biz onları haber kaynağı olarak görüyoruz link koyuyoruz ama onlarda ne kaynak ne bişey. kafalarına göre yazmışlar iki resim eklmeişler al sana haber. kesinlikle doğru bi haber olduğunu düşünmüyorum.
biz onları haber kaynağı olarak görüyoruz link koyuyoruz ama onlarda ne kaynak ne bişey. kafalarına göre yazmışlar iki resim eklmeişler al sana haber. kesinlikle doğru bi haber olduğunu düşünmüyorum.
Bunlar olabilecek seyler hormonal problem li olan cocuklarda aile karar verebiliyor ama haber dogru mu bilemem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haber dogru, bu kaynakta asil haber var, daha genis olarak ama ingilizce...
http://www.nydailynews.com/news/nat...-transgender-daughter-boy-5-article-1.1811066
Haber dogru, dogru olmasinada benim asil sasirip kaldigim nokta cocugun ailesinin, daha kendinden bile habersiz olan ve neredeyse hic cinsiyet hormonu salgilamayan bir cocugun, sadece " ben erkegim" sözü ile gidip cocugun cinsiyetini degistirtmeleri..
Başka kaynaklara da baktım ben de inanmadım ama ssanırım doğru
Haber dogru, bu kaynakta asil haber var, daha genis olarak ama ingilizce...
http://www.nydailynews.com/news/nat...-transgender-daughter-boy-5-article-1.1811066
Haber dogru, dogru olmasinada benim asil sasirip kaldigim nokta cocugun ailesinin, daha kendinden bile habersiz olan ve neredeyse hic cinsiyet hormonu salgilamayan bir cocugun, sadece " ben erkegim" sözü ile gidip cocugun cinsiyetini degistirtmeleri..
o ameliyatlar, hormon vesair uygulamarı için yaşı çok küçük değil mi? cinsellik dediğimiz şey bu kadar küçük yaşta oturuyomu?
Evet işte ben de ona takıldım zaten
bir de çocuğun hormonal bir problemi yokmuş cinsiyetle ilgili:26:
sakallı ama kıza benzeyen ama sesi erkek olanını ve 5 yaşında cinsiyet değiştiren çocuğu gördük ya daha neler göreceğiz bakalım
Hayal gücüm daha ileriye gidemiyor
Ameliyat oldugunu ve hormon tedavisi filan gordugunu nerden cikarttiniz? 5 yasinda bir cocuk ABD de boyle hayatini kokten etkileyecek bir olayda sadece ailesinin keyfiyetine birakilmaz, devletin de koruyucu eli ustundedir. Ailenin yaptigi cocugun saclarini kestirip odasini filan yeniden duzenleyerek, belki ismini de degistirerek cocugu erkek gorunumu ile rahatlatmak... Fazlasi degil... Olamaz da... Akil var, mantik var, heeeyyy...
''Aile bu duruma kayıtsız kalamadı ve Ryland'ın cinsiyet değiştirmesi için gerekli tüm prosedürleri yerine getirdi. 5 yaşında cinsiyet değiştiren Ryland, 2'in...''
saraylım buradan ne anlıyorsun?
kaldı ki saydığın şeyler bile doğru değil
Tum prosedurler? Burdan sen de ameliyat oldugunu cikarttin he mi? Halbuki aile neler yapmis kalem kalem anlatmis haber... Haberin nic bir yerinde en onemli can alici yere dokunan, bahsini bile acan olmamis ne yazik ki... Ameliyat sizin vardiginiz sonuc, boyle bir haber yok...
bennim anladığım değil haberde yazan o. tüm işlemleri yerine getirdi dedikten sonra cinsiyet değiştirdi diyor
Ayrıca sadece olan ya da olmayan ameliyatı eleştirmiyoruz ki sadece oraya odaklanıyorsun
Yani öenmli olan ameliiyat deildir ki ben de başta belirttim bazı durumlardan dolayı o olayın olamayacğını düşündüğümü
Not: Hani bu yaştaki çocuklar kendi kararlarını veremezdi, yönlendirmek yanlıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?