• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim annem babam küslük

Morlila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
11
17
88
47
Merhabalar herkese benim derdim annemlerle abimler arasındaki küslük ve ben bunu kafama çok takıyorum. annem ve babam 75yaşındalar abimler, annemlerle konuşmuyorlar ne bayram nede başka gün vakti zamanında yaşanmışlıklar var tabii iyi ve kötü benim zoruma giden tam annemin babamın ilgiye hal hatır sormaya ihtiyaç ları varken bu küskünlüğü çıkarmaları. ben ailemden uzakta başka bir şehirde yaşıyorum evliyim ama abimin neden böyle davrandığını içime yediremiyorum kendi çocuklarıma eşimede yansıyor bu düşünceli halim belki uzak olduğum için onlara bu kadar etkilendim bilmiyorum. sürekli anneme, babama bir şey olursa diğer kardeşlerimde ilgilenmezse ben uzaktayım gidene kadar ne olur halleri diye düşünüyorum ya onlarda küslük çıkarıp zor zamanda yanlarında olmazsa diye kafamda kuruyorum çünkü son zamanda küsmesini gerektircek bir durum yoktu. en son kardeşimle konuşmuş ne ölümlerine ne dirilerine demiş annem, babam belli etmemeye çalışıyorlar ama çok üzülüyorlar.

anne baba hayatta küslük yaşamamız gereken insanlar...abin çok çok ayıp ediyor..onu bu yaşa hatalarıyla beraber kim getirdi...senin yapacak olduğun bir şey yok...ama abin gün gelecek çok üzülecek...

Konunun detayını bilmiyorum abinlerin haklı sebepleri var mı yok mu ama böyle şeyleri hiç yediremiyorum.Yaşattıklarını yaşamadan ölmezler ama unutmasınlar.

Küslüğün sebebi çok saçma annemlerin diğer kardeşimle pikniğe gitmesi bununda fotosunu yeğenimin sosyal paylaşım sitesine koyması nispet yapmışlar sözde ondan beri bir yıl olacak küs( bu arada abim diğer kardeşimlede küs)

Yani ondan yıllar öncesinde yaşanmışlıkları kavgaları küslükleri dile getiriyor ki onlar 15/ 20senelik çözümlenmiş konular ki biz öyle olduğunu zannediyorduk. şimdi yaşlanınca güçten düşünce annem ve babama böyle davranıp üzüyor.

Annemlerle küstüğünde büyüğümdür dedim kaç kere aradım benlede küslük olmasın diye ama annemler için ne ölüme ne dirime lafını duyunca artık bende aramıyorum.

Küslüğün sebebi çok saçma annemlerin diğer kardeşimle pikniğe gitmesi bununda fotosunu yeğenimin sosyal paylaşım sitesine koyması nispet yapmışlar sözde ondan beri bir yıl olacak küs( bu arada abim diğer kardeşimlede küs)
Ne yapabilirsin ki abinlere zorla vicdan yerleştiremezsin ya inşallah onlarda aynısını yaşadıklarında anlarlar.

Abinize Kadir gecesi dolayisiyla birkac mesaj atin anne baba hakki ve kalplerini kirmakla alakali ,kus durmakla alakali

60 70 yasindaki insanlari ozellikle anne babayi idare edecegiz kizsalarda buyutmeyecegiz abinizinki simariklik gibi geldi bana ,ona artik yetiskin bir adam oldugunu anne babasinin kucuk oglu olmadigini guzrllikle anlatmaya calisin

Ergen tavrı gibiymiş hakkaten çok gereksiz siz arayı bulmaya çalışın o zaman

Bazen diyorum aç telefonu konuş niye böyle yapıyorsun vicdanın merhametin yokmu iyi zamanlarında yanındaydın şimdi niye nefret kusuyorsun sor diye. ama uzaktayım yine sonrasında annemlerle patlar huzursuzluk çıkarır diye korkuyorum

Back