Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kizlar.Ister istemez bu ayrilik dusunceleri basliyor.Bizde 10 yildir evliyiz.Uc tup denedik.Bizz tup bebekte sansli hastalardaniz izmirdede en iyi yerde tadavi oluyoruz ama sonuc alamadik henuz, simdi 4. denemeye hazirlaniyoruz.Onceden esimin sperm sorunu vardi sadece.2003te kanallar acikti benim.Bu sene kanallarim tikanmis.Normaldede sinirli bir insanim ama artik acaip sinirli ve kirici bir insan oldum.Hersey benim istedigim gibiyse iyi ama benim istedigim cizginin disina azicik ciktiginda bunu yapandan kotusu yok.Esime anlatiyorum durumumu.Ama ne kadar idare edecekki kusuyoruz evde.Insan bu kadinin psikolojisi su ara kotu ilgi alaka gostereyim affedeyim rahatlatayim demek yok.Aksam muzikli bir yere gidelim dedim tamam dedi gittik.saat 23:30 basladi bu uyukum geldi gidelim demeye, daha oncede geldik hep ayni saatte gidelim diyor diger solistleri dinleyemeden eve donduk.Cok direyetsiz bir adam bir yere gidecek olsak gitmemek icin elinden geleni yapar gidince de kalkalim , gec oldu uykum geldi deyip durur.Denize gitmek istemez kirk yilda bir ikna edip gitsek cay bahcesi bulur ordan disari cikmaz sagligina asiri duskun biri.Bugun icin de denize gidecektik ikna etmistim.Aksam oyle yapinca arabada actim agzimi yumdum gozumu.Sen nerden ciktin karsima seni tanidigim gune yaziklar olsun dedim.On yildir hic bu kadar agir konusmamistim seninle biryere gidende kabahat dedim .Ben guclu bir insanim.Esimde surekli biraz yurusek ayagim agridi der gunese cikamam kanserojen der.Denize gitrmek istemez uyku saati gecikince sorun yaratir vs.Artik bu huylari iyice gicigima gitmeye basladi heryere gec kalir geciktin diyince birsuru laf soyler.Sen gecikince burnundan getirir.Aksam yastgini aldi oturma odasinda yatti denize gitmedik kahvalti hazirladi konusmuyoruz.Ben oglene yemek yaptim onun en sevdiklerinden.Yemedi.Kendine menemen yapti.Guya esim ben bunalimdayim.Tedavi gore gore yiprandim diye beni idare edecekti.Sen iyiysen vericiysen guluyorsan onlar iyi.Kac kerede bu ilaclar bende sinir yapiyor elim ayagim yaniyor desem de yok.Lafta beni anliyordu.Oyle bir kilo almisim bu tedavilerle 5-6 kilo.Vucudum ve yuzume ilaclardan sonraasiri bir isilik seklinde dokuntu dokuyorum.Ben kendi derdimle ugrasiyorum.Birde haketmewdigimi dusunmeye basladim artik bu esi.Arkadaslarim vr kendileri o kadar miyminti kocalari elli ayakli tuttugunu koparan karisina sahip cikan.Ben o kadar cabbarim esimde o kadar miyminti.Anne ve ablasina karsida beni cok ezdirdi bu gune kadar.Artik cekemiyorruuuum anlayacaginiz.Ben bu esi haketmedim.Bana yardimci olun