- Konu Sahibi calikusumuz
-
Çok geçmiş olsun
Ne mutlu size..
Okuyunca bende 2007 yılının Kasım ayına gittim. Annemle babam trafik kazası geçirdi çok kötü..Onlarda yayaydılar. Elele vermiş işe gidiyorlardı..Yoğum bakımda yattıllar..Allahım sen yaşatma birdaha..Annem bu savaşı kaybetti.. Sanki tüm gücünü babacığıma vermiş öyle gitmiş gibiydi...
Acı mutluluk birini kaybetme birini kazanma..Hayat gerçekten zorlu bir sınav. Ve herkes sizin ablanız gibi şanslıda olamayabiliyor..
Tekrar acil şifalar diliyorum..
Çok geçmiş olsun
Ne mutlu size..
Okuyunca bende 2007 yılının Kasım ayına gittim. Annemle babam trafik kazası geçirdi çok kötü..Onlarda yayaydılar. Elele vermiş işe gidiyorlardı..Yoğum bakımda yattıllar..Allahım sen yaşatma birdaha..Annem bu savaşı kaybetti.. Sanki tüm gücünü babacığıma vermiş öyle gitmiş gibiydi...
Acı mutluluk birini kaybetme birini kazanma..Hayat gerçekten zorlu bir sınav. Ve herkes sizin ablanız gibi şanslıda olamayabiliyor..
İnşallah, inşallah. Allah kimseye göstermesin.Çok sevindim çok büyük geçmiş olsun gördüğü göreceği bu son olsun işallah :Saruboceq:
Çok geçmiş olsun
Ne mutlu size..
canm yaa çok geçmiş olsun RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...KOLAY DEĞLİ YAŞADIKLARINIZ ÖZELLİKLE ABLANIN YAŞADIĞI RABBM Bİ DAHA GÖSTERMESİN İNŞALLAH....RABBİM BAŞKA ACILAR GÖSTERMESİN:Saruboceq:Arkadaşlar o kadar mutluyum ki, sizlerle paylaşmak istedim.
Belki hatırlayanlarınız vardır. Ablam 2007 kasım ayında; çok ağır
bir trafik kazası geçirdi. Günlerce yoğun bakımda kaldı. Herşeyden
kötüsü sadece filmlerde yaşandığını sandığım şeyleri yaşadık.
Bu kazayla beraber hafızasını da kaybetti.... O kadar uzun, okadar
zor günler yaşadık. Allahım kimselere yaşatmasın. Yaya halde araç
çarpması sonucu yaşadık bunları. Olayın olduğu yerde hem otobüs hemde
minübüs durağı omasına rağmen, yaya geçidi olmadığı için ablam suçlu bulundu:jeyyar:
mahkemede!!!! İşin kötüsü yaşanan hiçbirşeyi hatırlamadığından ifade bile veremedi.
O günden bu yana çok zor şeyler yaşadık. Ablam 7 kez ameliyat oldu. Her iki
ayağına bir dolu platin takıldı...Hafizasının düzelmesi için elimizden gelen çabayı
gösterdik. Şimdilerde zaman kavramı henüz oturmadı ama çok şükür pekçok
şeyi hatırlayabiliyor. Şimdi ise bugün işe başladı. :lepi:İşyerine malulen emeklilik
evrakları geldikten 5 gün sonra işe başladı çok şükür. Bundan sonrasının çok daha
iyi olacağını düşünüyorum. a.sO kadar zaman yatalak bir durumda kaldıktan sonra
psikolojiside çok daha güzel olacak inanıyorum. Şimdi her ne kadar ayağında aparatlarla
düzgün yürüyemesede hayata bir şekilde tutunması beni dünyanın en mutlu insanı yaptı.
Allahım hiç birimize böyle şeyler yaşatmaz dilerim.:ecrin_bebek:
Onun bunları yaşadığı dönemde anladım ki;
bir insanın kendi kendisine yetebilmesinden daha büyük birşey yok hayatta.
Hergün binlerce şükürler olsun; kendi yemeğimi yiyebildiğim için, kendime yetebildiğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?