abim eşinden boşanmak istiyor :(

Evet ama hep bir yaniniz eksik siz anne olmak istiyorsunuz en doğal hakkiniz. Kadin kendi üzüntüsünü atlatamazken bir de eşinizinkini idare etmek zorundasiniz bu arada kimse size destek olamiyor yine herşey sizde bitiyor maalesef kadin eş anne olmak ne zor sabir

Çok üzüldüm bende hamle kalmadan önce eşime teklif etmiştim bunu, omuzuna çok yük biniyor o anda öyle hissediyorsun ve ağzından bu kelimeler çıkıveriyor...Anlıyorum ağbinizi, ameliyat ile sperm arayabiliyorlar diye duydum böyle birşey sizde mümkün mü acaba?

Evet kizlar.Ister istemez bu ayrilik dusunceleri basliyor.Bizde 10 yildir evliyiz.Uc tup denedik.Bizz tup bebekte sansli hastalardaniz izmirdede en iyi yerde tadavi oluyoruz ama sonuc alamadik henuz, simdi 4. denemeye hazirlaniyoruz.Onceden esimin sperm sorunu vardi sadece.2003te kanallar acikti benim.Bu sene kanallarim tikanmis.Normaldede sinirli bir insanim ama artik acaip sinirli ve kirici bir insan oldum.Hersey benim istedigim gibiyse iyi ama benim istedigim cizginin disina azicik ciktiginda bunu yapandan kotusu yok.Esime anlatiyorum durumumu.Ama ne kadar idare edecekki kusuyoruz evde.Insan bu kadinin psikolojisi su ara kotu ilgi alaka gostereyim affedeyim rahatlatayim demek yok.Aksam muzikli bir yere gidelim dedim tamam dedi gittik.saat 23:30 basladi bu uyukum geldi gidelim demeye, daha oncede geldik hep ayni saatte gidelim diyor diger solistleri dinleyemeden eve donduk.Cok direyetsiz bir adam bir yere gidecek olsak gitmemek icin elinden geleni yapar gidince de kalkalim , gec oldu uykum geldi deyip durur.Denize gitmek istemez kirk yilda bir ikna edip gitsek cay bahcesi bulur ordan disari cikmaz sagligina asiri duskun biri.Bugun icin de denize gidecektik ikna etmistim.Aksam oyle yapinca arabada actim agzimi yumdum gozumu.Sen nerden ciktin karsima seni tanidigim gune yaziklar olsun dedim.On yildir hic bu kadar agir konusmamistim seninle biryere gidende kabahat dedim .Ben guclu bir insanim.Esimde surekli biraz yurusek ayagim agridi der gunese cikamam kanserojen der.Denize gitrmek istemez uyku saati gecikince sorun yaratir vs.Artik bu huylari iyice gicigima gitmeye basladi heryere gec kalir geciktin diyince birsuru laf soyler.Sen gecikince burnundan getirir.Aksam yastgini aldi oturma odasinda yatti denize gitmedik kahvalti hazirladi konusmuyoruz.Ben oglene yemek yaptim onun en sevdiklerinden.Yemedi.Kendine menemen yapti.Guya esim ben bunalimdayim.Tedavi gore gore yiprandim diye beni idare edecekti.Sen iyiysen vericiysen guluyorsan onlar iyi.Kac kerede bu ilaclar bende sinir yapiyor elim ayagim yaniyor desem de yok.Lafta beni anliyordu.Oyle bir kilo almisim bu tedavilerle 5-6 kilo.Vucudum ve yuzume ilaclardan sonraasiri bir isilik seklinde dokuntu dokuyorum.Ben kendi derdimle ugrasiyorum.Birde haketmewdigimi dusunmeye basladim artik bu esi.Arkadaslarim vr kendileri o kadar miyminti kocalari elli ayakli tuttugunu koparan karisina sahip cikan.Ben o kadar cabbarim esimde o kadar miyminti.Anne ve ablasina karsida beni cok ezdirdi bu gune kadar.Artik cekemiyorruuuum anlayacaginiz.Ben bu esi haketmedim.Bana yardimci olun

canim bence abinin psikolojik destek almasi lazim yengenle konus ikna etsin..bu yuzden mutlu bir yuva yikilmaz...

