Amerikadan online aldığım sütyenler bana büyük geldi arkadaşlar. beden tam oluyor ama cup (meme büyüklüğü) ölçüsü bana büyük oldu( ve sıfır sütyenler dolayısı ile elimde kaldı. bende küçük bedenini tekrar sipariş ile aldım. onlar tam oldu şükür :)) sütyenler gerçekten olağanüstü. çok rahat. tek üzüldüğüm ilk verdiğim siparişimin bana olmaması. kalitesi her türlü belli ediyo kendini. çok kibar dantelleri, dikişleri... ilgililer bana ulaşabilir. etiketi bile üstünde
Eki Görüntüle 1120616 Eki Görüntüle 1120617 Eki Görüntüle 1120618 Eki Görüntüle 1120619
60tl
Eki Görüntüle 1120629 Eki Görüntüle 1120630 Eki Görüntüle 1120631 Eki Görüntüle 1120632 Eki Görüntüle 1120633
50tl
kac beden bunlar?
32D yani 70D ama bel çevresi 75 bedeni kullananlara oluyor. çünkü benim beden 75 bana olmuştu
Tam benim bedenama fiyatlar aşar şu anlık beni.. Size iyi satışlar :)
ayakkabının topuğu 10 cm arkadaşlar
Gene ben :) konunuza bakıp bakıp duruyorum. Takas düşünüyor muydunuz?
merhaba tatlım. o sütyen senin kısmetin bence :)) takas düşünmüyorum canım ya paraya ihtiyacım olmasa düşünürdüm makul birşeylerle ama ...(
Ya bende de şu an çok fena nakit sıkıntısı var ama o sütyene bakmadan da edemiyorum bakalım hayırlısıSiz gene de benim konuma bir bakın Belki makul bişeyler bulursunuz, çanta ayakkabı giysi takı kozmetik vs var.. :)
sen bana mesaj yazmadan önce bende senin konuna bakıyordum canım. ihtiyacım olan bişeyler görürsem mutlaka mesaj atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?