- 24 Eylül 2014
- 150
- 26
- 31
Ben sorunlu bir nisanlilik gecirdim buraayada heo yazdim sabrettim ailem duzelir dedi. Kayinvalidem aramaz sormaz napiyosun naptin diye gelinligimde yuz lira fark cijti diye demedigini birakmadi telefonla çünkü gelinligim icin benle asla gelmez. Hep ucuz yere gonderir ama. Ben ogunden sonra hic onla kinusmadim bir bucuk aydır. Nisablimla bu surede cok iyiydim mutluydum onlardan uzak olunca amcasinin cenazesi oldu gitmedim falan cunku bana yanlis bilgi verirdi . Neyse gecen hafta pazar 40 ına gitti m .hepsini irda gordum eltim oradaydi istenmeyen gelin kendisi hakartler fakan etmisler birbirlerine ama asiri iyi olmuslar simdi ona o.. diyolardi o derece. Neyse aman ben nisanlimla iyiyim dedim biraz garip olsamda yarin ona dugun bohcasi goturcekler nişanlı. Kaynanam beni bugun ariyor yarin gidicez diye ve uzak. En son bana haber vermis komsularda gelicek haberleri var dedi bir hafta önce belli olan durum yalniz bu. Bende yarın günlük is buldum anne onda caliscam izin alirsam gelicem dedim. Bu hafta nikahim var bir kurus param yok çünkü. Nikah kuaförum elbisemin oarasi için iş buldum.bana yine sormuyor senin nikahin var eksik varmi diye. Amann dedim yine ama izin de alamadim simav gozetmenligi cunku baskada adam bulamazlarmis dersane. Aksam oldu nisanlim aradi gayet hos konuşuyoruz yarin caliscam hayatim dedim yarin bohca gitcek dedi bende keske birkaç gün önce haber verilsydi elbise bile almistim bohca icin ama benimde calismam lazim nikah kuaforunun parasi icin dedim. Belli anasi doldurmus demedigini birakmadi en kotu huyun hemen aglamam benim başladım yine zirlamani çekemem sus dedi. Maneviyatin sifir senin kizim dedi ki abisi bizim sozumuzde is icin yoktu ablasi arkadaslariyla kahvaliya gittiginden bizin tanisma yemeginde yoktu. Benimmi dedim senin ailen beni aramiyor sormuyor eksik bisey varmi diye dedim adamina gore muamele hakediyosun sende aramiyosun ki dedi ve ben cok kirgindim bunu cok iyi bikiyodu. Has gelinleri abinin nisanlisi oldu ama onu hic istemiyodunuz onun gibimi olmak lazim dedim keske onun gibi olsan dedi afamina göre muamele iste hem sana anlatyogim onla ilgili seyleri bana koz olarak kullanma dedi. Bende onun has gelin olmasinin sebebi bu değil abinin onu korumasi dedim. Kapadi telefonu uykum var dedi. Ama cok icerlendim anasi na duyurdu yani ben ona kizdim ustune yurudum diye. Sesini duymak istemiyorum onunla evlenmekte istemiyorum ama nikaha 5 gun kaldi asla bizimkiler izin vermez ama cok dokundu yaptığı abisinin nisanlisi icinbana bunlari uaoyaptı