• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam evli ve ilk askini unutamamis..

Anlasilan eniste ablanizi bosamiycak.

Isin kotusu diger adam da karisini bosamaz.

Bu durumda ablanizin silkelenip kendine gelmesi lazim.

Bir doktora gidin de aklini basina alsin.

Buyuyi falan gec

Aynen olan masum yavruya oluyor. Ablanız yalnış bir yolda görüştüğü adam pisliğin teki anlaşılan. Bence enişteniz hala olayı psikolojik olarak kabullenemedigi için yokmuş gibi davranmayi seçmiş. Umarım ablanız tutturdugu yalnış yolu bırakır. Çünkü kızı 15 yaşında demişsiniz yani herseyi anlıyor ve annesi şuan gözünde hangi konumda ablanız bunun farkında mı acaba
Iste farkinda degil anlatiyorum konusuyorum anlayamiyorum seni diyor adama saydirdigimda oyle frme diyor

Ablanız zamanında istenilmemiş yarım kalmış bir aşk o yüzden içinde bir yerlerde tutmuş gerçi aşk mi yoksa saplantı mı ondan emin değilim.Fakat o kişi ablanıza , eski ilişkisi için yem atmış adam ablanızla evlenme değil sevk sefa peşinde ablanız boşansa da evlenmeyecek onunla.Çünkü gerçekten seven adam neden bir başkasıyla evlenir.Gerçekten seven bir kadın neden başkasıyla evlenir ve çocuk yapar.Eniştenizin sesiz kalmasını hiç iyi bulmadım dikkatli olun içinde biriktirip Allah korusun sonradan ablanıza zarar verebilir.Polis dediniz çünkü kuralları kanunları gayert iyi biliyor onun için cevreye yansıtmıyor öfkeli kocaya bürünmüyor.Dikkat edin ablanız da bu yaştan sonra maceraya atlamasın derim.

Konu da ablandan çok eniştenin davranışları sorgulanmalı fırtına öncesi sessizlik mi acaba?
Ablan da midesizlik yapmasın boşansın sonra ne yapıyorsa yapsın.

Anlasilan eniste ablanizi bosamiycak.

Isin kotusu diger adam da karisini bosamaz.

Bu durumda ablanizin silkelenip kendine gelmesi lazim.

Bir doktora gidin de aklini basina alsin.

Buyuyi falan gec
Gittik devamli ilac degistiriyorlar fayda goremiyor hayattan zevk almiyorum diyor sadece adama odakli beynimde hep o var ya beni birakir baskasini severse diyor cildiriyorum oyle deyince

B
Ablanız zamanında istenilmemiş yarım kalmış bir aşk o yüzden içinde bir yerlerde tutmuş gerçi aşk mi yoksa saplantı mı ondan emin değilim.Fakat o kişi ablanıza , eski ilişkisi için yem atmış adam ablanızla evlenme değil sevk sefa peşinde ablanız boşansa da evlenmeyecek onunla.Çünkü gerçekten seven adam neden bir başkasıyla evlenir.Gerçekten seven bir kadın neden başkasıyla evlenir ve çocuk yapar.Eniştenizin sesiz kalmasını hiç iyi bulmadım dikkatli olun içinde biriktirip Allah korusun sonradan ablanıza zarar verebilir.Polis dediniz çünkü kuralları kanunları gayert iyi biliyor onun için cevreye yansıtmıyor öfkeli kocaya bürünmüyor.Dikkat edin ablanız da bu yaştan sonra maceraya atlamasın derim.
BEnde bunda n korkuyorum iste

Çok enteresan konu. Dünyanın en sakin sessiz adamı bile böyle bi olayda sakin kalamaz ya. Ben olsam o ablayla eskisi gibi olamazdım çünkü yaptığı şey ne size ne ailenize yakışmayacak bi davranış.

Konuda normal insan yok ki
Ablan kafayi yemis
2.adam degisik
Eniste ondan degisik.

Olan yine cocuklara olacak.

Ya tabi evlenir :))ablanla tatile gider 1 ay sonra gider karısından aff diler sonra adam karısıyla barışır senin ablan aferdisn m..l gibi ortada kalır benim tanıdıklarım başına geldi de ordan biliyorum

Enisteye hayret ettim değişik bir aile

Koca da dahil neredeyse bütün sülale biliyor bu rezilligi sanırsın Brezilya dizisi

Bu adam polis ise eğer, genel olarak çoğu şüphecidir, ablan ve eski aşkı o kadar yazışıyorlar ama adam bunu kabul ediyor, ne bileyim, inanılası değil ama Allah sonlarını hayretsin.

Enisten ablana it muamelesi yapsa her sey normale doner. Bazi hanimlarin buna ihtiyaci var maalesef. Nerede agizlarina eden okuz tipler var onlara vuruluyorlar. Bu isi enisten cozer biraz hayvan olsun.

Allah korusun napicam ben cok caresiz hissediyorum kendimi birsye yapamiyorum

Senin yapabileceğin hiç birşey yok. Ablanın yapması gerek. Ama belli ki onun da aklı başında değil. Ailen tepki vermiyor mu kimse birşey söylemiyor mu? Neden bu kadar rahat konusuluyor bu konu ailede?

Ablami cocuklugumdan beri hep namaz kilan dua eden merhametli biri olrak bildim tanidim her duasinda tek cumlesi "Allah'im beni dunyada ve ahirette utandirma " idi.. Ablam simdi cok baska bi dunyada taniyamiyorum onu artik nedenn

Senin yapabileceğin hiç birşey yok. Ablanın yapması gerek. Ama belli ki onun da aklı başında değil. Ailen tepki vermiyor mu kimse birşey söylemiyor mu? Neden bu kadar rahat konusuluyor bu konu ailede?
Enistem yegenim ben ve dayi kizi baska kimse bilmiyor ha birde yengem dayimin esini aradi bu adam teyzemin kizinin nisaninda ve ablami kasdederek telefonu ona ver dedi teyzem yengem ve kuzenim sok oldu ablam beni tehdit ediyor rahatsiz ediyor dedi ilk basta..

Enistem yegenim ben ve dayi kizi baska kimse bilmiyor ha birde yengem dayimin esini aradi bu adam teyzemin kizinin nisaninda ve ablami kasdederek telefonu ona ver dedi teyzem yengem ve kuzenim sok oldu ablam beni tehdit ediyor rahatsiz ediyor dedi ilk basta..

Ablanı psikiatri bölümüne götürmelisin bence bir tedavi olması lazım. Hiç birşey düşünmese bile genç kızı var onu düşünmesi lazım. Bana normal gelmedi bu durum..

Back
X