Abercrombıe & fıtch markalarından avustralyalı iç çamaşırı markası gılly hıcks sütyen

mvi

GD
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
82
3
68
Ankara
Amerikadan aldığım sütyenler bana büyük geldi arkadaşlar. beden tam oluyor ama cup (meme büyüklüğü) ölçüsü bana büyük oldu ( ve sıfır sütyenler dolayısı ile elimde kaldı. bende küçük bedenini tekrar aldım. onlar tam oldu şükür :)) sütyenler gerçekten olağanüstü. çok rahat. tek üzüldüğüm ilk aldıklarımın bana olmaması. kalitesi her türlü belli ediyo kendini. çok kibar dantelleri, dikişleri... ilgililer bana ulaşabilir. etiketi bile üstünde

60tl

50tl

sütyenler 32D yani 70D ama 75 beden çevresi olanlara rahatlıkla oluyor.

Son düzenleme:

kac beden bunlar?

Nine West ten aldığım ayakkabı küçük geldiği için satıyorum. evde birkaç deneme yaptım sadece dışarıda kullanmadım. 210 liraya aldım hakiki deri. ayakkabı orjinal hiç şüpheniz olmasın arkadaşlar endişelenmeyin. ben 100 tl ye satıyorum. ayakkabı numarası 5M yani 35 medium. ayakkabı dar değil çok genişte değil.

merhaba tatlım. o sütyen senin kısmetin bence :)) takas düşünmüyorum canım ya paraya ihtiyacım olmasa düşünürdüm makul birşeylerle ama ... (

Ya bende de şu an çok fena nakit sıkıntısı var ama o sütyene bakmadan da edemiyorum bakalım hayırlısı Siz gene de benim konuma bir bakın Belki makul bişeyler bulursunuz, çanta ayakkabı giysi takı kozmetik vs var.. :)

sen bana mesaj yazmadan önce bende senin konuna bakıyordum canım. ihtiyacım olan bişeyler görürsem mutlaka mesaj atarım

beden : 32A - 70,75A zayıf ve ufak göğüslülere olur. bana ufak geldi. bu sütyenlerimde Abercrombie- Gillyhicks markalı. sıfır Amerikadan aldığım sütyenler. orjinalliği ve kalitesi bakımından aklınızda kesinlikle şüphe olmasın arkadaşlar. askıları ufacık kibar. çok beğenerek kullanıyorum bende

70tl

60tl

kızlar tek sütyende 5 tl
iki sütyende 15 tl
üç sütyen almanız durumunda toplamda 25 tl indirim yapıyorum

Canim siyah olani dusunuyorum gercektenn70 75 uyarsa
Benim elimde de sifir sutyenler var bi bak beden bana buyuk gelmisti belki degisebiliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…