• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ablalarım bi bakın :)

***GONCA***

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
56
0
286
32
İstanbul
ablalarım ben daha 17 yaşındayım biliorum boya işlerine biraz erken bulaştım bu nedenle yaşın daha küçük dememenizi umarak birşey sormak istiorum ben saçlarınmı mavi siyah kullanıorum herkesde yakıştırıyor buna devamm etmek istiyoyorum palettenin organik boyasını kullanıorum 2-3 ayda bir fln boyuyorum 3 kere boyadımm şimdiye kadar sizce bu saçlarıma çok zarar verior mudur? ve napmamı öneirsiniz?

canım 3 ayda bir çok zarar vermez bence. bende siyah kullanıyorum ve daha canlı gösteriyo saçı. bence boyanın dışında düzleştiriciler fön vs daha çok zarar veriyor saça fisfisfis

zarar verir cnm saçını kurutuyor evde boyanan saçlar boyamaya devm edeceksen bakım yapmayı ihmal etme

sonucta sacının renginden daha acık bir tona boyamadığın ve 3 ayda bir boyadığın için ciddi anlamda bi zarar verdiğini sanmıyorum.

zaten 3 ayda bir boyuyorsun yani zarar verme oranını oldukça azaltmışsın. bakımlarla da desteklersen saçlarını bişicikler olmaz inşallah canım...

Back