- 2 Kasım 2017
- 106
- 66
- 25
-
- Konu Sahibi papatyasevenmavi
bende rüyalarımı gerçek gibi yaşarım.benim yorumum istediğiniz bişey varsa örneğin iş gibi biraz daha sabretmeniz gerekicek sanırım arayıp arayıp bulamamanızı buna yordum ben ve çeyizin renkli olmasıda sabrınızın sonunun güzel olucağına işaret bence.Dün gece rüyamda evlendiğim gündeydim. sabah kalkmışım hazırlanmışım ama gelinliğim yoktu. üzerimde beyaz bi tshirt altımda kamuflaj bi eşofman vardı. annemler teyzemler yengem falan bizim eve geliyo ellerinde kocaman paketler var bende gelinliğim bunların içindedir diyorum kendime. paketleri açıyorum ama gelinlik yok içinde. pembe yatak takımları nevresimler falan var. soruyorum tekrardan gelinliğim nerde diye annem diyor ki senin küçük kardeşin var gelinlik giyme ayıp böyle bu kıyafetlerinle düğünü yapalım diye. ağlamaya başlıyorum. düğünü bizim sitede yapıcaz. aşağı iniyorum hiç bişey yok hazır değil. evlenceğim kişi yüzünü görmüyorum ama ona da soruyorum gelinliğim yok nasıl yapıcaz diyorum. sonra ona bi kağıt geliyor. evlenemezsiniz yasağınız var yazıyo kağıtta. sonra ben tekrar ağlıyorum. sonra da zaten yataktan sıçrayarak kalktım. Sizce nedir bunun manası ya da bi manası var mı? :/
yok evli değilim . 19 yaşındayımŞu an evli misiniz değil misiniz anlamadım.
Ama neyse iyi düşünün iyi olsun.
sevgilim yokHayatınızda kimse var mı ya da evli misiniz bilmiyorim ama ben nişanlı iken düğünümüz olana kadar sürekli böyle rüyalar gördüm.her gün düğün günümü gördüm,hiç bişey istediğim gibi değil alelacele bir düğün oluyordu.kabus gibiydi artık benim için.ama bilinç altı diyorim.stresli idim bu konuda,o da ruyama giriyordu
hayırlara vesile olsunBende dün küçük dişleri uzun tuhaf bi kız gördüm saldırdı ağzından elimi sokup havaya kaldırdım yüzü falan kaydı 4.kattın penceresinden atayım mı ben bunu diye gelen insanlara soruyodum
sonra gözümü açtım ve geri uyudum acaba atarmıyım ya diye
bu tip rüyalara tıp dilinde bilinçaltı halk dilinde yorganı iyi ört derler:)) bu arada rüyada ağlamak gerçek hayatta sevinç getirir hayırlara çıksın insaallah mutlu gecelerDün gece rüyamda evlendiğim gündeydim. sabah kalkmışım hazırlanmışım ama gelinliğim yoktu. üzerimde beyaz bi tshirt altımda kamuflaj bi eşofman vardı. annemler teyzemler yengem falan bizim eve geliyo ellerinde kocaman paketler var bende gelinliğim bunların içindedir diyorum kendime. paketleri açıyorum ama gelinlik yok içinde. pembe yatak takımları nevresimler falan var. soruyorum tekrardan gelinliğim nerde diye annem diyor ki senin küçük kardeşin var gelinlik giyme ayıp böyle bu kıyafetlerinle düğünü yapalım diye. ağlamaya başlıyorum. düğünü bizim sitede yapıcaz. aşağı iniyorum hiç bişey yok hazır değil. evlenceğim kişi yüzünü görmüyorum ama ona da soruyorum gelinliğim yok nasıl yapıcaz diyorum. sonra ona bi kağıt geliyor. evlenemezsiniz yasağınız var yazıyo kağıtta. sonra ben tekrar ağlıyorum. sonra da zaten yataktan sıçrayarak kalktım. Sizce nedir bunun manası ya da bi manası var mı? :/
Ruyanda ne gorduyken butun cisimleri kagida yazip sirala ornek at murad kiz cocuk hayir falan gibi sonra hepsini birlestirmeye calis guzel ruyayi cok sevdigin birine kotu ruyayida anlatma gordugun tarafa don nas felak oku 3 kere tu tu tu diye hafif tukur ve sabah ezanina dogru gordugun ruya ezandan sonra yatip gordugun ruya gercektir digeri ise seytanin gosterdikleridirDün gece rüyamda evlendiğim gündeydim. sabah kalkmışım hazırlanmışım ama gelinliğim yoktu. üzerimde beyaz bi tshirt altımda kamuflaj bi eşofman vardı. annemler teyzemler yengem falan bizim eve geliyo ellerinde kocaman paketler var bende gelinliğim bunların içindedir diyorum kendime. paketleri açıyorum ama gelinlik yok içinde. pembe yatak takımları nevresimler falan var. soruyorum tekrardan gelinliğim nerde diye annem diyor ki senin küçük kardeşin var gelinlik giyme ayıp böyle bu kıyafetlerinle düğünü yapalım diye. ağlamaya başlıyorum. düğünü bizim sitede yapıcaz. aşağı iniyorum hiç bişey yok hazır değil. evlenceğim kişi yüzünü görmüyorum ama ona da soruyorum gelinliğim yok nasıl yapıcaz diyorum. sonra ona bi kağıt geliyor. evlenemezsiniz yasağınız var yazıyo kağıtta. sonra ben tekrar ağlıyorum. sonra da zaten yataktan sıçrayarak kalktım. Sizce nedir bunun manası ya da bi manası var mı? :/