Siz ablaniza esiyle olaylar olmadan önce, sizin aldatilma basiniza gelince, al iste ayni senin gibi beni bir hafta kala arkamdan vurdu sende nisanlini biraktin dügüne bi ay kala ahimiz kalmaz gibi bi lafbasınınınve simdi gercekten ablanizin basina böyle bisey gelince ve o sen demistin zamaninda diye size laf mi söylüyor... Yani sinirli aninizda söylediniz seninde basina bisey gelir ah aldin ve simdi gercekten olunca siz kötü hissediyorsunuz... Ayyyy gece gece cok geldi... Gecmis olsun bu arada, dua edin erkenden görmüssünüz gercek yüzünü... Ablanizinda Allah yardimcisi olsun...
sen iyi okudun mu neden oh olsun diyim o benim canim kanım ablam. birak ablamı beni aldatan adam bile bu duruma düşse oh demem bana göre vicdan merhamet hayattır ne diyosun sen.ben 2yil öncesinde aldatilip yarı yolda birakildigimda ablama sinirlenmistim ki bu sözü söyledim diye onun izdirabini cekiyorumablanin hakkinda yardim edecegine oh olsunmu diyorsun ? ve sen kardessin öylemi ? vah vah dünyanin civisi cikmis
ablanin hakkinda yardim edecegine oh olsunmu diyorsun ? ve sen kardessin öylemi ? vah vah dünyanin civisi cikmis
Ben ortada ah lık bir durum göremiyorum.Kızcağız 17 yaşındaymış zaten.Bir gençlik hatası yapmış.Allah nasip kısmet etmemiş,bir vesileyle bırakmış.Bırakmayıp kaçsaydı evlenseydsi anasının babasının ahını alsaydı daha mı iyi olacaktı.Bir de onunla evlenseydi mutlu olacağının garantisi mi vardı.Çocuğun annesi bir genç kıza yapılmayacak bedduayı etmiş ama beddua döner dolaşır kendini bulur kulun.ayrıca çok haklısınız edenin bulduğu dünya burası ne yazıkki babamda ablamda bundan payını aldı oh oldu diyemem ablam benim canım ama ekilen biciliyor birgün kimse kimsenin kalbini yakmasin Rabbim hesabını soruyor