Nişan abimin nısanlısına ve ailesine hazırladığımız nişan bohçaları ve sandığı.

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
hmmm çok güzel herşey deliboncuğum. hayırlı olsun. aldınmı elbiseni sonra?

tmmy canım bohcaları senden ezınlendım bıraz aslında sneın gıbı fıle ıle yapıcaktım aldım fıleyı ama olmadı yapamadım. senın ceyızın cok hosuma gıtmıstı cok duzenlı güzel görunuyodu. bende ancak bu kadar yapabıldım süsleme olarak :D kıyafete gelınce bı kac yere baktık abıyeler hosuma gıtmedı sezon sonu dıye yenı bırseyde gelmemıstı. nomınale gıttım ordan etek gomlek ceket aldım etek felan cok hoşuma gıttı bıraz resmı oldu ama olsun zaten nısan bu. ben abıye tasıyamam gıbı gelıyo bana yaw denedım bı ıkı tane ama ıcıme sınmedı abıyeler.

tmmy canım bohcaları senden ezınlendım bıraz aslında sneın gıbı fıle ıle yapıcaktım aldım fıleyı ama olmadı yapamadım. senın ceyızın cok hosuma gıtmıstı cok duzenlı güzel görunuyodu. bende ancak bu kadar yapabıldım süsleme olarak :D kıyafete gelınce bı kac yere baktık abıyeler hosuma gıtmedı sezon sonu dıye yenı bırseyde gelmemıstı. nomınale gıttım ordan etek gomlek ceket aldım etek felan cok hoşuma gıttı bıraz resmı oldu ama olsun zaten nısan bu. ben abıye tasıyamam gıbı gelıyo bana yaw denedım bı ıkı tane ama ıcıme sınmedı abıyeler.

olsun senin içine sinmesi önemli olan. nişanda öyle çok abiye olmaz zaten. abiyeleri düğüne sakla artık:) yakın olsaydık valla gelirdim yardıma bohça sarmaya:D ama uzaktasın malesefki inşallah seninkilere yardım ederim:)

tmmy canım cok sağol bana bı sıra gelsın valal fikirlerini alıcam olumunekankayizsmile

güzelim çok güzel hazırlamışsın ellerine sağlık.nominal poşetlerini görünce trabzondan olduğunu anladım:)) pm attım ama mesaj sayım azmış:((

sandık çok güzel,allah tamamına erdirsim:nazar:

canim cok sey yok demissin ama yine en gerekli olanlar alinmis canim :)

bu arada bohcalara isim yazdiniz heralde dimi?

bende düsünüyorum bohcalari nasil ayirt edeyim diye..

Back