Evet kizlar.Ister istemez bu ayrilik dusunceleri basliyor.Bizde 10 yildir evliyiz.Uc tup denedik.Bizz tup bebekte sansli hastalardaniz izmirdede en iyi yerde tadavi oluyoruz ama sonuc alamadik henuz, simdi 4. denemeye hazirlaniyoruz.Onceden esimin sperm sorunu vardi sadece.2003te kanallar acikti benim.Bu sene kanallarim tikanmis.Normaldede sinirli bir insanim ama artik acaip sinirli ve kirici bir insan oldum.Hersey benim istedigim gibiyse iyi ama benim istedigim cizginin disina azicik ciktiginda bunu yapandan kotusu yok.Esime anlatiyorum durumumu.Ama ne kadar idare edecekki kusuyoruz evde.Insan bu kadinin psikolojisi su ara kotu ilgi alaka gostereyim affedeyim rahatlatayim demek yok.Aksam muzikli bir yere gidelim dedim tamam dedi gittik.saat 23:30 basladi bu uyukum geldi gidelim demeye, daha oncede geldik hep ayni saatte gidelim diyor diger solistleri dinleyemeden eve donduk.Cok direyetsiz bir adam bir yere gidecek olsak gitmemek icin elinden geleni yapar gidince de kalkalim , gec oldu uykum geldi deyip durur.Denize gitmek istemez kirk yilda bir ikna edip gitsek cay bahcesi bulur ordan disari cikmaz sagligina asiri duskun biri.Bugun icin de denize gidecektik ikna etmistim.Aksam oyle yapinca arabada actim agzimi yumdum gozumu.Sen nerden ciktin karsima seni tanidigim gune yaziklar olsun dedim.On yildir hic bu kadar agir konusmamistim seninle biryere gidende kabahat dedim .Ben guclu bir insanim.Esimde surekli biraz yurusek ayagim agridi der gunese cikamam kanserojen der.Denize gitrmek istemez uyku saati gecikince sorun yaratir vs.Artik bu huylari iyice gicigima gitmeye basladi heryere gec kalir geciktin diyince birsuru laf soyler.Sen gecikince burnundan getirir.Aksam yastgini aldi oturma odasinda yatti denize gitmedik kahvalti hazirladi konusmuyoruz.Ben oglene yemek yaptim onun en sevdiklerinden.Yemedi.Kendine menemen yapti.Guya esim ben bunalimdayim.Tedavi gore gore yiprandim diye beni idare edecekti.Sen iyiysen vericiysen guluyorsan onlar iyi.Kac kerede bu ilaclar bende sinir yapiyor elim ayagim yaniyor desem de yok.Lafta beni anliyordu.Oyle bir kilo almisim bu tedavilerle 5-6 kilo.Vucudum ve yuzume ilaclardan sonraasiri bir isilik seklinde dokuntu dokuyorum.Ben kendi derdimle ugrasiyorum.Birde haketmewdigimi dusunmeye basladim artik bu esi.Arkadaslarim vr kendileri o kadar miyminti kocalari elli ayakli tuttugunu koparan karisina sahip cikan.Ben o kadar cabbarim esimde o kadar miyminti.Anne ve ablasina karsida beni cok ezdirdi bu gune kadar.Artik cekemiyorruuuum anlayacaginiz.Ben bu esi haketmedim.Bana yardimci olun

canim boyle dusunme yaa ...bence esin ve sende psikolojik destek almalisiniz..tabi cok yipraniyor insan bu tedaviler suresince seni cok iyi anliyorum..

bu bir yazgı...
bu yazgıda örneğin 2008 yılında ben de eşim de çocuksuzuz öyle yazılmış.ben eşimle evlenmeseydim de çocuğum olmayacktı ben buna inanıyorum..kader denen şey budur
ve özellikle kuranı kerimde "Allah bir şeyi vermeyi dilerse ona kimse engel olamaz, bir şeyi de vermezse onu kimse size veremez "buyurmuş
buna tüm kalbimle inanıyorum
abin eşinden boşanınca eşi mutlu olacak mı?bebeksizliğin yanısıra bir de eşinden ayrılmanın verdiği acıyla dolacak içi kadının.şahsen ben zaten çocuksuzluğumun acısındayken bir de sevdiğim adamdan ayrılmanın acısını yaşarım eşim benden ayrılsa..acım ikiye katlanır
ayrılmak çok gereksiz bir kelime ve bunu kullanmasın bile.eşim bana söylediğinde ben acı çekiyorum.
birbirlerine destek olmalı ve "çocuksuz da olsak birbirimizin yanında olmanın tadını yaşayalım,çocuk olmazsa olmasın çnemli olan biz ikimiziz "desinler
bir de madalyonun diğer tarafı var ki çosuksuzluğun da bir tadı var bir güzelliği var.hiç korunmadan cinsel ilişkiye özgürce girebilmek, canı istediğinde yatıp canı istedğinde kalkıp gezebilmek vs vs
gören gözlere sahip olmalıyız...her şeye rağmen hamd etmeyi ve birbirimize destek olmayı bilmeliyiz hayat öyle kolay mı? kolay günde herkes birbirinin yanında olur önemli olan zor günde destek olmak
yani yengenin çocuğu olmasa abin onu terk mi edecekti ki böyle bir şey söylüyor?
bu söylediği yengene daha fazla acı vermekten başka işe yaramaz !!! onlara moral lazım moralsizlik değil..

Kizlar.Dun esimle denize gitmedik.Pisirdigim yemegi oglen yemedi.Nefret ettigi halde menemen yapti yedi.Baktim aksam tipis tipis benim pisirdiklerimi yedi.Oda bu ara yukselme sinavlarina hazirlaniyoredu.Bende hakaret olarak soylediklerim icin ondan ozur diledim.Cunku bu anlamda o cok saygilidir.Salak bile dememistir bana 10 yilda.Bende aksam ustu dedimki kullandigim hakaret laflari icin ozur diliyorum ama miymintiligin konusunda hakliyim bu yuzden kendine ceki duzen ver dedim.Oda once bozuldu ama sonra peki dedi.Bugun deize Cesmeye gitttik.Denize girmem ben dedi.O zaman bende annemle babami alayim yanima onlarla gidelim denizde arkadas olsunlar bana dedim tamam dedi.Az once geldik eve.Gunumuz cok guzel gecti esim deize son dakikalarda girdi.Bu erkekler bazen zilgit istiyorlar ayarlari kaciyor.Gayet iyiyz Rabbim bozmasin.Abinle yengende basbasa ufak bir tatil yapsinlar cok iyi gelecektir.Bosversinler cocugumuz olursa harika olacak hayirlisiyla ama olmazsa da Allah demekki bizlere gez toz kulum krallar gibi yasa diyordur bizde oyle yapariz.Istedgimiz seyi hepimiz biliyoruz saglikli sihhatli bir bebek ama olmazsa da zugurt tesellimiz olacaktir illaki.Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin

X