Evet bende radyolojiyi falan dusunuyorum okurken bir daha deneyecem sansimi ...Ben olsaydim onu acik 2 yillik bir bolum okurdum.. Bu bolumler pekte iyi degil..
Evet bende radyolojiyi falan dusunuyorum okurken bir daha deneyecem sansimi ...
Hayatim o kadar karistiki valla bu yasta bunlari kaldirirmiyim bilmiyorum artik
...
Canim siralamaya gore yapacaz ama sen ilk basta istedigin bolumun 2014 de en son neyle aldigini ve 2015 te en son neyle aldigini karsilastirirsan gorursun zaten siralamalar degisiyor ve dusuyor her sene bikac binlik bir fark oluyor o yuzden atiyorum 100 bindesin sen 50 binden basla tercih yapmaya ne olacagi belli olmaz gecen sene arkadasim 30 bindeydi tm de erciyes hukuk 2014 te 20 binle almisti gecen sene 33 bindi sanirim oyle aldi ve gitti kizGıda diyorum özel sektörde iş imkanı diğerlerine göre daha iyi gibibu arada bende tercih yapacağım da benimde ikinci senem biz nasıl tercih yapacağız sıralamaya göre mi puana göre mi sıralamaya göreyse ne kadar fark olmalı yoksa en çok istediklerimizi en üstlere mi benim kafam çok karıştı
Tesekkur ederim bu guzel yorumun icinYasin daha cok genc canim daha dur neler var neler :)
Evde hasta bakimi diye bir bolum var. Onu gercekten acik. Onu tercih edebilirsin.. 2 yillik ama artik lisans tamamlama zorunlulugu da var o bolumun. Yani 2 sene okuyup meslek sahibi olduktan sonra ustune lisansini da tamamlarsin. Oh mis. :)
Tabi benimki sadece bir fikir. Sen yine istedigini yap :)
Peyzaji inanirmisin sabahtan beri arastiriyorum bir gidicem diyorum sonra vazgeciyorumben de senin gibi istediğimi tutturamadımüniversitelere bakarak ktü peyzaj diyorum
çevremde biri vardı sınavı kötü geçti diye çok ağlamış sonra ktü peyzaja gitti şu an mutlu gibiPeyzaji inanirmisin sabahtan beri arastiriyorum bir gidicem diyorum sonra vazgeciyorum
İnsallah gelir cnm tercihlerime yazacam birkac tane oyle 2 senelikCan 2 yıllık güzel bölüm tercih et sonra dgs yede biyandan hazırlanırsın
Gercekten mi valla bulamiyorum ki peyzajda okuyan birini soruyum internettede pek saglikli seyler yazmiyor zaten ..çevremde biri vardı sınavı kötü geçti diye çok ağlamış sonra ktü peyzaja gitti şu an mutlu gibi
Çok sağolCanim siralamaya gore yapacaz ama sen ilk basta istedigin bolumun 2014 de en son neyle aldigini ve 2015 te en son neyle aldigini karsilastirirsan gorursun zaten siralamalar degisiyor ve dusuyor her sene bikac binlik bir fark oluyor o yuzden atiyorum 100 bindesin sen 50 binden basla tercih yapmaya ne olacagi belli olmaz gecen sene arkadasim 30 bindeydi tm de erciyes hukuk 2014 te 20 binle almisti gecen sene 33 bindi sanirim oyle aldi ve gitti kiz
yani bilemiyorum ben hiç araştırmadım ama sen işine gerekn değeri verdikten sonra bence başarılı olabilirsinGercekten mi valla bulamiyorum ki peyzajda okuyan birini soruyum internettede pek saglikli seyler yazmiyor zaten ..