Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kısmet olur olmaz ama zevkli bir arkadaşşsın;söylemeden geçemeyeceğim.:)) Fotoğraflarda olur gibi gözüküyor ama hadi bakalım hayırlısı:))
Canım, iki tane kombin var; siz hangisini satıyorsunuz?Bi de nerede oturuyorsunuz?sevgilerimle...
3. fotoğraftaki ayakkabı ve çantayı ben kombin ettim, 5. fotoğrafta ki ayakkabı ve çantayıda kombin olarak aldım takım yanii, ikiside satılık..buarada Bandırma'da yaşıyorumm.. siz istanbul sanırım eğer almak isterseniz uzak sayılmayız :)
kombinlerin fiyatı 30 tl öylemi.
evet cnm, ayakkabı ve çanta kombin 30 tl.
her iki kombini de 50tlye alıyorum. sanırım ikiside oldukça az giyilmiş çok temiz görünüyorlar. dönüşünü beklşiyorum. iki kombini de istiyorum.38 giyiyorum bende.
her iki kombini de 50tlye alıyorum. sanırım ikiside oldukça az giyilmiş çok temiz görünüyorlar. dönüşünü beklşiyorum. iki kombini de istiyorum.38 giyiyorum bende.
cnm abiye kıyafetler hakkında özelden beden ve mail adresini yazar mısın? Beden uyarsa fotoğraflayıp göndericem..ben henüz özel mesaj gönderemiyorum..
cnm abiye kıyafetler hakkında özelden beden ve mail adresini yazar mısın? Beden uyarsa fotoğraflayıp göndericem..ben henüz özel mesaj gönderemiyorum..