abiye ayakkabı,çanta sıfır ayarında çok uygun fiyata..

snnr_mrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
72
0
0
34
Balıkesir

geçtiğimiz yaz bir düğün için sadece ayakkabıya yaklaşık 100 tl gibi bir fiyata aldım yalnız topuklularla pek aram olmadığı için:) satmak istiyorum..sadece bir kez giydim 38 numara ayakkabı ve çanta kombini ikisi sadece 30 tl.
ihtiyacı olan için kaçırılmayacak fırsat... :)

Bana kısmet olur olmaz ama zevkli bir arkadaşşsın;söylemeden geçemeyeceğim.:)) Fotoğraflarda olur gibi gözüküyor ama hadi bakalım hayırlısı:))

Canım, iki tane kombin var; siz hangisini satıyorsunuz?Bi de nerede oturuyorsunuz?sevgilerimle...

3. fotoğraftaki ayakkabı ve çantayı ben kombin ettim, 5. fotoğrafta ki ayakkabı ve çantayıda kombin olarak aldım takım yanii, ikiside satılık..buarada Bandırma'da yaşıyorumm.. siz istanbul sanırım eğer almak isterseniz uzak sayılmayız :)

Ayakkabı numarasını en başta yazmışsın, ben dikkat etmemişim. tekrar yazdırdığım için kusura bakma lütfen.Ben,37 numara giyiyorum İstanbul içi olsaydı deneme fırsatım da olurdu.Ayakkabılarda kalıplar çok farklı oluyor.Alsam, olmazsa elimde kalır.Evde de en büyük ayaklı olan benim:))
Canım benim seni de meşgul ettim kusura bakma, hakkını helal et.İnşallah en kısa zaman da satarsın.sevgilerimle...

anlıyorum sizde haklısınız tabii :) 37 numara giyiyorsanız zaten büyük gelirdi çünkü tam 38 numaraya uygun ayakkabılar, başka sefere inş. sevgiler.. :)

kombinlerin fiyatı 30 tl öylemi.

her iki kombini de 50tlye alıyorum. sanırım ikiside oldukça az giyilmiş çok temiz görünüyorlar. dönüşünü beklşiyorum. iki kombini de istiyorum.38 giyiyorum bende.

cnm sadece birkaç saatliğine birer kez giyildi ikiside tertemiz, dediğiniz fiyattan vermek isterdim ama zaten çok çok uygun, sizide kırmak istemiyorum en son 55 ortasıı olsun..uygunsa özelden adres bilgilerini yazabilirsiniz..

her iki kombini de 50tlye alıyorum. sanırım ikiside oldukça az giyilmiş çok temiz görünüyorlar. dönüşünü beklşiyorum. iki kombini de istiyorum.38 giyiyorum bende.

cnm abiye kıyafetler hakkında özelden beden ve mail adresini yazar mısın? beden uyarsa fotoğraflayıp göndericem..ben henüz özel mesaj gönderemiyorum..

cnm abiye kıyafetler hakkında özelden beden ve mail adresini yazar mısın? Beden uyarsa fotoğraflayıp göndericem..ben henüz özel mesaj gönderemiyorum..

özelden mail adresimi yazdım. 65 kilo 165 boy.resimleri bekliyorum. Ayrıca resimleri buraya da koyabilirsin

cnm abiye kıyafetler hakkında özelden beden ve mail adresini yazar mısın? Beden uyarsa fotoğraflayıp göndericem..ben henüz özel mesaj gönderemiyorum..

kargon geldi. Inan böylesi beklemiyordum. Yepisyeni yaa:) harikasın. Zevkinde çok güzelmiş. Teşekkürler ellerine sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…