senin gibi düşünmezdim.çok bagrışırdık birbirimize gıcık olurduk bazen bunlar o yaşlarda oluyo malesef,ama biri bişey dese kardeşime yakardım ortalıgı.evlendikten sonra heleeee.şimdi birbirimize daha da baglıyız.az önce msn de konusuyorduk.yakınız uzak da degiliz ama msn de bile kopamıyoz kıyamıyor kapatmaya uykusu gelmiş yanlız kalcan diyo bana....ben kardeşlerim için canımı hiç düşünmeden veririm...içinden biraz olsun bu duyguları çıkarmaya calışmalısın.unutmaki gelecekteki tek sırdasın ve arkadasın ablandır.onun için iyi geçinin birbirinizi çoook ama çok arayacaksınız ilerde.ahh yanımda olsada dertleşsem çook diyeceksin.
Tatlım neler yaşadıysanız, öfken içine sığmaz olmuş burada boşaltmaya çalışmışsın.
Umarım biraz rahatlamışsındır. Çok öfkeli olduğunu hissettiğinde, içindekileri özgürce
kağıtlara yaz ve ara ara oku. Kısa süre sonra yazdıklarına şaşacaksın güleceksin.
Rahatlamanı sağlıyabilir. bi dene istersen.