ama artık gerçek konularada inanmaz olduk bazısı çok azimli bi aylık üye mesela mesaj sayısı 500 ama konular apuk sapuk kendi adıma ben dalgaya alıyorum bu tür kişileri belliki düzmece
değil. ve yeride değil. ayrıca şeker falan. hoş değil.bilakis şeker buda bir dert .
bilakis şeker buda bir dert .
siz mi karar veriyorsunuz buna buranın karar mekanızması sizmisiniz.Sevimli değilsin şeker
bu konuda gösterdiğiniz azmi diğer konularda da gösterin bayan doğrudeğil. ve yeride değil. ayrıca şeker falan. hoş değil.
Evet ya gece yarisindan sonra yarasa gibi cikiyorlar hic degilse gecenin kasveti dagiliyo gulmekteno konular olmasa burası çok dram çok kasvetli bi yer olurdu.
Herkes halinden memnun okumazsin yorum yapmazsin olur biter seni beni taniyanda yok dimi yaniGerçek kişi ve konuları tenzih ederek yazıyorum..... kayınvalidem yanımdan geçerken hırladı ısırır mıdiktirdim sökülür mü babam annemi yedi mi annem gerçek annem mi yoksa beni camiden mi aldılar sevgilim gazozuma ilaç koydu bende biliyordum ama içtim hamile kalmişmıyımdır ertesi gün hapı idrar söktürür mü ilk gece göstersem mi koklatsam mı görümcemin poposu çok büyük bana çarpar mı kayınpeder şaşı mı bana mı öyle geldi eltimin kuyruğu var kessem mi teyzelerim acil cevap verin lütfen çişim geldi altıma yapsam mı ablalarım kocam beni her gece ya dövüyor ya seviyor istediğinde versem mi vermesem mi hanımlar eklediğim fotoya bakın adam kıllı çıktı sizce ağda gereklimi enişdem bana pışt dedi siz olsanız ne yapardınız bacılarım beş çocukla boşanıyorum altınca karnımda ................................Uzun süredir takip ediyordum üyelik şimdi kısmet oldu diye başlayan bunlara benzeyen o kadar çok konu var ki yeni üye en az beş konu açmış saçma sapan elli mesajdan önce konu açmak yasaklansın lütfen sizce......
evet bazı konular gerçekten çok komik oluyor eğlendiriyor ama ,öyle konular acılıyor ki başta gerçek sanıp uzun takipler sonrası anlaşılıyor konunun uydurma olduğu o zaman insan kızıyorHerkes halinden memnun okumazsin yorum yapmazsin olur biter seni beni taniyanda yok dimi yani
merak etmeyin. çok konu taşıyorum. günde en az 50.o yüzden bunu sorgulamak sizi aşarsiz mi karar veriyorsunuz buna buranın karar mekanızması sizmisiniz.
bu konuda gösterdiğiniz azmi diğer konularda da gösterin bayan doğru
siz mi karar veriyorsunuz buna buranın karar mekanızması sizmisiniz.
bu konuda gösterdiğiniz azmi diğer konularda da gösterin bayan doğru
Oo çok sinirlendin. Deminki gülücüklü hallerinden eser kalmadı. Bize hitaben yazıyosan söz hakkım var. Yoksa buraya yazmazsınkonunun başında yırtmışsın kendini sevimli olmaya ama olmamış.
Bayan değil hanımefendi hanım kadın[/QUOTE ........................ ne olur sinirlen bir başka konuda da oha falan diye yorumlarınızı okumuştum ne bu külhan beyliği
Kız oda konunun ne kadar heyecanlı olduğunu gösteriyor yaziyorsun yaziyorsun aynen cok heyecanli bi film gibi sonu hic bekemedigin bi sekilde bitiyor bosveeer begendigine yaz gitsinevet bazı konular gerçekten çok komik oluyor eğlendiriyor ama ,öyle konular acılıyor ki başta gerçek sanıp uzun takipler sonrası anlaşılıyor konunun uydurma olduğu o zaman insan kızıyor
başka bir konudaOo çok sinirlendin. Deminki gülücüklü hallerinden eser kalmadı. Bize hitaben yazıyosan söz hakkım var. Yoksa buraya yazmazsınkonunun başında yırtmışsın kendini sevimli olmaya ama olmamış.
Bayan değil hanımefendi hanım kadın
evet bu başka bir bakış acısı değerlendirmek lazımKız oda konunun ne kadar heyecanlı olduğunu gösteriyor yaziyorsun yaziyorsun aynen cok heyecanli bi film gibi sonu hic bekemedigin bi sekilde bitiyor bosveeer begendigine yaz gitsin