bence aileniz bencillik yapıyor her konuda,
siz hamile halinizle onların sorunlarıyla baş etmeye çalışıyorsunuz ama bunun değerini bilmedikleri çok açık..
sizden başka herkes kendini düşünüyor
eşinizi de çok takdir ettim biraz da kendi nişanlıma benzettim onun da çok yorucu bir işi var fakat bir kere bile şikayet ettiğini duymadım bana her konuda destektir
eşinizin kıymetini bilin, çocuğunuzu da hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah
aminn inşallah. canım inan eşimin kıymetini bu sene daha iyi anladım o kadar maddiyatsızlık zorluk içinde git getir kardeşini burda tedavi ettirelim demesi çok duygulandırdı beni...bu soğukta onu yalnız bırakıp gidemem kimse kusura bakmasın..anneme baksan "o alışık yapar "der.yağmurda sırılsıklam olmuş dışarda çalışırken "üstümü sobada kurutup gelicem dedi geçen telefonda..o halde gelecek eve kendine yemek hazırlıcak makinaya atacak kirlileri sobada kurutacak bekleyecek kurumasını..önceki snelerde kışın gittiğimde bunlar oluyordu.artık hayır!eşimin kıymetini iyice bildirdi bana bu olanlar.buna rağmen sen gelseydin demesi ;sen uzaktasın ne biliyorsun halimizi demesi her telefon açışımda maddiyat şöyle böyle demesi beni bunalttı açıkçası..ben kiradayım faturaların bi biri bi biri kapancak die geliyor krdei kartları full..bu dolandırılma olayı hamileleiğimin başında çıktı mahvetti bizi..buna rağmen annemden bi taktir almadım kardeşim için uğraşmama rağmen..o yüzden ben de koyuyorum artık ..taktiri bırak beni tersliyor "sen uzaktasın ne bilceksin "diye..
sen de nişanlının kıymetini bil canım ailevi sorunlarla bunaltma onu ola ki erkek bunalabilir..artık ben de söylemicem..hani geçen kızkardeşimişn haline ülüp ağladım o şekilde haberi oldu eşimin son durumdan..artık sölemicem...zira eşim saolsun hep destek oldu üf dmedi bi gün olsun Allah razı olsun ondan...başımdan eksik etmesin ne diyeyim...annem yine abimi düşünüyor borcu var harcı var diye..düşünmeye devametsin..ha bu arada birisi çıkıp demiş ki abinizin üstüne düşmesi sizi ona karşı kinlendirmiş gibi bişiler demiş...sizin de annenzi sürekli abinizi dert etsin siz bişi anlattı mı üstün körü karşılık versin..sizin de maddi durumunuz belli ama tatillerden çıkmayan gezen tozan sinemayı bilen oğluna arada nadir de olsa yardım etsin boşta kalan bi dükanı kiraya vermek yerine ona ve gelinine versin ...onlar yine gezmelerine devam etsin...kızının psikolojik sorunlarının tavan yaptığı anda sadece şikayet etmekle yetinsin doktor yerine...siz ne yaparsınız bakalım??çeyiz yaptı düğünde kına gecesinde masraf oldu 5 sene dile getirldi inanın her gittiğimde bu mesele...başıma kalkar gibi okutulduğum söylendi...ama abime yapılanları 1-2 kez dile getirdiler abim "eşyaları alır da atarım "deyiverdi!
dedim ya benim yerimde olan napar acaba?en son kızım var die mmutfağın kaloriferini açıyormuş da üşümesin diye nomalde tasarruf için yakmazmış...bu sonradan çok ağrıma gitti..gittiğimde inan kredi kartından en aşağı 200 tl masraf yapardım eve bişiler alırdım kızım bişi istese alırdım hani yük olmayım die.abim ise 1 sne kaldı boşanınca ayrı odada kaldı onun kaloriferi dile bile getirlmedi...aman "bunalımda aman üzülür "dendi hep...ben ise ansızın dolandırıldık birden kapıya haciz memurları gelmiş evde yokken hamileyken üzüntüden çocuk düşürücem sandım "kızım al şu 1 tane bileziği yolluyalım elinde oldukça toplar ödersin "dmesini çok bekledim demedi kendiliğinden ...abim borçlanınca olmazsa 10 bileziği de veririz arkadaşımızdan aldık deriz demişti...onlar hep gözümden geçti...ya torunu bile erkek olcağını duyunca "çok şükür çok sevindim "dedi ..alın siz yorumlayın kızım olcvağını duyunca 6 sene önce olsun kızım erkek olur bidaki de demişti..çoook şaşırmıştım..bu kadarına da pessss....
iyi bi nişanlı eşe sahip olduğunu farkettiysen kıymetini bi 4 elle sarıl derim canım ..ailen tabiki önemli ama eşini de ailevi sebeplerle üzmeyeceksin bunu anladım kıymetini biliyorsa senin.
Son düzenleme: