Dün şehitlerimizin 4ü de erdi.... keşke dediğiniz gibi olsa...Abiniz er sanırım öyle anladım. Artık operasyonlarda ön planda işin ehli uzmanlar oluyor onlar yönetip tehlikeli alana onlar giriyor.
Allah yardimciniz olsun esim uzmanlik kazandi sirf bu yuzden gondermesik simdi eminiyette ama bu isler cok zor emniyetBir kaç saattir çok çok moralim bozuk ve kendimi sakinleştiremiyorum. Abim Hakkari’de asker bugüne kadar çok bir sorun olmuyordu, yani rahattı görevi. Şimdi 2 ayı kaldı fakat bundan sonra hep operasyona çıkacakmış. Yani bir gün operasyona gidip bir gün tatil olacakmış. Bu operasyon da da terörist kovalıyorlarmış yani tam bilmiyorum. Ama çok korkuyorum bir şey olur diye ve işin detayını da bilmediğim için çok riskli geliyor bana. Ne kadar riskli biliyor musunuz, nasıl oluyor ki tam olarak bu operasyon, bir şey olacak diye aklım çıkıyor. İnsanın başına gelince çok farklı oluyormuşne desem nasıl sakinleştirsem kendimi bilmiyorum
Bunun bi yöntemi yok canım benim eşim asker haber alamadığım an televizyonun karşısında ki koltuğa oturup telefonu yanıma alıp yaş havasında haber bekliyorum. Allah kimseye yaşatmasın yaşayanlara Rabbim sabır nasip etsin içlerini ferahlatsin çünkü insanın hiç bir çabası bunu hafifletmeye yetmez . Herkes için dua etmekten başka yapabileceğiniz bişey yokBir kaç saattir çok çok moralim bozuk ve kendimi sakinleştiremiyorum. Abim Hakkari’de asker bugüne kadar çok bir sorun olmuyordu, yani rahattı görevi. Şimdi 2 ayı kaldı fakat bundan sonra hep operasyona çıkacakmış. Yani bir gün operasyona gidip bir gün tatil olacakmış. Bu operasyon da da terörist kovalıyorlarmış yani tam bilmiyorum. Ama çok korkuyorum bir şey olur diye ve işin detayını da bilmediğim için çok riskli geliyor bana. Ne kadar riskli biliyor musunuz, nasıl oluyor ki tam olarak bu operasyon, bir şey olacak diye aklım çıkıyor. İnsanın başına gelince çok farklı oluyormuşne desem nasıl sakinleştirsem kendimi bilmiyorum
Maalesef hepsi sözleşmeli er onlar farklı oluyor eğitim alıyor 2-3 yıllık asker hepsi bakarsanız. Uzun kısa dönem askerlik yapan erleri uzun zamandır operasyona çıkarmıyorlar şehit vermemek için öyle karar almıştı devlet.Dün şehitlerimizin 4ü de erdi.... keşke dediğiniz gibi olsa...
Er değil maalesef, komando , en önde gidiyormuşAbiniz er sanırım öyle anladım. Artık operasyonlarda ön planda işin ehli uzmanlar oluyor onlar yönetip tehlikeli alana onlar giriyor.