Nişan abimin nısanlısına ve ailesine hazırladığımız nişan bohçaları ve sandığı.

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
kızlar umarım resimler çıkmıştır bilmiyorumkismile abimin nısnalısı ıcın aldıgımız sandık ve içine konacaklaırn bir kısmı bunlar

Son düzenleme:

kızlar öyle çok şey yok bızım bohçalarda.temek şeyler var işte çorap, iç çamasırları, esarp namazgah, lif, felan filan. çok abartıya gerek yok bence...:lepi:

bu beyaz kutularda pierre nın gömlek ve gravatları var kırmızı kutulardada esarpları var.

çok güzeller rabbim bi ömür boyu mutluluk versininş.. inş. rabbim benim abilerimede hayırlı eş nasip eder tabi tüm bekarlarda

çok güzeller rabbim bi ömür boyu mutluluk versininş.. inş. rabbim benim abilerimede hayırlı eş nasip eder tabi tüm bekarlarda

aminnn canımmm inşallah herkse bızım gıbı görümce nasip olurr... opuyorumnanaktan

çok güzeller bohçalara sardığınız laylon nedir acaba? nerden aldınız?

o poset gıbı olan seylerın ıcınde aslında bohcalar vardı yanı bohcaları ceyızcıden alırken onların ıcınde almıstık. bohcaları evde ben hazırladım bunla rkırlanır oraya gıdene kadar neyın ıcıne koysam dıye düşünrken kendş poşetlerını gördum cokta rahat oldular içlerine yanı... ayrıyetten nerden alınırlar hıc bılmıyorum. ama genelde bohcaları oyle paketle satıyorlar.

sessizlik: bız gelıne sandık yaptık anneye babaya 3 kardese bıde nene ve dedeye bohca yaptık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…