- 2 Eylül 2015
- 13
- 17
- 88
- Konu Sahibi filia solis
Merhaba hanimlar, sizlere abimden bahsedicem. Belki yorumlariniz beni aydinlatir ona cok yardim etmek istiyorum. Oncelikle abim cocukluk yillarinda dislandi hep arkadaslari tarafindan. Cogunlukla kendini savunamadi baskin olamadi bilirsiniz cocuklar kendi aralarinda cok acimasizdir. Ustune bir de annem ve babam cok kavga ederlerdi surekli gerginlik yasanirdi evde hala daha oyleler.. Babam icki icerdi bir kac yil oncesine kadar. Neler neler yasadik hic bir cocugun yasamamamsi gereken seyler aile icerisinde maalesef. Bende cok yara aldim bu durumdan ama bir sekilde iyilestirmeye calisiyorum kendimi. Gel gelelim gunumuze abim su an 26 yasinda universitede hala bitiremedi okulunu surekli donduruyo gitmiyo. Yani yasitlari eline ekmegini coktan aldilar ama abim evde bilgisayar basinda oyun oynuyor surekli. Ozguveni yok, en ufak seyden bazen cok gergin oluyo bizide geriyo. Evdeki esyalara bile zarar veriyor bazen. Disarda insanlarla rahatca iletisim kuramiyo ve hic arkadasi yok. Gel psikologa veya psikiyatira gidelim diyorum cozum olacagini dusunmuyo kendinden umudunu kesmis hic bir gayesi yok. Bende sehir disinda okuyorum surekli yaninda degilim. Ek olarak gecmiste hastaneye yatti ve doktor psikoz dedi agir depresyon dediler su anda receteli bir ilac kullaniyo ama cok agir tamamen uyusturup hayattan soyutluyo onu. Kardesi olarak elinden tutmak yardim etmek istiyorum ona fikirlerinize ihtiyacim var lutfen bir akil gosterin hepinize simdiden tesekkurler..