Ablam

Bence haftada 1 görüşmek az değil.fazlasi zarar bence.cok muhabbet tez ayrılık demişler

Ablanda sikinti var.Bende ablayim ve uzak sehitlerdeyiz ama her gun tel elimde gorusuruz Degisik kisilik demek ki sende ustune gidip kendini uzme bosver
Bilmiyorum belki sorun ben de bunu çözemeye çalışıyorum ama abime de aynı yapıyor.Evet kararlıyım buna bir son vermem lazım daha fazla affedip kendime saygımı kaybetmek istemiyorum.
Neden alınayım farklı fikirler benim için değerli. Tekrar diyorum anne vasfını asla ona yüklemiyorum. Sadece istediğim iki arkadaş gibi konuşmak görüşmek ama artık çok da önemi yok bu saatten sonra kırgınlığımın zirvesindeyim. Ben sosyal bir insanım aile ilişkileri değerli olduğu için bu çabam başkası olsa çoktan silersin.
Neden ısrarla görüşmek istiyorsun ki o abladır büyüktür deyip deyip kendini uźme ..istese o seni bağrına basardı..istemiyor kadın demekki bırak o yanliz kalsın sen abinle görüşmeye devam et
bundan sonra eskisi gibi olmayacak buraya yazdıysam son noktadır. Artık içime sığmayan bir dertti. Teşekkür ederim.
Ben de konuştum kabul etti haklısın dedi suçluyum ama devam etti. Ben yaşayıp şişmekten yoruldum. Bir kez daha konuşacağım bakalım.
Ne yapacaksın haklısın sen de. En büyük üzüntüm üç gün olmuştu doğum yapalı acillik oldum yanında ölüyordum sabahında bırraktı gitti. Yanımdayken çok üzüldü ama bu gidiş beni insanın Allah'tan başka dostu olmadığını gösterdi. Niye daha çabalıyorsun ki. Kötü gününde istemiyor iyi gününde istemiyor... Diyorum kendime

Ablan senin gibi sana karşı derin kardeşlik duygular beslemiyor demek ki onun komşuları kardeşten iyi , etrafındaki insanlar kafa denk, sana duygusal ihtiyaç duymuyor, belkide ayyakbağı olarak görüyor ve zotdan ve ağırdan alıyor, o halde sende bunu kabülleneceksin, üzülmeden, yekrar konuşacağım diyorsun, konuşmayla duygu değişikliği olacağını sanmıyorum

Herkesin mizacı, insan ilişkilerine bakışı,
akrabalık ilişkilerine yüklediği anlam farklı olabilir.
Size göre haftada bir görüşmek normaldir başkasına göre ayda bir.
Benim tek bir kardeşim var.
Ben, eşim, kardeşim, eşi hepimiz çok yoğun çalışıyoruz bazen buluşmamız bir ayı geçiyor.
Oysa kardeşimi çok seviyorum ve her gün görsem mutlu olurum.
Kısacası herkesi olduğu gibi kabul eder ve beklentilerinizi gözden geçirirseniz, yaşananlardan bu kadar olumsuz etkilenmezsiniz.

Ne güzel aranızdaki muhabbet maşallah diyeyim. Evinin anahtarı elimde olsun istemem öyle beklentim yok sadece istediğim konuşmak, istişare etmekti. Bi de 15 yaş aramızda. Ben küçükken istemezmiş benimle dışarı çıkmak onun çocuğu zannediliyorum diye belki de soğukluk bundan aradaki kuşak çatışması olabilir.

Ben bir abla olarak ablanızı çok iyi anladım. Benim de bir kızkardeşim var, onu çok seviyorum. Ama evime gelmesini pek istemiyorum açıkçası. 2tane küçük çocuğu var, evi birbirine katıyorlar. Kızkardeşim de rahat biri. Kardeş evi olunca ekstra rahat oluyor yer içer bulaşıkları bırakır. Yeğenlerin dağıttıklarını olduğu gibi bırakır. Yeğenlerim hep oyun istiyor ben onlarla oynuyorum kardeşim kenarda oturup yeyip içiyor. Çocuk bakıcılığı yapıyorum, üstüne izzet ikram. Annemlere birlikte gittiğimizde de rahat yesinler diye yeğenlerimle oynuyorum sonra ben yıpranıyorum. En iyisi evde yalnız kalıp kafa dinlemek :)

Benim ablam veya kız kardeşim yok sizi anlayamam belki tam olarak ama erkek kardeşim var. Bizim de annemiz yok, kardeşim sık sık gelir, onu çok seviyorum. Sevdiği birşeyi yapınca onsuz boğazımdan geçmez, güzel bir tatlı olsa mesela arar çağırırım. Ama şöyle de birşey var bazen sadece sesini duyup iyi olduğunu bilmek istiyorum. Bize gelsin istemiyorum. O zamanlar da genelde eşimle aramızda problem olduğu zamanlar. Çünkü o geldiğinde mecburen ona yansıtmamak için normale dönüyoruz, havada kalıyor mevzu. Ya da bazen sadece kendi kendime kalmak istiyorum. Bazen oluyor öyle şeyler alınmayın bence kardeşler birbirlerini olduğu gibi kabullenmeliler. Sizle gidip gelmemesi sizi sevmediği anlamına gelmez asla. Herkesin kendi hayatı oluyor evliyken, elde değil bekarlık günleri gibi olmuyor.

