• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Ablacığımın gelinliği

Kurabiyevi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
47
0
0
İstanbul
Ablacıgımın sade gelinliği .. yorumlarınızı bekliyorum :34:

$08102010421.jpg

Bence çok güzel.bayağı bir beğendim.ama ben bu gelinlik işinden biraz anlıyorsam, bu tarz modern bir alta o üstteki taşlar olmamış derim. Sade bir üst olsaydı pronoviasın böyle düz kumaştan olan modellerini andırırdı.

gelinliği hazır mı aldınız, diktirdiniz mi? hiçbir gelinlikçide rastlamadım bu tip gelinliğe. hoş zaten oldukça modern, pek de hitap etmedi genele.

gelinlikte aslında favorim dantel-tül ikilisi olanlardır ama özellikle pronoviasın modern tafta gelinliklerini de severim. çarpıcı bir sadelikleri oluyor ve gelinlikten kalite akıyor resmen.

Alora.jpg
Paisaje.jpg
pronovias-2011ballgowns-femina.jpg
pronovias-20011-style-onil.jpg
elie-saab-bridal-gown-2011-temis.jpg
pronovias-2011glam-alice.jpg
pronovias-20011-costura-arpa.jpg

Sizin ablanızınki de bunları andırıyor sanki. Ama bu tarz bir gelinlikte önceden de dediğim gibi o üstteki taşlar olmasaymış, ayrıca duvakta dantel de biraz uyumsuz olmuş. Dantel kenarlı duvak yerine şu tarz bir duvak çok daha bütünleşik olurdu:

PaternaBG-c.jpg

Tabii bunları uygulasaydınız herhalde bayılacak insanlar olacaktır çevrenizde :60: taşsız gelinlik mi olur, dantelsiz duvak mı olur diye :66:

Mutluluklar dilerim, herşeye rağmen gayet hoş. ablanızın fiziği harika taşımış. ayrıca boynundaki inci tasmaya bittim. kilo altınla değişmem ben böyle inci mücevheri...

Başka fotoğraf varsa, özellikle çiçeğin gelinliği engellemediği, görmek isterim.

$63635_116858218380581_100001692111388_88968_5047143_n.jpg $154814_116857195047350_100001692111388_88964_7451005_n.jpg

Bunlar da diğer resimler.. çok tesekkürler yorumlarınız için :) bu arada ablam gelinliğini kendi çizdi ve izmirde gelinlik işi yapan bir arkadaşına diktirdi :34:

ilk sayfadaki resme yorumum üst ve alt kısım alakasız olmuş olcaktı. çünkü üst ve altın kumaşları ayrı gibi duruyordu orda

ama bu yakın planda bakınca gayet uyumlu modern ve şık olmuş. Ben çok beğendim. Ablana mutluluklar

sadece o resmi koymam hata olmuş demekki ben orjinalini gördüğüm için ilk izlenimim cok daha farklı tabii :) teşekkürler tatlım :)

canım duvakla gelinliğin üstündeki taşlar bence uymamış. ikisinden birini tercih etseydi daha güzel olabilirdi.

ama tabi zevk meselesi. mutluluklar dilerim.:61:

Back