ABİYELERRRRRRRRRRRRRRR

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
merhaba bayanlar. çok beğenerek aldığım bir abiye kıyafetim vardı. tabi beğeniler görecelidir. bir görün resmini. altın sarısı renginde upuzun bir elbise. ben o elbiseyi aldığımda 36 bedendim. ve ilik gibi olmuştu:) şimdilerde bebek bekliyorum epeyce kilo aldım. bir arkadaşın düğününde 1 kez giydim. dahasıda kaldırdım gardolaba duruyor. çok iddalı bir renk ve tarz. ilgilenen olursa beklerim.
teşekkürler

anaaa abiyemi kimse beğenmemiş:) olsun illaki zevklerimiz uyuşan biri çıkacak bekliyooooom

abiyen güzel ama benim ihtiyacım yok canım, fiyat olarak ne istiyorsun??
inşallah en kısa zamanda satarsın.

bende çok beğenerek almıştım:)biliyordum birisinin de beğeneceğini:) teşekkür ederim canım. umarım müşterisi çıkar. 125 liraya vereceğim. bu kadar beğenisiz bir abiyeye bu fiyatmı olur dersen ondada haklısın:) ama pek çok para verdimdi aldığımda. satılırsa amenna değilse napim kızım doğacak o giyer büyüyünce.kimbilir yıllar yıllar sonra kıymetlenir:) ilgine teşekkür ederim. ben beklemeye koyilim yine:)

Kızlarrr 34-36 bedenler ışıldasın kaçırmayın alın şunu. Fiyatınıda iyice çelimsizleştirdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…