Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hepsi 80 beden sifir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki soylediklerimi son kaca birakirsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şu ikisine bayıldımmm...olacağından emin olsam ....beden : 32A - 70,75A zayıf ve ufak göğüslülere olur. bana ufak geldi. bu sütyenlerimde Abercrombie- Gillyhicks markalı. sıfır Amerikadan aldığım sütyenler. orjinalliği ve kalitesi bakımından aklınızda kesinlikle şüphe olmasın arkadaşlar. askıları ufacık kibar. çok beğenerek kullanıyorum bende
Eki Görüntüle 1131705 Eki Görüntüle 1131706 Eki Görüntüle 1131707 Eki Görüntüle 1131708 Eki Görüntüle 1131709 Eki Görüntüle 1131710 Eki Görüntüle 1131711
70tl
Eki Görüntüle 1131718 Eki Görüntüle 1131715 Eki Görüntüle 1131716 Eki Görüntüle 1131717 Eki Görüntüle 1131719
60tl
şu ikisine bayıldımmm...olacağından emin olsam ....
orijinal olduğunu nasıl anlayabiliriz peki tatlım
canım faturalarını bulabilirsem özelden göndereyim, şüphen olmasın dokunduğunda, incelediğinde anlarsın tüm etiketleri üstünde hiçbir sıkıntı yaşamazsın merak etme, piyasada sahte ürün çok fazla abercrombie ve hollister da ama gilly hicks markasında hiç rastlamadım tatlım
işte olacağından emin olsam...80 beden kullanıyorum ben ama kalıp çok önemli
mezurayı da bulamadım bir saatir...
canım üstten taşma olabilir, yeşil olan dolgulu benekli olansa dolgusuz. cup ölçün nedir canım
cupumu unuttum işte =) sütyenlere baktım hep silinmiş o kısımlar...
sırtta sıkmasın yeter üstleri taşabilir daha sexy olur evin içinde giycem zate
peki diğer gri de mi dolgusuz...puantiyeli olanı gibi mi..
:))) evet canım gride aynı puantiyeli gibi.kaç kilosun? bide meme altı ölçün kaç? mezure şart![]()
senide Sıktım biraz kusura bakma...burdaki en son alışverişimden biraz ağzım yandı da
normalde karar vermiştim burdan bişey almamaya ama senin cicler fazla güzel![]()
zayıfım ben ya 40 kg =) ama sırtım kiloma rağmen az geniş ..
eğer yanılmıyorsa 80 b idi sutyenim...
darsa da açılır herhalde ya...
yeşili en son ne yaparsın birde kargo senden mi?
bu hafta içinde satılmazsa eğer dönücem ...![]()
tatlımm meme altını ölçtün mü?? (bel kısmını)
malesef...hiç bir yerde bulamadım sanırım attım yanlışlıkla...