E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ben hayatımın hatasını fen seçerek yaptım, hatta hiç seçme şansım olmadı fen lisesine gittim matematiğin m sini yapamayan insanımdır. dolayısıyla lisede okurken üniversitede kesinlikle matematiğin en az olduğu bölümü bulmaya çalıştım en fen oluncada bu çok zor oluyo tabi puan düşmesin diye. dolayısıyla ortal alandan işletme seçtim. matematik çok az bence şimdilik memnunum.
sende mühendisliklerden seçebilirsin. ya da eczacılık süper bir meslek bayan için.
puanın en fazla hangi bölüme tuttuysa o bölüme gitçeksin kuzum ,önceden hedef koymak iyi tabide herşeyin sonunda yine istediği bölüme gidebilenler azınlıkta,
Arkadaşım kusura bakma da anlamadığım bir olay var matematiğin m sini yapamıyorsan nasıl fen lisesine gittin?
KESİNLİKLE SİZE KATILMIYORUM. Ben bir öğretmenim ve ilk okuldan bu yana Matematik öğretmeni olmayı istedim kendimde bunu çok önceden fark ettim ve şu an bu meslekle 6 yılımı geçirdim. Sevmek, gerçekten istemek çok önemli. Bu kavramları göz ardı edip sonrasında sadece o mesleği puanı tuttu diye giden yığınla insan şu anda dışarıda ve yaşamdan ne kadar zevk alıyorlar sizce sorarım size. Felsefeleri sadece yemek için yaşamak olmuş. Ben ve ben gibi insanlar evet az ama hepimiz gayet mutluyuz ve şükür işimizin ehli olarak çünkü sevgi işin içinde çok iyi kazanıyoruz.
ben de 17 yaşındayım, fen lisesinde okuduğum için, seçme şansım yok, sayısalcıyız..
evet, zorlukları olabilir, hatta eşit ağırlıkçı arkadaşlarıma göre çok daha fazla çalışıyorum ama buna değer,
garanti olan meslekler sayısalda, mühendislik ve tıp isteyen çok fazla var mesela bizim okulda, ama geneli tıp istiyor.. ama çoğunun para için istemesi de beni üzüyorben de tıp istiyorum ama bio sevdiğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?