Abla oldum büyüdüm!..

HuzunAla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2006
74
0
27 ocak .. İçimde ki küçük kız çocuğuna rağmen 38 yaşıma girdiğim şu gün.. İçim karma karışık.. Hatırlanmadım, aranmadım, sorulmadım.. Sanki günün hüznüne uyar bir fon var dışarıda.. Kapalı ve yağmur yağıyor.. Ota çöpe ağlıyorum..

İyi ki doğdum ben diyorum kendi kendime:: Bir başıma!..:çok üzgünüm:

İyiki doğdun Hüzün..İyki doğdun Hüzün..İyki doğdun..İyki doğdun yki doğdun Hüzüüüünnnnnnnn....Hayattaki bütün güzellikler seninle olsun....İyiki aramızdasınnn:içelim: :çiçek:

Iyiki Doğdun Hüzün...ama Nickin Hüzün Diye Hemen Hüzünlenme...kk Yaninda Seni Kimse Unutmaz Herkes Yazar şimdi Sana :)

hüzün doğum günün kutlu olsun canım dilerim ömrün boyunca mutlu olursun :1hug: :1hug: :çiçek:

Hüzüncüm yeni yaşın sağlık ,mutluluk ,huzur getirsin .Hiç unutulmaman dileğiyle nice yıllar .Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

Seni neşelendirsin .

Yaşa, Sev, Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun. İyiki doğdun hüzün....

MUTLU YILLAR HÜZÜN, GÜNLERİN MUTLULUKLARLA YÜKLÜ OLSUN...

MAVİ HÜZÜN

Sonsuz
Umutlarında
Dinmeyen mavi sızı
Avuclarına doluyor bak
Yaşamın alın yazgısı
Beyaz gelincik düşlerinde
Sinende uyur nazı
Elem büyüten adın
Zambak gülüşlerin ıslak
Gezindigin daracık sokak
Ufka bakan kadın

Akasyalar çiçek acar
Cok uzaklarda olsada rüyaların
Parmak uclarınla dokun
Yaşamın sırlarına
Mavi nil kıvrılarak akar
Kartallar yüksekten ucar
Masmavi umutlarında
Sessiz cığlıklar atar
Vicdanın kanayan izlerinde adın
Hüznü büyüten kadın...

Karanlıkla gelen
Güne dolan acıların
İhanet keskin bir kılınç
Alısmış yüregine
Acı vermiyor
Ateş yudumluyan kadın...

Oysa bedel
Agır bir yük
Cemre düşermi güz yapraklarına
Aşkına nezaket arayan
Saf gözyaslarını
Hayatın sayfalarına bırak
Elem besleyen kadın
Ömür yükün omuzlarında
Gücün yüreginde
Yaşam merdivenlerini
Acılarıyla yalnız cıkar
Tek başına
Hüznü ögüten kadın...

mutlu yıllar hüzün gönlünden geçen tüm dilekler kabul olsun.yeni yaşının sana mutluluk getirmesi dileğiyle.

Hüzüncüğüm Iyiki Doğdun Daha Nice Senelere
Ağlaman Sevinç Gözyaşin Olsun

Kocaman bir aileyiz biz,yalnızlıkları,hüzünleri,sevinçleri paylaştık,beraber gülüp beraber ağladık,sevgilerimizi hayal kırıklıklarımızı konuşup dertleştik,öyle büyük bir sevgi varki burada kanayan yaraları sarar,unutulmuşlukları unutturur.Hep hatırlanman dileğiyle....
Doğum Günün Kutlu Olsun Hüzün
Sevgiyle mutlulukla huzurla dolu bir ömür dilerim sana

Link Silinmiştir.

Ayyy kızlar beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam.. Tüm kalbimle sevgilerimi yolluyorum size.. Camdan kalp şiirde kendimi buldum sanki teşekkürler!..

:dance: :teytey: :çiçek: iyiki doğdun ama infona işaretlesendi doğum gününü ana sayfanın altında bugün doğanlarda yeralırdı

canımsın ya böyle günlerde bende böyle olurum,üzülme ama yaa aramasalarda eminim vardır sevenlerin dilde olucagına kalpte olsun boşverr ,iyiki varsınnnnn:teselli:

Beni anladığınız ve yanımda olduğunuz için, her kelimeniz her harfiniz için teşekkürler.. Yalnız değilmişim!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…