Aşılama Ablam Aşilama Yaptırdı Sonucu 50 çikti

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar ablam aşılama yaptrıdı ve sonucu 50 çıktı sonucu 50 çıkıp hamiş olan var mı yada bu sonucu yorumlayacak olan var mı?

canım bende actım konu hiç bilgim yokk
sat:25 ocakk
bhcg:10.58 bugünn yaptırıdımm
benim sonuç ne:))))))))))))))))))

50 derken 0.50 mi yoksa normal 50.0 mı 5-50 arası hamiş demek zaten 2-3 haftalık

tabikide 50
....................................................

adetinin kaçıncı günü, ya da kaç gün gecikti? Eğer aşılamanın 12-14. günleri gibi ise tebrikler teyze oluyorsun.

adetinin kaçıncı günü, ya da kaç gün gecikti? Eğer aşılamanın 12-14. günleri gibi ise tebrikler teyze oluyorsun.

hayırlısı olsun teyze olmak çok çok güzel bir duygu anne olamadım henüz ama 7 yıllık teyzeyim müthiş bir his hayırlı olsun.:emir_bebek:

arkadaşlar ablam aşılama yaptrıdı ve sonucu 50 çıktı sonucu 50 çıkıp hamiş olan var mı yada bu sonucu yorumlayacak olan var mı?

Maşallah hamile hemde basbayağı hamile, en düşük değer 5 ile 100 arası zaten, hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Vatanına milletine ailesine hayırlı bi evlat olsun Allah'ın izniyle..Sağlıklı olsun..Hayırlısıyla kucağınza almak nasip olsun...hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip olsun..Ama benimde bi sorum var şimdi benim tüp bebek sonucum 6.73 çıktı.. 5-100 arası demiş arkadaşlar...Peki ben neden hamile değilimmmmmm:KK43:((Bu konu hakkında bilgisi olan,beni bilgilendirebilecek biri var mı aranızda?Saranur kusura bakma senin sayfanda soru soruyorum ama...topic te bi soru sordum kimse cevap vermedi de :))

Sara Nurcum ablan hamile canım bu değere göre.
Yine de yarın testi tekrarlarsa içi daha rahat eder.
Hayırlı olsun.
Darısı bizlere olsun..

Vatanına milletine ailesine hayırlı bi evlat olsun Allah'ın izniyle..Sağlıklı olsun..Hayırlısıyla kucağınza almak nasip olsun...hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip olsun..Ama benimde bi sorum var şimdi benim tüp bebek sonucum 6.73 çıktı.. 5-100 arası demiş arkadaşlar...Peki ben neden hamile değilimmmmmm:KK43:((Bu konu hakkında bilgisi olan,beni bilgilendirebilecek biri var mı aranızda?Saranur kusura bakma senin sayfanda soru soruyorum ama...topic te bi soru sordum kimse cevap vermedi de :))

valla canım test sonucunda yazan şu; gebe olmayanda sonuç 0 ile 5 arası çıkıyomuş, 3-4 haftalık gebeliklerde 9 ile 130 arası çıkıyomuş, yani 5'in üzeri hamile oluyo ozaman, nezaman yaptırdın testi, adet gördünmü testten
sonra, belki çok yeni olduğu için okadar çıkmıştır bilmiyorumki

saranurcum ne guzel bir haber bu ablan hamis :))benimde 31 cikmisti hamistim 1 hafta sonrada 617 ye yukselmisti ablanda ikinci bir test yaptirsin bir hafta sonra ama hamis o kesin:))

canim bu tedavi sirasinda kullandigimiz ignelerde ve ilaclarda hamilelik hormonu varmis o yuzden yuksek cikmis olabilir sonucun ama hamilede olabilirsin eger hala adet olmadiysan!!!!

arkadaşlar cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.ma adet gördüm malesef 27 ocakta adet gördüm hala devam ediyor kanamam sanırım vücut düzenim altüst oldu.Mehay senin dediğin mantıklı geldi sanırım ondan olsa gerek kısmetse ikinci denemede inşallah tekrar teşekkürer...

maşaallah hamiş haberi alınca ben cok sevınıyorum :teytey: hayırlı olsunnnn

saracım ablan bi daha yaptırmadımı ??
benimde dün 172 ye yükselmiş.
sat:25 ocaktı tam günümde yaptırıdım.

Sara nur evet noldu ablan yaptırmadı mı tekrar?

Pınarcım hayırlı olsun canımcım, darısı bulaşsın bizde inşallah :KK66:

X