• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abercrombıe & fıtch markalarından avustralyalı iç çamaşırı markası gılly hıcks sütyen

Canim hepsi 80 beden sifir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401984355797.jpg
    $1401984355797.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $1401984374914.jpg
    $1401984374914.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 57
  • $1401984393222.jpg
    $1401984393222.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 60
  • $1401984414962.jpg
    $1401984414962.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 63
Peki soylediklerimi son kaca birakirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu günceldir. kızlar türkiyedeki hiçbir markayı bu sütyenlerle kıyaslamayın kesinlikle kalite ve görünüş olarak farklı. kampanyam devam ediyo

beden : 32A - 70,75A zayıf ve ufak göğüslülere olur. bana ufak geldi. bu sütyenlerimde Abercrombie- Gillyhicks markalı. sıfır Amerikadan aldığım sütyenler. orjinalliği ve kalitesi bakımından aklınızda kesinlikle şüphe olmasın arkadaşlar. askıları ufacık kibar. çok beğenerek kullanıyorum bende

Eki Görüntüle 1131705 Eki Görüntüle 1131706 Eki Görüntüle 1131707 Eki Görüntüle 1131708 Eki Görüntüle 1131709 Eki Görüntüle 1131710 Eki Görüntüle 1131711
70tl

Eki Görüntüle 1131718 Eki Görüntüle 1131715 Eki Görüntüle 1131716 Eki Görüntüle 1131717 Eki Görüntüle 1131719
60tl
şu ikisine bayıldımmm...olacağından emin olsam ....
orijinal olduğunu nasıl anlayabiliriz peki tatlım

şu ikisine bayıldımmm...olacağından emin olsam ....
orijinal olduğunu nasıl anlayabiliriz peki tatlım

canım faturalarını bulabilirsem özelden göndereyim, şüphen olmasın dokunduğunda, incelediğinde anlarsın tüm etiketleri üstünde hiçbir sıkıntı yaşamazsın merak etme, piyasada sahte ürün çok fazla abercrombie ve hollister da ama gilly hicks markasında hiç rastlamadım tatlım

canım faturalarını bulabilirsem özelden göndereyim, şüphen olmasın dokunduğunda, incelediğinde anlarsın tüm etiketleri üstünde hiçbir sıkıntı yaşamazsın merak etme, piyasada sahte ürün çok fazla abercrombie ve hollister da ama gilly hicks markasında hiç rastlamadım tatlım

işte olacağından emin olsam...80 beden kullanıyorum ben ama kalıp çok önemli
mezurayı da bulamadım bir saatir...

canım üstten taşma olabilir, yeşil olan dolgulu benekli olansa dolgusuz. cup ölçün nedir canım

cupumu unuttum işte =) sütyenlere baktım hep silinmiş o kısımlar...
sırtta sıkmasın yeter üstleri taşabilir daha sexy olur evin içinde giycem zate:17:
peki diğer gri de mi dolgusuz...puantiyeli olanı gibi mi..

cupumu unuttum işte =) sütyenlere baktım hep silinmiş o kısımlar...
sırtta sıkmasın yeter üstleri taşabilir daha sexy olur evin içinde giycem zate:17:
peki diğer gri de mi dolgusuz...puantiyeli olanı gibi mi..

:))) evet canım gride aynı puantiyeli gibi.kaç kilosun? bide meme altı ölçün kaç? mezure şart :23:

:))) evet canım gride aynı puantiyeli gibi.kaç kilosun? bide meme altı ölçün kaç? mezure şart :23:

zayıfım ben ya 40 kg =) ama sırtım kiloma rağmen az geniş ..
eğer yanılmıyorsa 80 b idi sutyenim...
darsa da açılır herhalde ya...
yeşili en son ne yaparsın birde kargo senden mi?
bu hafta içinde satılmazsa eğer dönücem ...:3:

senide Sıktım biraz kusura bakma...burdaki en son alışverişimden biraz ağzım yandı da
normalde karar vermiştim burdan bişey almamaya ama senin cicler fazla güzel:ssz:

senide Sıktım biraz kusura bakma...burdaki en son alışverişimden biraz ağzım yandı da
normalde karar vermiştim burdan bişey almamaya ama senin cicler fazla güzel:ssz:

saol canım, merak ediyosun sorcaksın tabi bende güveniyorum kalitesine ve güzelliğine yardımcı olmaya çalışıyorum, ilk zımbasına takarsın ama yinede meme altını ölç derim. rahat olur ve taşma yapar bunuda istiyosun zaten :))

zayıfım ben ya 40 kg =) ama sırtım kiloma rağmen az geniş ..
eğer yanılmıyorsa 80 b idi sutyenim...
darsa da açılır herhalde ya...
yeşili en son ne yaparsın birde kargo senden mi?
bu hafta içinde satılmazsa eğer dönücem ...:3:

tatlımm meme altını ölçtün mü?? (bel kısmını)

Back