Rüya Yorumları ABLALARIM DERT Mİ BİLMİYORUM AMA Bİ RÜYAM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ MERAK EDİYORUM

papatyasevenmavi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
106
66
25
Dün gece rüyamda evlendiğim gündeydim. sabah kalkmışım hazırlanmışım ama gelinliğim yoktu. üzerimde beyaz bi tshirt altımda kamuflaj bi eşofman vardı. annemler teyzemler yengem falan bizim eve geliyo ellerinde kocaman paketler var bende gelinliğim bunların içindedir diyorum kendime. paketleri açıyorum ama gelinlik yok içinde. pembe yatak takımları nevresimler falan var. soruyorum tekrardan gelinliğim nerde diye annem diyor ki senin küçük kardeşin var gelinlik giyme ayıp böyle bu kıyafetlerinle düğünü yapalım diye. ağlamaya başlıyorum. düğünü bizim sitede yapıcaz. aşağı iniyorum hiç bişey yok hazır değil. evlenceğim kişi yüzünü görmüyorum ama ona da soruyorum gelinliğim yok nasıl yapıcaz diyorum. sonra ona bi kağıt geliyor. evlenemezsiniz yasağınız var yazıyo kağıtta. sonra ben tekrar ağlıyorum. sonra da zaten yataktan sıçrayarak kalktım. Sizce nedir bunun manası ya da bi manası var mı? :/

Şu an evli misiniz değil misiniz anlamadım.
Ama neyse iyi düşünün iyi olsun.

bende rüyalarımı gerçek gibi yaşarım.benim yorumum istediğiniz bişey varsa örneğin iş gibi biraz daha sabretmeniz gerekicek sanırım arayıp arayıp bulamamanızı buna yordum ben ve çeyizin renkli olmasıda sabrınızın sonunun güzel olucağına işaret bence.

Hayatınızda kimse var mı ya da evli misiniz bilmiyorim ama ben nişanlı iken düğünümüz olana kadar sürekli böyle rüyalar gördüm.her gün düğün günümü gördüm,hiç bişey istediğim gibi değil alelacele bir düğün oluyordu.kabus gibiydi artık benim için.ama bilinç altı diyorim.stresli idim bu konuda,o da ruyama giriyordu

sevgilim yok

Bende dün küçük dişleri uzun tuhaf bi kız gördüm saldırdı ağzından elimi sokup havaya kaldırdım yüzü falan kaydı 4.kattın penceresinden atayım mı ben bunu diye gelen insanlara soruyodum
sonra gözümü açtım ve geri uyudum acaba atarmıyım ya diye

Ben de sınava geç kaldığımı görürüm ya da sınava girip bir şey yapamam.
Altında anlam aramaya gerek yok böyle rüyaların.
Evlilikle ilgili düşündüğünüz bir şey olmuştur, bir yerde konuşma geçmiştir, farketmeden bilinçaltınıza işlemiştir.
Ağır yemek yiyip sıkıntı çekmişsinizdir ya da üstünüz açık kalmıştır:))

bu tip rüyalara tıp dilinde bilinçaltı halk dilinde yorganı iyi ört derler:)) bu arada rüyada ağlamak gerçek hayatta sevinç getirir hayırlara çıksın insaallah mutlu geceler

Geçmişte yapmış olduğunuz bir hataya ve bu hatanin sonuclarini bir süre daha yasayacaginiza delalet eder yaziyor.

Var. Muhtemelen sevgilin yok ve çevrende de sevgilisi olan/evli olan insanlar çoğunlukta, bilinçdışında da sevgilinin olmasına duyduğun özlem kendini evlilik olarak göstermiş ve bunu "evlenip neslini devam ettirmek için geç kalıyorsun" diye sana yansıtıyor. Sevgilin varsa da evliliğe geçiş aşaması sıkıntılı geçiyor olabilir. Rüya tabircisi değilim ama analitik psikoloji ile ilgiliyim, rüyaları da o yüzden kendimce yorumlamaya çalışırım. Ne kadar tutturdum bilemiyorum, hakkında hiçbir şey bilmeden bu kadar olabildi.

Ruyanda ne gorduyken butun cisimleri kagida yazip sirala ornek at murad kiz cocuk hayir falan gibi sonra hepsini birlestirmeye calis guzel ruyayi cok sevdigin birine kotu ruyayida anlatma gordugun tarafa don nas felak oku 3 kere tu tu tu diye hafif tukur ve sabah ezanina dogru gordugun ruya ezandan sonra yatip gordugun ruya gercektir digeri ise seytanin gosterdikleridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…