Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri ablalarım sorum var kararsız kaldım :(

sophia92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
474
0
ben bi sitede bir kaç ürün buldum ancak en bilindik bonviva ve touch me vardı haplarda mevcut. yaşım 17 ama ocaktan itibaren 18 görünücem sorun olmaz sanırım ya :/ sizce hangisi etkili olur bonviva alırsam iki şişe alıcam CADIARZU bana yardımcı olur musunuz :1closedeyes:

kremleri bilmemde ilaçları alanların çoğu kalıcı olmadığını söylüyo tatlım

hap kullanma bence. çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum o hapların. hormonlara müdahale ediliyor sonuçta...masaj, krem, bitkisel çaylar gibi ürünler denesen daha iyi olur. hem daha yaşın küçük bu yöntemler daha çok etki eder sende.

tatlım hap kullanma benimde senin yaslarındayken küçüktü ama yas ilerledikce fizik oturuyor suan 24 yasındayım 20 li yaslardaykende degişim oldu bende mesela suan tam istedigim gibi ölcülerim kremler nasıldır bilmem ama ben hep dus alırken masaj yaparım belkide onun etkisi oldu

Canım yaşın küçük we büyüyeceklerdir göğüslerin hap alma kremi bilemem ama senin için kara üzüm çekirdeği we masaj öneririm ben büyümeye yardımcı olur hem kolay hem hesaplı sana da uygun bunlar bence küç we masaj dene canım sewgileropuyorumnanaktan

saolun kızlar zaten kendmi dşüncek halde deilim senağlama

bende 17 yaşındayım ama bundan sonra çokta bi değişim olmaz diye düşünüyorum niyeyse.şerbetçi otu reçetesini kullanmaya başladım ve mersin yağı kullanıyorum dolgunluk var ama gözle görülür büyüme yok şuan için daha yeni başladım sende dene istersen.

ben sana söliyim topiclerde sormadğm ypmadğm şey kalmadı yok walla zaten aldatılamnın acısını yaşarken göğüs düşünemicem bişe sormak istersen sve seve yardımcı olurum.baya bi yöntem biliyorm

sağol canım bu ara şu şerbetçi otu gitsin bakalım ayrıca durumuna üzüldüm takmaya değmez

bir şey soracağım sizce starbust mı probust mı ikiside iyi şeyler sölüo strbust iyi gbi geldi off kararsızım yaaa

daha 18 mişsin bence 1 2 yıl daha bekle kilo alıp vermenle ve vücudunun gelişmesiyle birlikte kendiliğinden büyüyebilir yerimseniben

Canım büyüyecekler merak etme sen sabır et küç ye masaj yap istiyosan büyür boşa fazla para werme derim ben sewgiler opuyorumnanaktan

gerçekten zamanla büyür mü çevremdekilerde böyle söylüyo ama hiç inanamıyorum bende 17 yaşındayım

Hap kullanma bencede sağlıklı değil gerçekten yasın 17 bı ıkı sene daha bekle buz masajı fln yap derim düzenli olarak..

ya yaz boyu buz msj ı küç yedim flan sızlama ağrı flan oluo brz büyüolar gbi ama ben çok kısa sürede etki eden bşi arıom hem bu saoukt azaten 1 aydır franjtm gtmedi bide buz mu sürcem

Ozaman canım bir doktor tavsiyesinde hap kullan yaşın küçük çünkü..

star bust alıcam kızlar krar verdim kampanya var 3 kutuda 1 beden büyüme sağlıyormuş... hem nanoteknolojili tek kremmiş. işe yrarsa sizlere söylerim. hemn almıycam para birz sorun oluo boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…