Ablam kizima kendi cocuguymus gibi davrniyo

Aradiginda acmayin her zaman ve sinir koyun. Cikolatanin onun sagligi acisindan ne kadar zararli oldugunu anlatin. İyilik etmedigini soyleyin vs vs yalniz arada yegenlerimi ben de simartiyorum, o da lazim, teyzelik bunu gerektirir

Ünlü bir şarkıcı ablamız yazdı zannettim bir an. En az onun kadar hatalı klavye kullanımınız var. Bence çok düşünceli bir teyze. Keşke benim de öyle bir teyzem olsaydı. Anne oldugunuz icin evladinizi biraz kiskanmis olabilirsiniz. Ama aşırı dozda ise zararlı.

Bnec abarytosn. Snucta teysize v3 tezey anen yarııs. Sevsni işet en gzelü.Ub zanamad böyel sevig ev sıcka ortma bulnmypr. Cko yazamdıma kısar baöakmdksksl.

1 yasinda kucuk irk bir kopegim var onu sevdiklerinde bile cok mutlu oluyorum cunku sevilmek, sevildigini hissetmek her canlinin en temel ihtiyaclarindan biri. Ve bu kaynak ne kadar cok kisiden gelirse o kadar iyi, sevmenin siniri olmaz ki. Kurallarinizi koyun, sinirlarinizi net cizin elbette cocuk sizin ama cok sevsin teyzesi, anneannesi, ne zarari var ki? Merak etmeyin cocuk annesini bilir, sizden daha cok birisine alismasi mumkun degil, gun sonunda yine uyumak icin sokulmak isteyecegi tek kisi siz olacaksiniz.

Uzun yazdığınız için değil düzgün yazmadığınız için kusura baktım şuan.
Hiçbirşey anlamadım.

Uzunluğundan ziyade yazdıklarını anlamadım nerenin Türkçesi?

Üzüldüm ablanıza. Ne güzel işte canı gibi seviyor. Merak etmeyin ablanızın olmayacak çocuk anası yine sizsiniz. Ama çocuk bu kadar sevildiği için kendini hep şanslı görecek özgüveni yerine gelecek. Kırmayın kalbini ablanızın. Biz ilk yeğenimize karşı öyle idik. Ailede tek torun idi. Yengem de sanki biraz rahatsız oluyordu çocuk çok bağlı idi bize. Ama ne oldu şehir dışına taşındolar. Biz uzaktayız anası yanında. Ailem şimdi benim çocuğuma karşı öyleler ve ben çok mutluyum.

Ablanızın Türkçesi nasıl, yazım kuralları dilbilgisi falan düzgünse bence faydası olur çocuğunuza.

Çikolata konusu ise sıkıntılı. Yani teyzem bana hep çikolata veriyor her istediğimi yapıyor gezmeye götürüyor kısmı sizin hatanız. 3 yaşında çocuğun her şeyi düzenli olur. Uyku saati ara öğünü parka gitmesi vs. Yine teyzesi alsın versin getirsin götürsün ama saatlere uymak şartıyla. Veya "abla her gün olmuyor eve yabancılaşıyor kurallara uymak istemiyor, arada bir ilgilensen daha iyi olur" deyin.

Kocaman insanlar birbiriyle açık net konuşamıyor.

. Sidmide dogumgününe var dhaa 3ay diyoki sna akülü motor alicam ya onu esimle biz düüsnmaütpk almayi nyie sormuyo niye normal insnalar gibi bi hediye almiyo niye niye niye ya
Gayet normal insan gibi bir hediye. Bizde genelde hep arkadaşlar aldı akülü arabayı.

Ablan benim ablam olabilir mi lutfen ya birak seviyolar iste. Cikolatali mevzu disinda bi sorun yok bence

Buraya yazarken böylesi özensiz yazmanız günlük hayatta da tarzınızin bu olduğunu, ablanizin normal, sizin de aşırı abartılı duygular yaşadığınızı buna bağlı olarak kıskanç olduğunuzu hissettirdi. Alelacele yazılacak bir konu değil sonuçta.
Siz annenize, seviyorlar diye gidiyorum yazmışsınız lutfeder gibi. Gitmeyin o halde? Akülü arabayı biz alacaktık diye ağladığınızi hissettim. Alışır mi dediğiniz kişiler sizin kök aileniz. Nasıl böyle düşünürsünüz? Resmen onun çocuğu yok benim var diye cekemiyora bile getirmişsiniz olayi. "Anneyim ben ya anneyim" diye isyan ederken başka sebeplere ihtiyacınız olmalı çünkü.
Umarım yazdıklarımı anlarsınız.

Türkçeyi doğru kullanalım sınır çizin

Türkçeye olan yeteneğiniz gözlerimi kanattı bu ne ya berbat yazmışsınız okurken zorlandım .

Ne güzel seviyor yeğenini ne dir bu buldumculuk ,

Bazı kurallar olduğunu söyleyin çikolata çok verilmesin her dediği yapılmasın gibi onun dışında ne kadar güzel ilgileniyor çok nankörsünüz.

Eski konularınızda da boyleymissiniz yazım ve düşünce yönünden. Sadece kişiler değişmiş

Ablaya çok üzüldüm Bnmde 7 yıl cocugum olmadı. Kardeşimi n cocukkarını aynı bu abla gibi sevdim. Hiçbir zaman böyle tepki görmedim. Bnm cocugum yok diye kardeşim ekstra özen gösterdi. İnsanım hata yaptıgımda bile "Ablam o bişe olmaz " Dedi. Ne kardeşler varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…