• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablalar yardım .s lutfen bakın

gunesingolgesi1

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
18
0
6
Afyon
Ben 17 yasindayim her ay duzenli regl olurdum fakat 13 gun gecikti(stresli bi donemde bnm icin ssnirsam ondan) ve regl oldum sorun su benim hastaligim ilk iki gun yogun diger gunlerde sakin 5 gunde biterdi. Bu ay 6. gunumdeyim fakat hala bi sırt agrisi ve regl devam ediyo korkuyorum yorumlariniz neler? Normal mi bu

Son düzenleme:
İnsallah oyledir belimin agrisi bi gecse rahatlicam. Ben boyle herseyden kotu bisey olcak diye korkan biriyim ondan bu korku bide hastahaneye gitmekten nefret ederim hayatimda bi kere ayagim kirildigi icin hastaneye gittim sira alicaktim kadın bana hastaneye hic gelmedinizmi kaydiniz yok dedi okadar nefret ederim yani

yapacagim en son sey bu olurdu galiba sacma gelebilir size ama kucuklugumden beri olan hastane fobim var korku nefret arasi

hastanelerden kimse hoşlanmaz zaten ama sağlık önemli birşey. bu yaşlarda normal diye düşünüyorum çünkü geçen sefer 1 ay ve yoğun bi şekilde adet kanaması gördüm doktora da gittim defalarca fakat sonuçlar normal. gidip gitmemek size kalmış.

Back