sizin kardeşiniz gibi değilim. Gittiğimde muhakkak bir kaç şey yapar giderim yük olmak istemem. Mutfağına girer her şeyi temizlerim hiç arkamda dağınıklık bırakmam çocukları da uyarırım. Çocukları ona hiç bırakmam öyle bir talebim de yok. Çocuklarımla oynayacak enerji de değil ki. Yani öyle durum yok. Siz de haklısınız yani o durum da görüşmek istemez insan

Bir erkek kardeş sahibiyim ve bir abla veya kiz kardes sahibi olmanin büyük servet olduğunu düşünüyorum özellikle bu yapmacik herseyin sahte olduğu devirde keske değerinizi bilse sen hakli olansin skinti ablanizda bellki mesafe koymak istiyor sizde oyle durun fazlaca ısrarcı olmayın

Demek ki görüşmek istemiyor üstelemeyin sonuçta herkes bir değil ben ablamı hergün görmek isterim ablam ayda yılda bir gelmek ister eee sevmiyor mu beni seviyor mizacı karakteri böyle

Ablanın kötü günündede o vakit komşuları veya diğer arkadaşları yanında olsun ama dimi ya, mademki iyi günde seninle değil

Ay siz iyi misiniz ya annelik yapmak zorunda değil demissiniz gidip dertlesmek çay içmek annelik yapmak mi insan bacisiyla dertlesmeyecekse kimle dertlesecek ben çok üzüldüm bacim senin adına. Ablan kardeşliğin tadını almamış o yüzden farkında değil neyi kaçırdığının ama üzülme bol bol dua et onun iyiliği için ve kırılma boşver demek ki onun yapısı da buymuş hediye al ablana mesela

çok kırılmıştım ama ona yansıtıp üzmek istemedim. Bu kadar olmamam lazımdı.
inşallah dediğiniz gibi olur bakalım hayırlısı.
Beklentim bundan sonra çok görüşmemek daha az üzülmek. İçimde çok heves heyecan kalmadı. Her şeyi yazmadım uzun olur diye kendime saygım için bunu yapmalıyım. Belki böylesi hayırlı olan.
güzel anlattınız bu dediğim sık olan bir şey belki ayda iki kez aynı şehirde on dakika mesafede ve çocukları büyük. Ben onun bekar olduğu zamanı bile pek hatırlamıyorum 6 yaşımdaydım evlendiğinde sadece çok ağlardım bize gelip gittiğinde çok severdim. Ve ben de bekar değilim iki çocuk sahibiyim. Ondan yardım talep etmiyorum istediğim görüşmek aynı şehirde değilken aylarca bile görüşemezdik. Artık çok istemiyorum kırgınlığımın zirvesine geldim. Akışına bırakmak istiyorum. Sağlığı mutluluğu yerinde olsun görüşmesek de olur.

Sizin isteğiniz çok değil zaten. Siz çok seviyorsunuz ve görüşmek yakın olmak istiyorsunuz bu çok normal. Çok gelmedi bana yani sizin gitme isteğiniz vs.
Bence de akışına bırakın belliki o sizin gibi düşünmüyor ya da belki sizin bile bilmediğiniz can sıkıntısı olabilir, size yansıtmamak için fazla gidip gelmiyordur. Üzülmemeye çalışın beklentiye girmeyin ki üzülmeyin.

bence de bir kız kardeş servet ama benim için boş üzüntü veren bir bağ oldu. Zirvede bırakıyorum.
Demek ki görüşmek istemiyor üstelemeyin sonuçta herkes bir değil ben ablamı hergün görmek isterim ablam ayda yılda bir gelmek ister eee sevmiyor mu beni seviyor mizacı karakteri böyle
öyle kabul ettim Allah sağlık sıhhat versin evinde huzur ile yaşasın.
Ablanın kötü günündede o vakit komşuları veya diğer arkadaşları yanında olsun ama dimi ya, mademki iyi günde seninle değil
Ben yine de onu kötü gününde bırakmam bırakamam. Rutin görüşmeyi bırakmak zorundayım. Ayda iki kere de olsa.
ben ona sık sık hediye alırım sevdiği şeyleri yaparım. Arabası yok diye bir yere gidince onu da alırım evinden. Yani sadece gezmelik sohbetlik bir ablalık istiyordum o da artık çok olmayacak.

Akışına bırakıp çok da hayatımı isgal etmeyecek bu düşünce şu an tüm benliğim ile üzülmüş, kırılmış durumdayım. Onu aşmaya çalışıyorum.

Ablanızın soğukluğundan ben üşüdüm burda. Sizi tahmin edebiliyorum. Ben hem ablayım, hem de kızkardeşim. Ablamla günlük konuşuruz, bir gün iletişimsiz kalsak acaba kötü birşey mi oldu diye kendimizi yeriz. Yeğenlerim benim evimde rahat etmeyecek de kimde rahat edecek. Bebeğim yok tedavi görüyorum. Ama yeğenlerime de aşığım resmen. Kızkardeşim yapı olarak bize göre daha soğuk. Ama onunla da muhakkak verimli vakit geçirmeye çalışırız. Yakın bir ilde çalışıyor. 15 günde bir gelir. Muhakkak gider görürüm. Üzmeyin kendinizi, beklentileriniz çok doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…