Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Abiye Modelleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jiklipaff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Umarım beğenirsiniz a.s.

hep mini mini ve çok büyük dekolteli kıyafetleri eklemişsiniz tabi bu sizin zevkiniz olabilir bir şey diyemem
ama biraz daha derli toplu model yok mu?
takdir edersiniz ki herkes bu kadar cürretker giyinmiyor..

bir moda sitesinin abiye koleksiyonunu ekledim ben...
önümüz yaz ve bunlar yazlık abiyeler; tabi herkesin zevki görüşü farklıdır buna karışılmaz . ben özellikle mini yada kapalı diye ayrım yaparak seçmedim.. zaten abiyelerin çoğunluğu böyle.

emeğinize sağlık... çok şık modeller var ..

bazıları gercekten cok hos ama bana gore degıl tesekkurler paylasım ıcın

modeller kumaslar renkler güzel ama bana göre de cok acik... Ben Patent abiyenin modellerini begendim ama fotograf kopyalanmiyor ilgilenen arkadaslar Patent abiye sitesinde baka bilirler

evet açıklar ama kendi üstünüzde bazı düzenlemeler yapabilirsiniz dekolteyi toparlamak gibi. benimde yeşilli sarılı bir elbisem vardı göğüs kısmı çok açılıyodu,iki tane kurdele gibi iplerle boyundan bağcıklı elbise haline getirmiştik,göğüs kısmı toparlanmıştı .. bunun gibi yani. ama tabi siz bilirsiniz.

bayıldım valla çok ama çok güzeller hemen bir kaç tanesini kaydettim bilealkisalkisalkis

vaşşşşş hepisi çok qöseelll ösellikle kırmısılı olanlarr ama tabikii benim tarsım deil :))

Jiklipaff hangi moda sitesi olduğunu paylaşabilir misin??

ben de bayıldım muhteşem hepsi ama beğendiğim minileri giydirebilen bi sevgilim olaydı ya bu arada paylaşım için çok sağol canım:)

çok güzeller ama bunları nişanda giymek için taş gibi fizik ve yüreği mangal gibi bir de eş adayı lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…